bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj rekreačného pozemku pri Banskej Bystrici - Malachov

Kategória: Pozemky

Ponúkame na predaj rekreačný pozemok pri Banskej Bystrici v obci Malachov. Pozemok o výmere 10819m2 je slnečný, nachádza sa v krásnom prírodnom prostredí. Pozemok je vhodný na výstavbu rekreačných chát, alebo iných rekreačných nehnuteľností. Rekreačný pozemok s juhozápadnou orientáciou má obdĺžnikový tvar. Pozemok svojou polohou v kľudnej lokalite zabezpečuje ideálne miesto na relax iba pár minút od mesta. V obci je kompletná občianska vybavenosť a rýchla dostupnosť do Banskej Bystrice.
Predaj rekreačného pozemku pri Banskej Bystrici - Malachov
Podobné inzeráty
Na predaj stavebný pozemok pri BB - Malachov - exkluzívne
XEMAR (michal.jarunek@ alebo ), ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici, v obci Malachov. Pozemok o rozlohe 1509 m2 je vzdialený len 7 min autom z centra Banskej Bystrice. Je mierne svahovitého charakteru, s priamym prístupom z asfaltovej komunikácie. Na novooplotenom pozemku sa nachádza drevený poldom (50 m2), vhodný na zbúranie a malá dreváreň (18 m2). Sú tu tiež nasledovné siete: elektrina, plyn a internet Telecom. Pri pozemku cca 30 m, sa nachádza vodojem Malachov, odkiaľ bude možné pripojiť vodu. Podľa UPI je vhodný na IBV, s možnosťou výstavby rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej výhodná poloha s rýchlym prístupom do mesta, tichá lokalita a slnečná orientácia.
Na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici - exkluzívne
XEMAR (michal.jarunek@ alebo ), ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici, v obci Malachov. Pozemok o rozlohe 656 m2 je vzdialený len 7 min autom z centra Banskej Bystrice. Je mierne svahovitého charakteru, s priamym prístupom z asfaltovej komunikácie. Na pozemku sa nachádza drevený poldom (o zastavanej ploche 50 m2), vhodný na zbúranie a malá dreváreň (18 m2). Sú tu nasledovné siete: elektrina – v dome, plyn – pri vstupe na pozemok a internet Telekom – pri spodnej časti pozemku. Voda sa nachádza vo vzdialenosti približne 50 m, v prístupovej ceste. Podľa UPI je vhodný na IBV, s možnosťou výstavby rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Pozemok je sčasti oplotený novým pletivom. Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej výhodná poloha s rýchlym prístupom do mesta, tichá lokalita a slnečná orientácia.
Na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici - exkluzívne
XEMAR (michal.jarunek@ alebo ), ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok pri Banskej Bystrici, v obci Malachov. Pozemok o rozlohe 856 m2 je vzdialený len 7 min autom z centra Banskej Bystrice. Je sčasti svahovitého charakteru, s priamym prístupom z asfaltovej komunikácie. V blízkom dosahu sú nasledovné siete: elektrina, plyn a internet Telekom. Voda sa nachádza vo vzdialenosti približne 70 m v prístupovej ceste. Podľa UPI je vhodný na IBV, s možnosťou výstavby rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Pozemok je sčasti oplotený novým pletivom. Medzi najväčšie výhody tejto nehnuteľnosti patrí jej výhodná poloha s rýchlym prístupom do mesta, tichá lokalita a slnečná orientácia.
Pozemok pre výstavbu rekreačného objektu s TOP výhľadom - Vy
!TOP ponuka! Ponúkame Vám NA PREDAJ pozemok pre výstavbu rekreačného objektu/chaty s top výhľadom v rekreačnej obci Vyšné Ružbachy. Vyšné Ružbachy sú kúpeľnou obcou s bohatou históriou. Pozemok sa nachádza na samotnom vrchu chatovej oblasti, takže máte zabezpečený krásny výhľad na okolitú prírodu. Zastavanosť pozemku nadzemnými objektmi je maximálne 30%. Na pozemku je možné umiestniť: rekreačné zariadenia a areály s rekreačnými, športovými, ubytovacími a stravovacími službami, prechodné ubytovanie, chaty, chalupy, objekty na individuálnu rekreáciu. Pozemok je okrem výstavby rekreačného objektu/objektov vhodný aj na rýchle osadenie mobilného domu. Celková výmera pozemku je 1561 m2. Na pozemku, prípadne pri hranici pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete (plynovod, vodovod, kanalizácia, elektrina a optika). Prístup takmer až k pozemku je po asfaltovej ceste. Cena celého pozemku je 98.000,- eur. V prípade delenia pozemku na menšie parcely je cena 65,- eur/m2. Viac informácií a obhliadky: Mgr. Pavol Lojek, , recomp@ Obec Vyšné Ružbachy je známa predovšetkým svojimi kúpeľmi a liečivými teplými prameňmi. Zvláštnosťou je unikátne jazierko Kráter s priemerom 20 m a hĺbkou 3 m, ohraničené travertínovým valom s termálnou vodou. Obec je veľmi vyhľadávanou lokalitou turistami z celého Slovenska aj vďaka lyžiarskym vlekom na svahoch s rôznym stupňom prevýšenia a náročnosti, s umelým zasnežovaním a možnosťou nočného lyžovania, jazdenia na lyžiach ťahaných koňom či vyhliadkovou jazdou na saniach. Počas zimy poskytuje prostredie Vyšných Ružbách skvelé podmienky aj na beh na lyžiach. Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou. Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu. Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice Rekreačný pozemok v Šahách 10527m2 Ponúkame vám na predaj v celosti 10527m2 Elektrika na pozemku. S možnosťou stavby chaty. Druh pozemku Vinica 7315 m2 Lesný pozemok 198 m2 Ostatná plocha 2115 m2 Zastavaná plocha a nádvorie 640 m2 Záhrada 259 m2 celková plocha pozemku je 10527m2 Výmera parcely v m2 7315 Druh pozemku Vinica Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 198 Druh pozemku Lesný pozemok Spôsob využívania pozemku Pozemok s lesným porastom, dočasne bez lesného porastu na účely obnovy lesa alebo po vykonaní náhodnej ťažby Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 2115 Druh pozemku Ostatná plocha Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom sú skaly, svahy, rokliny, výmole, vysoké medze s krovím alebo kamením a iné plochy, ktoré neposkytujú trvalý úžitok Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 640 Druh pozemku Zastavaná plocha a nádvorie Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom je dvor Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 259 Druh pozemku Záhrada Spôsob využívania pozemku Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce video V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS. Pozrite naše ďalšie naše ponuky. Pomôžeme pri kúpe a predaji nehnuteľností.
Predaj pozemok obec Malachov - okres Banská Bystrica
XEMAR (kristina.jurgova@ alebo ), ponúka na predaj pozemok v obci Malachov, okres Banská Bystrica.  Jedná sa o parcelu registra "C", vedenú ako - Záhrada, o celkovej rozlohe 1383m2. Nachádza sa v extraviláne obce, avšak na úplnej hranici intravilánu. Prístup k pozemku je po nespevnenej obecnej cestnej komunikácií (cca 70m), hneď po odbočke z hlavnej cesty. Inžinierske siete sú v blízkom dosahu, vzhľadom na to že sa nachádza v tesnej blízkosti rodinných domov. Pozemok je svahovitý, slnečný, s krásnym výhľadom na obec a hlavne poskytuje súkromie no zároveň okamžitú dostupnosť do mesta Banská Bystrica. Využívaný bol ako záhrada.  Cena pozemku je 65 000,- EUR.   V prípade záujmu ma kontaktujte: kristina.jurgova@ / .