bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj, rodinný dom Liptovský Ján, Exkluzívne TARGETreal

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNE

Vám ponúkame na predaj dva rodinné domy samostatne/spolu v lukratívnom prostredí v obci Liptovský Ján, ktoré sa nachádzajú na pozemku o výmere 880 m2. V prednej časti sa nachádza menšia predzáhradka a dlažbou obložená príjazdová cesta pre štyri autá. Súčasťou domu je garáž o veľkosti 20 m2 a tiež pivnica veľká 5m2. Za domom na pozemku je altánok s krbom pre príjemné posedenia s priateľmi. Veľkou výhodou je krásna udržiavaná záhrada o veľkosti 381m2. Nie je problém pre budúceho majiteľa pouvažovať aj nad bazénom ktorý sa na pozemok bez problémov zmestí. Celý pozemok je ohradený pletivom. Predná časť novou bránou.
IS: voda, kanalizácia, elektrina a plyn
RD č. 1 sa skladá z prízemia a dvoch nadzemných podlaží. Dom disponuje aj podkrovím pre odkladanie rôznych vecí, ktoré sa vám do domu nezmestia. Dom bol skolaudovaný v roku 1998. V roku 2016 prebehla rekonštrukcia obývacej časti a kuchyne. V roku 2019 boli v dome robené nové omietky. Úžitková plocha domu je 300m2. Dom disponuje šiestimi obytnými miestnosťami. V dome sa nachádzajú dve kúpeľne a dve toalety.
V prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, z ktorej vedie vstup do druhého domu a výstup na záhradu a vstup do domu. Výborným prvkom prízemia je tiež miestnosť s krbom a barovým pultom pre príjemné posedenie s priateľmi alebo pre návštevy. Súčasťou je tiež výhľad do záhrady alebo ako zimná záhrada. Je to na vás ako tento priestor využijete.
Prvé nadzemné podlažie odkrýva pre vás obývaciu veľkú miestnosť s východom na veľkú terasu a z nej je možnosť prejsť do záhrady. Ďalej kuchyne, tiež s východom na balkón. Miestnosť pre odkladanie potravín. Toaleta a sprchový kút.
Druhé nadzemné podlažie disponuje spálňou a dvoma napríklad detskými izbami alebo hosťovskými izbami. Samozrejmosťou je kúpeľňa s vaňou a toaletou.
RD č. 2 je v pôvodnom stave avšak vo veľmi dobrom a udržiavanom stave. Táto nehnuteľnosť je 220m2 veľká. Pozostáva z obytného prízemia a prvého nadzemného podlažia. Tento dom má veľké podkrovie v ktorom nie je problém vybudovať aj dvojizbový byt. RD č. 2 je ako investícia pre budúceho majiteľa na zrekonštruovanie a vytvorenie buď bytových jednotiek alebo apartmánov, ktoré majú veľký potenciál pre prostredie v ktorom sa tieto nehnuteľnosti nachádzajú.
Liptovský Ján ponúka široké využitie či v zimnom alebo letnom období. Táto krásna časť Slovenska sa nachádza v srdci Nízkych tatier, 10 km od mesta Liptovský Mikuláš, 40 km Vysoké Tatry, 50 km od mesta Poprad a 11,5 km od Demänová rezort Nízke tatry.

Voľný čas, atrakcie a aktivity:
Turistika, Náučný chodník k minerálnemu prameňu Medokýš, Svätojánska rozhľadňa, Letné športy, Zimné športy, Areál minerálneho prameňa Teplica, Kúpeľný prameň - "Kaďa", MINISLOVENSKO - Areál slovenských kultúrnych pamiatok, Stanišovská jaskyňa, Podzemie pod vežami - Mincovníčkovo, Tatralandia, Vodná nádrž Liptovská Mara, ZOO kontakt, letisko Poprad.
Predaj, rodinný dom Liptovský Ján, Exkluzívne TARGETreal
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
6 izbový rodinný dom v atraktívnej lokalite Liptovský Ján
Typ: Rodinný dom Ulica: Nová Obec: Liptovský Ján Ponúkame na predaj rodinný dom v Liptovskom Jáne, jednej z najvyhľadávanejších lokalít na Liptove - obec - Liptovský Ján - počet izieb: 6 - rovinatý pozemok: 1187 m2 - Celková plocha pozemku je 1187m2 z toho je zastavaná plocha 191m2. - Rodinný dom 110m2, rekreačný domček s garážou 46m2 a hospodárska budova 35m2. Dom sa nachádza v centre obce, neďaleko autobusovej zastávky a obchodu. Súčasťou pozemku je hospodárska budova, a samostatný rekreačný domček s garážou. Rodinný dom je v zachovalom pôvodnom stave približne 60 ročný - vhodný na čiastočnú alebo celkovú rekonštrukciu. - Dom pozostáva z dvoch obývateľných podlaží a 1 izby v podkroví - Z verandy sa vchádza do prízemia, ktorý je pod úrovňou zeme, kde sa nachádza spálňa, kuchyňa s obývačkou, kotolňa, kde je kotol na plyn a pevné palivo, - ďalej tam je práčovňa so sprchovacím kútom a WC. - Na 1. NP sa nachádza kuchyňa s komorou, obývačka, spálňa, detská izba, kúpeľňa s WC. - Podkrovie - možnosť zobytnenia podkrovia. - Pri rekonštrukcii domu je možné prerobiť podkrovie na plnohodnotné obytné miestnosti, čím by ste získali ďaľšiu bytovú jednotku - Rodinný dom je napojený na všetky IS – obecný vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn. Základná škôlka, materská škola , obecný úrad , pošta a potraviny sa nachádzajú v obci v blízkosti rodinného domu. Nehnuteľnosť vzhľadom na atraktívnu lokalitu a výbornú polohu je ideálnou voľbou pre investíciu ako ubytovateľa, alebo rodinný dom na trvalé bývanie s možnosťou využitia rekreačného domčeku na sezónny prenájom Vlastník nehnuteľnosti aktuálne nemá aktuálne k dispozícii energetický certifikát. Zistite aj Vy aká je cena vašej nehnuteľnosti, vyplňte formulár na našej stránke. Osiris reality s.r.o. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Kontakt: vladimir@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 1187 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Plocha pozemku: 996 m2 Zastavaná plocha: 191 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn
Predaj 2 nehnuteľnosti na jednom pozemku obec Žiar - Lipt. M
AstonReal ponúka na predaj dve nehnuteľnosti na jednom pozemku o výmere 1040m2, ktoré sa nachádzajú v obci Žiar okres Liptovský Mikuláš. Jedná sa o dve samostatné stavby, prvá stavba je samostatne stojaci rodinný dom v obci Žiar okres Liptovský Mikuláš, leží 10 km severovýchodne od Liptovského Mikuláša, neďaleko ústia Žiarskej doliny do Liptovskej kotliny. Rodinný dom sa nachádza vo veľmi tichej časti obce s prístupom z obecnej asfaltovej komunikácie. Stavba je v osobnom vlastníctve, možnosť hypotekárneho úveru s vybavením ktorého vám vieme kedykoľvek pomôcť. Orientácia Juh/Západ. Celková plocha rozľahlého pozemku je 741 m2. IS: Elektrický prúd je s napätím 230/400V, vodovod, kanalizácia. Kúrenie je kombinované: ústredné kúrenie + kachľové pece. Rodinný dom má jedno podlažie a je čiastočne podpivničený. Dispozícia: veranda, 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa. Dom je v pôvodnom stave postavený z kameňa a tehly, s pôvodnými drevenými oknami, V zadnej časti rozľahlého pozemku sa nachádza murovaná hospodárska budova so stodolou. Rodinný dom je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Druhá stavba je drevený zrub. Objekt pozostáva z dvoch na sebe nezávislých dvojpodlažných apartmánov. Apartmán 1:priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, 3 spálne, kúpeľňa s podlahovým vykurovaním + WC.(kapacita 10 osôb) Apartmán 2:priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, mezonetová izba v podkroví, kúpeľňa s podlahovým vykurovaním + WC.( kapacita 6 osôb). Drevenica sa predáva komplet zariadená. Objekt je napojený na obecný vodovod, elektrina, kanalizáciu - kúrenie elektrické cez radiátory, podlahové kúrenie ( v obývacej časti a v kúpeľniach). Zrubový dom sa nachádza v tichej časti obce a je vhodný pre rodiny s deťmi a ľudí vyhľadávajúcich kľud a pokoj. Milovníci turistiky majú ideálnu možnosť na podnikanie vysokohorských túr v oblasti Žiarskej, Račkovej a Bobroveckej doliny, na vrcholy Roháčov, Troch Kôp, Baníkova a Baranec. V zime je možné lyžovať priamo v obci v lyžiarskom stredisku Žiar-Dolinky (100 m) a v lyžiarskych strediskách Jasná (19 km), Ski Opalisko Závažná Poruba (12 km) a Liptovský Ján (13 km). V okolí obce a v ústí Žiarskej doliny sú ideálne podmienky pre bežecké lyžovanie na upravených tratiach. Z objektu je možné podnikať výlety za poznávaním historických pamiatok Liptova - Liptovský Mikuláš (7 km), Múzeum liptovskej dediny Pribylina (20 km), termálne kúpaliská Aquapark Tatralandia, Bešeňová a Liptovský Ján. V prípade záujmu o obhliadku a viac informácii ma neváhajte kontaktovať. volajte.:, karmanova@ Celková rozloha: 1040m² Rozloha pozemku: 1040m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
Na predaj rodinný dom, novostavba, Horné Štitáre, exkluzívne
Realitná kancelária TARGETreal Vám ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Horné Štitáre. Novostavba je murovaná a kompletne zateplená. Dispozičné riešenie: Chodba, WC, kúpeľňa, technická miestnosť, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba a 3 ďalšie izby. Z obývačky a spálne sa dá vyjsť na terasu s výhľadom na prírodu. Okná sú nové plastové - trojsklo. Podlahy v obytných miestnostiach sú plávajúce laminátové. V kúpeľni ,WC a na chodbe je keramická dlažba. V dome sú miestnosti s podlahovým vykurovaním. Vybavenie kuchyne je varnou el. jednotkou s indukčnou platňou a so zabudovanými spotrebičmi ako je umývačka riadu, digestor a nerezový drez. Kúpeľňa je vybavená vaňou, sprch.kútom aj toaletou. V dome sú vstavané skriňe Roll dor. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2022. Nehnuteľnosť je vhodná na vlastné užívanie aj ako investičná príležitosť pre ľudí, ktorí chcú vlastniť a prenajímať. V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte maklérku : Natália Opartyová, tel. , mail natalia.opartyova@