bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj rodinného domu, Dolný Bar, 5 izieb, pozemok 1000 m2,

Kategória: Domy

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný 5 izbový rodinný dom vo vidieckom štýle s prekrásnou záhradou v obľúbenej lokalite Dolný Bar.

Obec Dolný Bar sa nachádza 5 km od Dunajskej Stredy, na štátnej ceste 63 smer Dunajská Streda – Komárno.

Rodinný dom je v tichej časti dedinky na pozemku s rozlohou
1000 m2, ktorý bol kolaudovaný v roku 2001 keď v roku 2018 prešiel rekonštrukciou. V nasledujúcich rokoch bola postavená samostatne stojaca dvoj garáž, a postupne bola vytvorená aj prekrásna tradičná/anglická záhrada ktorá je miestom a útulného rodinného života.

Zastavaná plocha RD: 135 m2
Úžitková plocha RD: 203,3 m2
Zastavaná plocha garáže: 41,1 m2
Úžitková plocha garáže: 33,7 m2

Rodinný dom je dvojpodlažný, nepodpivničený dispozične je riešený:
* 1. NP - predsieň, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa so samostatnou toaletou, ukladací priestor pod schodmi, špajza, technická miestnosť.
* 2. NP - 3 izby, hala a kúpeľňa s toaletou.

Počas rekonštrukcie - boli vymenené/nainštalované:
*nové rozvody úžitkovej vody a kanalizácie,
*elektrický bojler na ohrev TÚV pre kúpeľne,
*malý prietokový ohrievač TÚV pre kuchyňu,
*elektroinštalácie, ističe, vypínače, zásuvky,
*celá rozvodná a poistková skriňa,
*nové vnútorné dvere, vchodové dvere, drevené schody z masívu - smrek,
*nové kúpeľne,
*nová kuchynská linka a skriňa v kúpeľni Provensálskom štýle z masívneho dreva (dub a smrek),
*zrekonštruované drevené okná s novými bambusovými vnútornými žalúziami,
*nové laminátové parkety na 1. poschodí,
*elektrické podlahové vykurovanie (infra fólie) vlastnými termostatmi na 1. poschodí,
*klimatizácie v 2 izbách na 1. poschodí,
*tradičná kachľová pec vytvorenou časťou na sedenie,
*nové komínové vložky,
*predpríprava plynového potrubia pre umiestnenie plynového kotla,
*nový alarm systém, snímače vo všetkých izbách,
*videovrátnik,
*nad terasou nový altán,
*okolo domu rustická zámková dlažba,
*novostavaná dvoj garáž z tehál s tepelnou izoláciou PLS hr.50 mm.

Rodinný dom je napojený na verejné inžinierske siete: verejný vodovod, verejná kanalizácia, plyn, elektrika. Vykurovanie rodinného domu je riešené elektrickým kotlom pomocou radiátorov (1.NP a 2.NP) + elektrické podlahové vykurovanie (2.NP) + tradičná kachľová pec + klimatizácie.

Záhrada je vytvorená s bohatou a rôznorodou flórou, s automatickým 6 kruhovým zavlažovacím systémom zásobovaný z vlastnej studne. Dvor a dom má nočné osvetlenie.

V záhrade Vás počas roka očarujú trvalky mnohými farbami. Veľké stromy, kríky Vám poskytnú tieň aj v najteplejších horúčavách. Zrelé jablká z dvoch jabloní môžete jesť počas celej zimy.

Detské ihrisko pieskoviskom, hojdačkou a šmykľavkou zabezpečujú zábavu pre deti. Ďalšie spevnené plochy môžu slúžiť na posedenie s príbuznými a kamarátmi. V zadnej časti pozemku je miesto aj na pestovanie z
Predaj rodinného domu, Dolný Bar, 5 izieb, pozemok 1000 m2,
Podobné inzeráty
JKV REAL I Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v čast
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt bude situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom bude osadený na parcelu tak, že bude umiestnený v strede pozemku. Hlavnou časťou architektonického návrhu je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 110,6 m2 Pozemok : 248m2 Vybudovaná základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Vybudovaná je vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická prípojka. Súčasťou predaja stavby je vybudovaná základová doska, všetky vybudované inžinierske siete, pozemok, pripravená kompletná dokumentácia pre stavu rodinného domu so stavebným povolením a materiál ktorý poslúži na vybudovanie hrubej stavby rodinného domu (múrov). Dobudovanie stavby je na budúcich vlastníkoch s možnosťou dokončenia vlastného domova podľa svojich predstáv. V ponuke sú viaceré rodinné domy v závislosti od toho sa odvíja veľkosť pozemku, všetky stavby sú totožné. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytne
JKV REAL I Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v ča
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt je situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom je osadený na parcele tak, že sa nachádza v strede pozemku. Hlavnou časťou predávanej nehnuteľnosti je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 126 m2 Pozemok : 225m2 Základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Stavba je postavená z materiálu porotherm tehly v hrúbke 30 cm Na zateplenie stavby je použitý polystyrén 20 cm, fasádna farba Baumit, zateplená strecha Predpríprava na vonkajšie žalúzie so zavedenou elektrinou V interiéry je použitá biela striekaná maľovka, sadrokartónové stropy, osadené rozvody na televíziu a internet, izolácia podláh v dome je v hrúbke 15 cm podlahovým polystyrénom, ističe a zásuvky značky Legrand Plastové okná s trojsklom, farba antracit Plynový kotol Prípojky : vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická. Ak hľadáte nadštandardný dom v blízkosti centra mesta Levice je táto ponuka stavaná práve pre Vás. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále l
NOVOSTAVBA Moderný nízkoenergetický 4 izbový rodinný dom vys
Typ: Rodinný dom Ulica: Dolný Bar Obec: Dolný Bar Realitná kancelária A-W Real Vám ponúka 4- izbový rodinný dom (nízkoenergetická novostavba s nadštandardným vybavením) v novej štvrti obce Dolný Bar.  Ide o moderný prízemný rodinný dom väčšej veľkostnej kategórie, už pripravený na bývanie, kompletne dokončený, vrátane úprav pozemku a oplotenia.  Spľňa  predstavy aj náročnejších klientov. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE 1  spálňa, 2 detské izby + predpríprava na vstavanú skriňu, veľká a svetlá obývacia časť spojená s veľkou kuchyňou, samostatná toaleta, v kúpeľni umývadlo, sprchový kút + vaňa a výklenok pre práčku a sušičku. Výstup na priestrannú terasu je z obývacej miestgnosti a z kúpelne. KONšTRUKCIA DOMU - pálená čertvená tehla s 15 cm izoláciou - strecha plochá 30 cm izolácia + pravý štrk - kvalitné okná, dvere na terasu šírky 3m - kompletné vnútorné povrchy a maľba - drevená podlaha v izbách a drevené interiérové dvere - alarm - vykurovanie elektrické podlahové + krb VONKAJŠIE ČLENENIE DOMU A POZEMKU - zatrávnený pozemok s primeraným oplotením - vlastná studňa a závlahový systém INŽINIERSKE SIETE - mestský vodovod - kanalizácia  - elektrina 230/380 V LOKALITA Obec Dolný Bar sa nachádza v srdci Žitného ostrova a leží na hlavnom ťahu z Bratislavy do Komárna (E63) neďaleko termálnych kúpalísk Dunajská Streda, Topoľníky a Veľký Meder. Okolitá príroda je veľmi pekná a je stvorená pre oddych. Obec má dobrú občiansku vybavenosť ako napr. škôlka, škola, potraviny, Bistro, vlaková a autobusová zastávka, futbalové ihrisko, kostol.  Veľmi dobrá dostupnosť - Dunajská Streda 6 km, Bratislava  50 km (trasa Komárno - Bratislava možnosť vlakovej dopravy REGIOJET). Tento skvelý dom bude dokončený v septembri 2023.  Na fotkách sa nachádzajú vzorové domy.  Cena 220 000 € je vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W Real. Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku domu a pomôžem aj s vybavením hypotekárneho úveru.    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 103.4 m2 Úžitková plocha: 103.4 m2 Plocha pozemku: 605 m2 Počet izieb: 4 Voda: studňa a vodovod Krb: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Materiál: tehla Terasa: áno - 1 Terasa plocha: 30 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
IV.ETAPA-Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbov
Typ: Rodinný dom Ulica: Dolný Bar Obec: Dolný Bar Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbové nízkoenergetické NOVOSTAVBY v DOLNOM BARE! Začína sa IV.ETAPA výstavby rodinných domov na jeseň 2023. (k dispozícií bude 39 RD!!!) Dolný Bar je malá obec na južnom Slovensku v strednej časti Žitného ostrova.  Obec leží na hlavnom ťahu z Bratislavy do Komárna (cesta E63) neďaleko termálných kúpalísk Dunajská Streda, Topoľníky a Veľký Meder. Okolitá príroda je veľmi pekná a stvorená pre oddych. V blízkosti je možnosť na kanoistiku, nachádza sa tu aj cyklotrasa a taktiež máte možnosť na rybárčenie, keďže tu máme aj Dolnobarský rybník. Dolný Bar ma dobrú občianskú vybavenosť ako napr. škôlka, škola, potraviny, pošta, mäsiarstvo, bistro, vlaková a autobusová zastávka, futbalové ihrisko, kostol. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: predsieň 2 samostatné izby svetlá obývacia časť spojená s kuchyňou a s jedálňou komora samostatná toaleta kúpeľňa s umývadlom a s vaňou alebo so sprchovým kútom+výklenok pre práčku a sušičku (tu je umiestnený aj 120 l elektrický bojler) PARAMETRE: Úžitková plocha: 77,5 m2 Zastavaná plocha: 130 m2 Plocha pozemku: 454 m2 Samotná záhrada: 324 m2 Terasa 18,75 m2 RD je navrhnutý v nízkoenergetickom štandarde / t.z do 50 KWh/m2 za rok/. Je dielom architekta, ktorý je certifikovaným projektantom pasívnych domov IEPD Darmstadt. Pre stavbu je charakteristické použitie kvalitných materiálov a kvalitná práca.  Dom na KĽÚČ zahŕňa: Pálenú červenú tehlu s 15 cm izoláciou Plochú strechu 30 cm izoláciou + pravý štrk Kvalitné okná Dvere na terasu šírky 3 m Kompletné vnútorné povrchy a maľovku Kuchyňskú linku so spotrebičmi Drevenú podlahu v izbách Drevené interiérové dvere Obklady, sanitu Alarm Vykurovanie: elektrické podlahové Interiérový krb Pozemok    Zatrávnený pozemok s primeraným oplotením Spevnené plochy s krytím státim pred domom Vlastnú studňu a automatický závlahový systém K dispozícií je viac variantov RD: 3izbový RD bez garáže na kľúč: Cena: od 185 000 EUR 3izbový RD +garáž na kľúč: Cena: od 210 000 EUR Na fotkách sa nachádzajú vzorové domy! Budúci majiteľ má možnosť si vybrať dlažbu, parkety, sanitu, obklady, farbu kuchyňskej linky, pracovnú dosku atď. podľa daného vzorkovníka a podľa vlastnej predstavy.  Bratislava - 55 km (cez R7 40minút) Galanta - 36 km Győr - 38 km Veľký Meder - 15 km Komárno - 47 km Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 454 m2 Úžitková plocha: 77.5 m2 Plocha pozemku: 454 m2 Zastavaná plocha: 130 m2 Podlahová plocha: 7
IV.ETAPA - Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 4 izb
Typ: Rodinný dom Ulica: Dolný Bar Obec: Dolný Bar Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 4 izbové nízkoenergetické NOVOSTAVBY v DOLNOM BARE! Začína sa IV.ETAPA výstavby rodinných domov na jeseň 2023. (k dispozícií bude 39 RD!!!) Dolný Bar je malá obec na južnom Slovensku v strednej časti Žitného ostrova.  Obec leží na hlavnom ťahu z Bratislavy do Komárna (cesta E63) neďaleko termálných kúpalísk Dunajská Streda, Topoľníky a Veľký Meder. Okolitá príroda je veľmi pekná a stvorená pre oddych. V blízkosti je možnosť na kanoistiku, nachádza sa tu aj cyklotrasa a taktiež máte možnosť na rybárčenie, keďže tu máme aj Dolnobarský rybník. Dolný Bar ma dobrú občianskú vybavenosť ako napr. škôlka, škola, potraviny, pošta, mäsiarstvo, bistro, vlaková a autobusová zastávka, futbalové ihrisko, kostol. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: predsieň 3 samostatné izby svetlá obývacia časť spojená s kuchyňou a s jedálňou komora samostatná toaleta kúpeľňa s umývadlom a s vaňou alebo so sprchovým kútom+výklenok pre práčku a sušičku (tu je umiestnený aj 120 l elektrický bojler) PARAMETRE: Úžitková plocha: 103,4 m2 Zastavaná plocha: 139 m2 Plocha pozemku: 550 m2 Samotná záhrada: 411 m2 Terasa 19,74 m2 RD je navrhnutý v nízkoenergetickom štandarde / t.z do 50 KWh/m2 za rok/. Je dielom architekta, ktorý je certifikovaným projektantom pasívnych domov IEPD Darmstadt. Pre stavbu je charakteristické použitie kvalitných materiálov a kvalitná práca.  Dom na KĽÚČ zahŕňa: Pálenú červenú tehlu s 15 cm izoláciou Plochú strechu 30 cm izoláciou + pravý štrk Kvalitné okná Dvere na terasu šírky 3 m Kompletné vnútorné povrchy a maľovku Kuchyňskú linku so spotrebičmi Drevenú podlahu v izbách Drevené interiérové dvere Obklady, sanitu Alarm Vykurovanie: elektrické podlahové Interiérový krb Pozemok    Zatrávnený pozemok s primeraným oplotením Spevnené plochy s krytím státim pred domom Vlastnú studňu a automatický závlahový systém K dispozícií je viac variantov RD: 4izbový RD bez garáže na kľúč: Cena: od 200 000 EUR 4izbový RD +garáž na kľúč: Cena: od 250 000 EUR Na fotkách sa nachádzajú vzorové domy! Budúci majiteľ má možnosť si vybrať dlažbu, parkety, sanitu, obklady, farbu kuchyňskej linky, pracovnú dosku atď. podľa daného vzorkovníka a podľa vlastnej predstavy.  Bratislava - 55 km (cez R7 40minút) Galanta - 36 km Győr - 38 km Veľký Meder - 15 km Komárno - 47 km Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 550 m2 Úžitková plocha: 103.4 m2 Plocha pozemku: 550 m2 Zastavaná plocha: 139 m2 Podlahová plocha: 103.4 m2
Dražba rodinného domu v Dolnom Chotári v 1/1
Dražobná spoločnosť Dražby realít, s.r.o. Vám dáva do pozornosti bezproblémovú dražbu rodinného domu v obci Dolný Chotár okr. Galanta. Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované na liste vlastníctva číslo 88, Okresným úradom Galanta, katastrálny odbor, okres Galanta, obec Dolný Chotár, katastrálne územie Dolný Chotár, a to: PARCELY registra „C“ evidované na katastrálnej mape: parcelné číslo 134/15 Zastavaná plocha nádvorie vo výmere 400 m2 parcelné číslo 134/21 Orná pôda vo výmere 611 m2 Stavby rodinný dom so súpisným číslom 95, postavený na parcele číslo 134/15, druh stavby: 10 – Rodinný dom, popis stavby: rodinný dom vo veľkosti spoluvlastníckeho podielu 1/1. Predmet dražby sa draží spolu s príslušenstvom tak ako stojí a leží. Predmet dražby sa draží v spoluvlastníckom podiele 1/1. Predmetom dražby je rodinný dom súp. č. 95, postavený na pozemku parc. č. 134/15 v k.ú. Dolný Chotár, okres Galanta v zastavanom území obce, tvorenej prevažne zástavbou rodinných a bytových domov. Dom pozostáva z jedného nadzemného podlažia, neobytného podkrovia a je kompletne podpivničený. Osadený je v rovinatom teréne. Zastavaná plocha 1. PP je 178,47 m2. Zastavaná plocha 1. NP je 178,47 m2. Všeobecná hodnota podľa znaleckého posudku: 48 400,-EUR Dátum dražby: 31.08.2023 o 11:00 hodine (registrácia od 10:30 hod.) Miesto dražby: Kultúrny dom Bernolákovo Hlavná 107, 900 27 Bernolákovo (prízemie, malá sála) Najnižšie podanie: 48 400,-EUR s možnosťou zníženia Minimálne prihodenie: 200,-EUR Dražobná zábezpeka: 14 000,-EUR Obhliadka predmetu dražby: 1. termín: 07.08.2023 o 11:00 hod. 2. termín: 18.08.2023 o 11:00 hod. Miesto obhliadky: Dolný Chotár č. 95, 925 41 Dolný Chotár, Slovenská republika Organizačné opatrenia: Záujemcovia o obhliadku sa prihlásia telefonicky najneskôr 24 hodín pred konaním obhliadky na tel. č.: , Po-Pi, 8:00-16:00 hod. Stretnutie záujemcov sa uskutoční pred rodinným domom v mieste obhliadky. V zmysle § 12 ods. 2 a § 13 zákona č. 527/2002Z.z. o dobrovoľných dražbách je vlastník predmetu dražby, držiteľ alebo nájomca povinný umožniť riadnu obhliadku predmetu dražby v stanovených termínoch. Pre viac info o dražbe kontaktujte alebo napíšte info@,