bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj rodinnej vily, Veľký Meder, 8 izieb, pozemok 1422 m2,

Kategória: Domy

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinnú vilu na pozemku s rozlohou 1422 m2, „Villa Kata“ sa nachádza na južnom Slovensku, v známom kúpeľnom mestečku Veľký Meder, ktoré je preslávené termálnym kúpaliskom Thermal Corvinus.

Vila je situovaná len 10 minút chôdze od termálneho kúpaliska, kúsok od centra a reštaurácii.
Rodinná vila v posledných rokoch slúžila pre návštevníkov termálneho kúpaliska.

Rodinná vila bola kolaudovaná v roku 1990 je podpivničená, má prízemie ako aj poschodie. Na stavbu boli použité kvalitné a vyberané materiály, dom je vo veľmi dobrom stave, je oňho príkladne starané.

Technický opis stavby:
~ základy železobetónové,
~ vonkajšie nosné steny z tehál hr. 35 cm s vonkajšou izoláciou 5 cm Polystyrénu, priečky tehlové,
~ okná a dvere kvalitné drevené z červeného smreku,
~ povaly zo železobetónu,
~ strecha s izoláciou z plechu, ktorá bola každý štvrtý rok ošetrená,
~ vonkajšia fasáda, sokel ako aj plot obložené s prírodným kvalitným kameňom Travertín,
~ podlahy sú dubové parkety ako aj dlažby.
Dispozičné riešenie rodinnej vily:
~ pivničná časť – 5 miestností – kuchyňa, práčovňa, izba, miestnosť pripravená na umiestnenie sauny, kotolňa
~ prízemná časť – vchod z dvoch strán, obývacia izba, salón s krbom, kuchyňa, kúpeľňa, 2x toaleta
~ poschodie – 5 izieb, kuchyňa, 2x kúpeľňa s toaletou
Vo dvore sa nachádza vedľajšia budova, ktorá slúži ako garáž a skladovací priestor, v zadnej časti je zakrytá terasa.

V roku pri výstavbe rodinnej vily bol vybudovaný veľký bazén hĺbky 1,8 m v tom čase už nie je používaný.
Záhrada rodinného domu je krásne udržiavaná, sú vysadené stromy a kríky ako aj rôznorodé kvetinky.

Vila je napojená na inžinierske siete – verejný vodovod, verejná kanalizácia, plynovod a elektriku. Vo dvore sa nachádza vlastná studňa, ktorá zásobovala aj bazén keď bola použitá. Vykurovanie vily je zabezpečené pomocou plynového kotla s radiátormi.

Veľký Meder je jedným z najvýznamnejších turistických centier na juhu Slovenska. Toto kúpeľné mesto, ktoré je otvorené pre širokú verejnosť, sa nachádza v srdci Európy. Má 940-ročnú históriu so srdečným pozdravom termálnej vody.

Turizmus, poľnohospodárstvo a priemysel existujú popri sebe bez problémov, možno aj v tom spočíva kúzlo nášho malého mestečka. Je to miesto, kde sa stretáva vidiecky turizmus s kvalitnými rekreačnými službami. O to sa stará termálny park a 100-hektárový lesopark na okraji mesta, ktorý predstavuje posledný pozostatok bývalého veľkého dubového lesa na Podunajskej nížine, ktorý je jedinečný na Žitnom ostrove.

V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Predaj rodinnej vily, Veľký Meder, 8 izieb, pozemok 1422 m2,
Podobné inzeráty
TOP STAV - 8i RD (260m2)+záhrada+garáž+sutrén, Veľký Meder
M i m o r i a d n a p o n u k a ! Realitná kancelária GOFAR ponúka exkluzívne na predaj veľký trojposchodový 8 izbový rodinný dom v tichej časti obce Veľký Meder, okres Dunajská Streda. Rodinný dom je v TOP stave a má mimoriadny potenciál využitia na prenájom AirBnB, na podnikanie alebo ako dvojgeneračný dom alebo pre početnejšiu rodinu alebo rodinu hľadajúcu dostatok životného priestoru. HLAVNÉ VÝHODY • Veľký (260 m2) rodinný dom v TOP STAVE • Kompletne podpivničený • Parcela o veľkosti ca 700m2 • Vhodný pre početnú rodinu alebo rodinu ktorá má rada priestor • Možnosť využitia ako viacgeneračného domu • Vhodný aj ako investícia pre AirBnB prenájom vzhľadom na počet 8 izieb a variability využitia suterénu • Vhodný aj pre podnikanie vzhľadom na samostatný vchod a variabilitu do suterénu • V meste sa nachádza obľúbené termálne kúpalisko Thermal Corvinus • Nádherná galéria nad obývačkou • Krásna udržiavaná záhrada s mladým ovocným sadom • Trávnik so zabudovaným automatickým zavlažovacím systémom • Parkovanie priamo v garáži • Tiché prostredie • Kuchynská linka so spotrebičmi v cene bytu • Vynikajúca autobusová a vlaková doprava Bližšie: LOKALITA Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite blízko centra mesta Veľký Meder. Mesto Veľký Meder leží v južnej časti Žitného ostrova, len asi 8 km severne od Dunaja a maďarskej hranice. Od okresného mesta Dunajská Streda je vzdialené iba 20 km, od Komárna 32 km, od Győru 25 km a od Bratislavy ca na 1 hodinu autom. V meste nachádza vlaková stanica, trasa Bratislava - Komárno. V meste je kompletná občianska vybavenosť, vlaková stanica, SAD, Tesco, Lidl, Kaufland, banky a bankomaty, ambulancie lekárov, lekárne, materská a základné škola, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrá, čerpacie stanice. Veľký Meder je jedným z najvýznamnejších kúpeľných miest Slovenska. Hlavnou turistickou atrakciou mesta je mimoriadne obľúbený termálny park Thermalpark Corvinus. Ponúka okrem rehabilitácií pohybového ústrojenstva aj welness a rodinný aquapark s ubytovaním v hoteloch alebo na apartmánoch. CENA Cena: 226.600,-Eur VOĽNÝ OKAMŽITE ! Nehnuteľnosť sa predáva nezariadená. FINANCOVANIE Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. Zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom. OBHLIADKY Obhliadky sú možné aj cez víkend ! KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil: e-mail: ladislav.szabo@ web: Pomôžeme aj s predajom starého domu alebo bytu! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie GOFAR.
CHORVATSKO ZADARSKA OBEC VIR
Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy , Novostavby Cena 900.000 € Plocha celkem 260 m² Plocha bydlení - bytu 190 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace, systém topení ULTRAMODERNÍ VILY U PLÁŽE NA PRODEJ Nabízíme k prodeji dvě ultramoderní vily rodinné vily ve druhé a třetí řadě od pláže na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. Vily jsou aktuálně v dokončovací fázi (foto z 29.10.2022) a kolaudace bude nejpozději do konce ledna 2023. Ale už teď si můžete jednu z vil smluvně rezervovat. Vily jsou identické a stavěny nejmodernější technikou, takže budou mít každá i napájecí místo pro elektro auta. Každá vila má tři parkovací místa s ohrazeným pozemkem, který bude mít automatickou bránu pro vjezd. Okolí vily je velmi vkusně osázeno středozemní flórou. V přízemí je u vstupu videokamera, po vstupu se dostanete do chodby, ze které vedou dveře do jedné ložnice, koupelny s WC, skladovací místnosti a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na venkovní zastřešenou terasu (40 m2). V prvním patře se nacházejí tři ložnice, každá se vstupem na balkon, který je po celé západní a jižní straně. Dále je v patře koupelna a samostatný WC pro uživatele střešní terasy. Ve druhém patře je ohromná střešní terasa (85 m2) s jakuzzi a přípravou pro pergolu. Výstup na terasu je možný ze dvou stran a v chodbě se nachází místnost pro techniku, takže v celé vile neuvidíte žádný rušivý element, vše je důkladně skryto. Ložnice mají nejen klimatizaci, ale i podlahové vytápění i chlazení, takže si každý obyvatel může regulovat vlastní teplotu pokoje. Vily se prodávají samostatně a bez vybavení, ta ve druhé řadě blíže k moři stojí 950 000 €, druhá 900 000 €. Ceny jsou pevné a v dnešní době velmi reálné! Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3 % od dohodnuté ceny.
Exkluzívna vila využiteľná na bývanie aj podnikanie...
Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si prosím nasledujúce linky a pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti TUreality Vám ponúkajú Exkluzívne na predaj krásnu a priestrannú rodinnú vilu s veľkolepým priestorom a dispozíciou a pestrou využiteľnosťou či už na bývanie alebo podnikanie prípadne bývanie a podnikanie v jednom. Vila sa nachádza v kľudnej lokalite pod Zoborom v Nitre a miestnou komunikáciou je prístupná z dvoch strán. Veľkou devízou tejto vily je, že vykurovanie je plne pripravené na inštaláciu tepelného čerpadla a na juhozápadnej strane strechy je možné osadiť fotovoltaické panely min. 14KW a ďalšie je možné pridať na juhovýchodnú stranu strechy. Na tieto technológie sú poskytované aj štátne dotácie!!! Alternatívne kúrenie je zabezpečené krbom s prieduchmi cez dve podlažia. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná, tichá a ničím nerušená lokalita + relaxačná zóna s bazénom, saunou a fitnes + vila ihneď dostupná a obyvateľná + viacúčelové využitie na bývanie, prenájom, podnikanie + pekné upravené okolie a murované oplotenie okolo vily + garáž aj vonkajší prístrešok pre auto VILA: samostatne stojaca dvojpodlažná so suterénom kolaudovaná v roku 1997 - využiteľná plocha vily 470 m2 (zastavaná plocha 250 m2) - pozemok rovinatý obdĺžnikový o celkovej výmere 410 m2 - energetická trieda A - štyri samostatné zabezpečené vstupy do vily s alarmom prepojeným na políciu - obvodové múry z tehál Porotherm hr. 400 mm, povrchová omietka Thermo-extra - stropy vily sú železobetónové monolitické nad suterénom o hrúbke 400 mm a nad prízemím o hrúbke 300 mm - sedlová strecha s betónovou krytinou Bramac antracit - schodisko je železobetónové monolitické a stupne obložené tvrdým drevom zábradlie drevené - podlahy vo vile keramické a drevené kazety - výplne otvorov sú zabezpečené plastovými oknami a dvermi s vonkajšími žalúziami - kúrenie je plynové kombináciou podlahového kúrenia s plochými radiátormi (všetky rozvody kúrenia a radiátory boli menené v roku 2017) IS: mestský vodovod, elektrika 230/380V, plyn, kanalizácia DISPOZÍCIA DOMU: 1 nadzemné podlažie (prízemie): - vstupné bezpečnostné dvere do vily z východnej strany - vstup do predsiene s hosťovským WC - z predsiene prechod do obývacej miestnosti s krbom, ktorá disponuje z časti otvorenou galériou až po vrch 2 nadzemného podlažia -...
Vila na brehu Indického oceánu na predaj, Zanzibar
Realitná kancelária RESIDENCE prináša lukratívnu ponuku pre tých, ktorí majú záujem o investíciu v exotickej krajne akou je Zanzibar. Chcete rýchlo a bezpečne zhodnotiť svoj investičný kapitál? Ponúkame vám na predaj posledné 2 zo 4 samostatných víl na brehu Indického oceánu. Vily sa nachádzajú v novovybudovanom uzavretom rezorte. Každá vila má rozlohu 90m2. Súčasťou rezortu je jeden spoločný bazén, parkovisko pre autá, ktoré si môžete prenajať prípadne aj zakúpiť. V rezorte bude k dispozícii aj menšia reštaurácia, kde vám kuchár navarí jedlo podľa vašich predstáv. Samozrejmosťou je strážna služba v rámci areálu a staffhouse, kde budú ubytovaní zamestnanci, ktorí vám budú neustále k dispozícii. Lokalita Náš nový rezort na nachádza v strede ostrova na východnej strane na južnom kraji zátoky Pongwe. Prístup je priamo z hlavnej komunikácie. Medzinárodné letisko a prístav je vo vzdialenosti 45 km. Letecké spojenie z Viedne, Bratislavy, Prahy a hlavných európskych miest. Priemerné ročné teploty na Zanzibare sú 24 – 32°C. Teplota vody na pobreží v mesiacoch december – apríl 30 – 34°C. Turistická sezóna, alebo inak high season je tu až 10 mesiacov v roku! V rámci predaja vily kupujúci dostane nadobúdací doklad a certifikát o vlastníctve nehnuteľnosti. Možnosť zapojenia vily do “hotelového programu” a prenájmu vily s výnosom min. 20% p. a. Minimálne 30 dní z roka pre vlastné využite vily v prípade zapojenia sa do hotelového programu. Služby hotelového personálu vrátane ochrany objektu, upratovania a možnosti stravovania priamo v areáli rezortu. Výhľad na Indický oceán a priamy prístup na pláž. Financovanie projektu Nadobúdacia cena zariadenej vily s rozlohou 90 m2 od 159.000,- € Platba je rozdelené na 3 časti • 35 % pri podpise zmluvy o dielo • 35 % pri dokončení hrubej stavby • 30 % pri dokončení interiérov a exteriérov Po vyplatení plnej čiastky Vám neodkladne odovzdáme kľúče a doklady o vlastníctve. Tanzánijské a zanzibarské zákony povoľujú 100% vlastníctvo nehnuteľnosti aj pre cudzincov. Pre viac informácií kontaktujte nášho realitného makléra Boris Barborík,
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ ÚPLNE REKONŠTRUOVANÝ DOM, OKOČ
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 1,5 izbový úplne rekonštruovaný dom v obci Okoč. V dome sa nachádza aj galéria. Celková úžitková plocha nehnuteľnosti je 55 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 300 m2. Obec Okoč sa nachádza od okresného mesta Dunajská Streda 20 minút, od mesta Veľký Meder len 5 minút. Občianske vybavenie mesta Veľký Meder, infraštruktúra: mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder má pestrú občiansku vybavenosť: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka atď… Neváhajte nás kontaktovať!! CENA: 79.990 €,-/celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
VOLAŤ ČÍSLO: !!! CHCETE BÝVAŤ V MESTE S VÝBORNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU A TERMÁLNYM KÚPALISKOM V KRÁSNOM POSCHODOVOM RODINNOM DOME, KU KTORÉMU PATRÍ GARÁŽ, PIVNICA, BAZÉN, FITNESS A MIESTNOSŤ SO SAUNOU NA KRÁSNE UPRAVENOM POZEMKU?? TAK TÁTO PONUKA JE STVORENÁ PRIAMO PRE VÁS, NEZMEŠKAJTE!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj vynikajúcu ponuku – rodinný dom s garážou, pivnicou, bazénom a s miestnosťami ako fitness a sauna v meste Veľký Meder. Občianske vybavenie mesta Veľký Meder, infraštruktúra: mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder má pestrú občiansku vybavenosť: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka atď… Rodinný dom sa nachádza veľmi blízko k termálnemu kúpalisku. Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 210 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 394 m2. Kolaudácia domu bola v roku 1990. Bol postavený z kvádrov a je zateplený 5 cm polystyrénom. V suteréne je priamy vstup aj z vonka : posilňovňa, sauna, kotolňa, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. INŽINIERSKE SIETE: Všetky IS sú k dispozícii a napojené. Rekonštrukcie: ihneď obyvatelný rodinný dom ktorý nevyžaduje rekonštrukciu!! Vymenené kúrenie s kotlom a radiátormi, parkety, okná, kuchyňa a kúpeľňa. Ďalšou veľkou výhodou nehnuteľnosti je, že sa kľudne dá využiť na podnikanie!! Tento dom jednoducho musíte vidieť!! CENA: 209.900 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@