bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj rekonštr. 4izb RD 189m2, 2xkúpeľňa, pozemok 1295m2

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Leninova
Obec: Veľké Úľany

OB-REAL vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne rekonštruovaný štvorizbový rodinný dom s novovybudovanou prístavbou na pozemku s celkovou výmerou 1295m2 na Leninovej ulici v obci Veľké Úľany.

Dom má tri spálne, obývačku voľne prepojenú s kuchyňou, veľkú kúpeľňu s vaňou, sprchou a umývadlom, samostatné WC, technickú miestnosť. Z obývačky je vstup na zastrešenú terasu. Pod kúpeľňou a tech. miestnosťou je pivnica.

V prístavbe je kuchyňa, kúpeľňa (WC umývadlom a sprchou s priestorom pre AP), špajza s výstupom na povalu, sklad (môže byť aj ako izba).

 

Rozmery:

Rodinný dom 129m2, prístavba 60m2, spolu 189m2

Pozemok 1295m2; šírka z ulice 14m, dĺžka 120m

Orientácia: Čelo domu – Juhozápad; Terasa Juhovýchod

 

STAVBA – kompletná rekonštrukcia:  Dom je murovaný z pórobetónových kvádrov a tehál, prístavba ITONG. Nové vnútorné omietky, fasáda zateplená polystyrénom s vonkajšou omietkou a náterom. Podlahy sú izolované, v izbách plávajúce inde keramická dlažba. Okná sú plastové s trojsklom. Vstupné dvere plastové, interiérové dvere a zárubne na báze dreva, strop drevený trámový, so sádrokartónovým podhľadom a z povale betónovým poterom. Stercha valbová a na prístavbe spádová s kvalitnou krytinou ŠKRIDPLECH s matnou povrchovou úpravou. Odkvapové ríny z pozinkovaného plechu.

Inžinierske siete – kompletne nové rozvody aj zariadenia:  

Elektrina 230/400V/25A, rozvádzač s ističmi, zásuvky vypínače, osvetlenie.   

Kotol ÚK na zemný plyn, teplovodný rozvod, radiátory Korado, termostaty.

Voda z vlastnej studne – nové rozvody do domu a záhrady. Odpad do obecnej kanalizácie. Ohrev súbežne s ÚK.

Internet a KábTV – Satelit.

Úprava okolia domu, spevnené plochy zámkovou dlažbou, parkovanie pre 3-4 os. autá. Parková úprava predzáhradky. Z ulice nová oceľová bránka a brána.  

Výhody: Komplete rekonštruovaný dom s veľkými izbami a kompletným príslušenstvom, pozemok vhodný na relax ale aj záhradkárčenie či chov. Všetko je plne funkčné, stačí sa nasťahovať.

Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti našim profesionálnym úverovým špecialistom.
Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií.

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Celková plocha: 189 m2
Úžitková plocha: 151 m2
Plocha pozemku: 1295 m2
Zastavaná plocha: 189 m2
Podlahová plocha: 151 m2
Počet podlaží: 2
Počet izieb: 4
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní: 2
Káblová televízia: áno
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: studňa
Zariadenie: čiastočne
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: Verejná kanalizácia
Predaj rekonštr. 4izb RD 189m2, 2xkúpeľňa, pozemok 1295m2
Podobné inzeráty
Rodinný dom - Nová Černová
Ponúkame na predaj dvojpodlažný, 4.izbový rodinný dom postavený z tehly a kvadry v roku 1982 v obci Ružomberok - Černová, ul.Pri Váhu. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii: plastové okná dvojsklo (rekonštr.2019), plávajúce podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou a PVC linoleom. Strecha je plochá, strešná krytina piesková lepenka (rekonštr. 2020), kúrenie ústredné, plechové radiátory, pec na pevné palivo + elektrokotol + krb (nový komín). Dispozične: 1.NP: zádverie, vstupná chodba, komora, dielňa, izba, kuchyňa, odvetraná kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s WC (rekonštr. v r 2016), kotolňa, schodisko do 2.NP: chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a krbom (prieduch len na krbe), balkón, 2x izba, odvetrané WC, odvetraná kúpeľňa s vaňou. Pozemok o celkovej výmere 644 m2 je rovinatý. IS: voda, elektrina, kanalizácia, plyn dotiahnutý na pozemok.
Predaj 4izb RD 166m2 kompletne rekonštr. 2021 pozemok 600m2
Typ: Rodinný dom Ulica: Simonova Obec: Vozokany Ponúkame na predaj kompletne dôsledne rekonštruovaný 4izb rodinný dom na Simonovej ulici v obci Vozokany.  Rodinný dom výstavba 1970. Rekonštrukcia 2021. Zastavaná plocha 166m2.  Oplotený pozemok 600m2.  Orientácia: Čelo domu juhozápad.  Miestnosti: Zádverie, chodba, obývačka, 3x izba, kúpeľňa, kuchyňa s kuchynskou linkou (el. rúra, plynový varný panel. digestor), chodba, WC, sklad, pivnica. Za domom terasa.   Stavba: Dom s prístavbou má zvýšené základy, je murovaný z pálených tehál a pórobetónových kvádrov. Obvodové múri boli kompletne podrezané a bola osadená nová hydroizolácia. Vnútorné omietky boli otlčené a nanesené kompletne nové vápennocementové omietky. Vonkajšia fasáda je zaizolovaná polystyrénom hr. 7cm s novou fasádnou farbou. Na dome sú kompletne nové plastové okná s trojsklom a plastové vstupné dvere. Intriérové dvere a zárubne sú nové. Podlahy boli kompletne vyrovnávané, nivelizované, povrch upravený s novou hydroizoláciou. V izbách sú nové laminátvové plávajúcce podlahy, inde keramická dlažba. Stropy sú znížené sádrokartónom, osadené účinné úsporné svietidlá. Drevené trámové zabednené stropy sú zo strany povale odizolované perlitovvým poterom hr cca 7cm. Povala je celá pochôdzna. Strecha je nová (parozábrana, nová laťovka, škridlplech). Komín vyvložkovaný. Pozinkované odkvapové rýni.  Inžinierske siete: Kompletne nové rozvody všetkých sietí. Elektrina 230/400V/25A, nový rozvádzač s ističmi, medené rozvody, nové zásuvky a vypínače.  ÚK na zemný plyn, nový kotol, radiátory. Klimatizácia v obývačke. Nové rozvody obecnej vody a kanalizácie. Napojenie na obecnú kanalizáciu. Na dvore vlastná vŕtaná studňa hĺbka 12m. Rozvody KábTV a internetu. Videovrátnik.   Prístupová cesta vybetónovaná. Chodník pred domom a na dvore zo zámkovej dlažby. Nová stupná brána a bránka. Oplotenie celého pozemku.  Dom je predajom k dispozícii. Cena pri veľkosti pozemku   600m2 - 225.000,-€ Cena pri veľkosti pozemku 1304m2 je dohodou          Vozokany / Wezeken 925 05 (GA): Obec má 1161 obyvateľov: Obecný úrad, pošta, knižnica, materská škola, Základná škola s VJM 1.-4. ročník, futbalové ihrisko, rímskokatolícky kostol, cintorín, dom smútku, predajne potravín, reštaurácie VénDiófa, Quuen. Obec leží v Podunajskej nížine. Nadmorská výška 114m n.m. Za dedinou preteká potok - rameno Čiernej Vody, neďaleko rieka Malý Dunaj - cyklotrasa.    Autobusové spojenie. BA 64km, SC 32km, GA 16km, DS 17km. Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 166 m2 Úžitková plocha: 145 m2 Zastavaná plocha: 16
REZERVOVANÉ -> PREDAJ -> 5i rodinný dom v pôvodnom stave...
TUreality v zastúpení klienta ponúka na predaj 5i rodinný dom v pôvodnom stave (roky 1975-1980) v širšom centrum Pezinka. Zastavaná plocha domu je 110m2, úžitková plocha domu je 189m2, celková rozloha pozemku je 395m2. Parkovanie je zabezpečené na ulici pred domom, alebo v garáži pod RD. Rodinný dom je 2 podlažný, okamžite po vyprataní obývateľný, avšak odporúčame aspoň čiastočnú, ak nie postupne kompletnú rekonštrukciu. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + vhodný na podnikanie, alebo aj na trvalé bývanie + tichá lokalita + bezproblémové parkovanie + možnosť rekonštrukcie podľa vlastného zámeru + okrasná aj úžitková záhrada so stromami a viničom + okresné mesto = kompletná občianska vybavenosť - potreba vypratať, vymaľovať, drobné opravy, resp. čiastočná alebo úplná rekonštrukcia DOM: = dvojpodlažný rodinný dom (70-roky) napojený na všetky inžinierske siete = úžitková plocha 189m2 = rovná strecha, zvislé nosné konštrukcie z tehly = podlahy betónové s linoleom/ kobercami, v kuchyni, kúpeľni a WC dlažba = kúrenie plynovým kotlom a radiátormi = ohrev teplej vody plynovým prietokovým ohrievačom = dom je kompletne podpivničený so 4 miestnosťami a garážou = v záhrade sú ovocné stromy a vinohrad = energetický certifikát nebol predložený DISPOZÍCIA: > Prvé nadzemné podlažie - predsieň, chodba - schodisko do garáže - kúpeľňa s WC - priestranná kuchyňa s kombinovaným sporákom a výhľadom do záhrady, špajza - 2 priestranné izby, z toho jedna s balkónom do ulice > Druhé nadzemné podlažie - chodba - kúpeľňa s vaňou a WC - 3 izby, jedna s balkónom s výhľadom do dvora > Pivnica - garáž, technická miestnosť, práčovňa, skladové priestory OKOLIE: Príjemné bývanie v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti škôlka, jasle, obchod, pošta, zastávka MHD. Okresné mesto Pezinok má veľmi dobré napojenie železnicou aj autobusom na Trnavu aj Bratislavu. V okolí možnosť športovania vo vinohradoch (cyklistika, beh) ako aj v horách, lyžovanie na Pezinskej babe, alebo Zochovej chate. Pezinok je známym vinohradníckym mestom, čo sa odzrkadľuje kultúrnymi akciami ako aj ponukou tradičných vín či gurmánskych jedál. NÁŠ NÁZOR: Príjemný rodinný dom vhodný na okamžité trvalé bývanie v tichom prostredí v okresnom meste Pezinok. CENA: 260.500.- € K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a...
Predaj 4izb RD Košice-Krásna, novostavba, bungalov
Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení 4izb rodinný dom - bungalov. Zastavaná plocha je 147 m2 vrátane zastrešenej terasy 25m2. Pozemok vo výmere 835 m2 je priestranný, rovinatý zatrávnený. Vhodné na okamžité nasťahovanie sa s malými úpravami (zástena pri linke, možnosť vybrať si podľa vlastných predstáv), dlažba na terase, ). Tichá a kľudná lokalita IBV Krásna Pri jazere, ktorá prináša oddych od ruchu mesta, ale zároveň poskytuje ľahko dostupnú občiansku vybavenosť sa nachádza za sídliskom Nad jazerom v juhovýchodnej časti mesta Košice a je súčasťou Mestskej časti Košice – Krásna /MHD/. Výmera pozemku : 835 m2 Zastavaná plocha : 147 m2 Úžitková plocha : 95 m2 + ostatné plochy 27m2 Terasa zadná zastrešená : 25 m2 Parkovanie : pred domom, aj z bočnej strany domu na uzavretom pozemku,plechová garáž Kolaudácia : 2020 Výhoda: rohový pozemok s dvoma vstupmi /1x posuvná brána s diaľkovým ovládaním, 1x posuvná brána bez diaľkového ovládania/ Oplotenie: betónové ploty /súkromie/ Chodníky: vysypané kamienkami Dispozícia : zádverie so vstavanou skriňou, samostatné WC s umývadlom priestranná obývačka s krbom na tuhé palivo a výstupom francúzskymi dverami na zastrešenú terasu, spojená s kuchyňou (s kompletnými vstavanými spotrebičmi) a jedálenskou časťou 3 nepriechodné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou , 2x umývadlo a WC, technická miestnosť s elektrickým kotlom, zásobník na teplú vodu 300l a technickým príslušenstvom, práčkou. Predávaná nehnuteľnosť bola postavená z kvalitných materiálov, obvodové múry Ytong s celoplášťovým zateplením. Nutné dokončiť vonkajšiu fasádu a dlažbu na terase. Strešná konštrukcia drevená valbová trámová, výstup na pochôdznu povalu s úložným priestorom , strešný plášť je tvorený betónovou škridlou, okenné a dverové otvory – plastové, kvalitné izolačné trojsklo .Podlahy sú dlažby v chodbách, kúpeľni a wc, ostatné priestory plávajúca podlaha. Inžinierske siete: elektrina, obecný vodovod, gravitačná kanalizácia, internet, TV /vzduchom – satelit Telekom ,optika nie je/ Kúrenie: Podlahové elektrické, príprava na termostaty Klimatizačná jednotka Samsung, kamerový, zabezpečovací systém, Náklady: cca 180 Eur, Energetický certifikát: Celková potreba energie B, primárna energia A1 K domu vedie asfaltová cesta, verejné osvetlenie. Okolie je bez neprispôsobivých spoluobčanov s kompletnou občianskou vybavenosťou. Veľkou výhodou je MHD a aktuálne prebiehajúce rozširovanie a modernizácia Slaneckej cesty ako aj výstavba II. úseku diaľnice, ktorého dokončenie je plánované na rok 2025, čo urýchli dojazd aj do okolitých miest a obcí. . Ak túžite bývať na vidieku, ale zároveň využívať výhody mesta, táto nehnuteľnosť je pre vás určite tá pravá. Vážen
Predaj 4izb.RD novostavba Malý Lapáš, pozemok 7á pri lese
Realitná kancelária Pavlik&Partners s.r.o. Vám ponúka na predaj novostavbu 4izb.RD v Malom Lapáši. Plocha: zastavaná 160m2, úžitková: 125m2, pozemku: 700m2. Stav objektu: novostavba - v súčasnosti vo výstavbe. Konštrukcia objektu: tehlová. Dom je výborne dispozične riešený, kvalitne postavený a v uvedenej cene bude dokončený zvonku, aj zvnútra na komplet, okrem kuchynskej linky. Pozemok bude vyčistený a vyrovnaný, bez oplotenia. Siete: elektrina, voda, žumpa. Stavbu realizuje stavebník s dlhoročnými skúsenosťami a veľkým počtom spokojných obyvateľov nových domov. V inzeráte sú použité posledné 3 fotky už dokončeného a zabývaného domu tohto istého typu, aj prevedenia. Tento RD je umiestnený v krásnom prostredí na konci ulice pri lese / z dvoch strán les/ kde je ticho a súkromie.
4izb RD, Bernolákovo, ul. Fialkova, klimatizácia, terasa, zá
Predáme v k.ú. Bernolákovo na ul. Fialkova moderný 4 izb. RD. Dom je postavený ako krajný v rámci 3domu. Dom je pripojený na všetky siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia a narazená 8m studňa. Kolaudácia domu prebehla v roku 2018. Zastavaná plocha domu je 100m2, užitková plocha domu je 84m2, rozmer domu 7,3m x 13,2m, pozemok vrátane 2 parkovacích miest má 177m2. Dom je tehlový, zateplený 15cm polystyrénom, krytina -škridla, kúrenie je elektrické-podlahové, ohrev vody elektrickým bojlerom, okná sú plastové 3 sklo, v obývacej izbe je veľké posuvné okno so vstupom na terasu, povala je prístupná cez padacie schody, asi 90% úložný priestor vytvorený OSB doskami, komín, predpríprava na alarm, zastrešená terasa, záhradný domček o výmere 2,5 x 2,5 aj s vodárničkou. Dispozícia: 3 samostatné spálne, obývacia izba prepojená s kuchyňou, komora, technická miestnosť, šatník, kúpeľňa s rohovou vaňou, so sprchovým kútom a s WC, samostatné WC a chodba. Kuchynská linka je na mieru DANKUCHEN so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička), kvalitné laminátové podlahy (aqua+), dlažby. Dom je klimatizovaný, náklady: 110 EUR elektrina (preplatok bol 600€), voda 38 EUR na 1/4rok, orientácia je na V a Z, kúpa možná aj na úver, okamžite k dispozícii. Pozemok je upravený, oplotený, vyvýšené záhony, veľa ovocných stromov: 5x jabloň, 2x marhuľa, 2x čerešňa, 1x slivka + bobuľoviny a krásna okrasná záhradka. Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, turistika. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás