bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj šperkov z polodrahokamov

Kategória: Zdravie a krása

Prívesok tigrie oko 2,50x1,2cm za 3€,
set náhrdelníka a náušníc z Aventurinu hnedého/zlatého spolu v cene 28€, sivohnedé náušnice 4x2cm v cene 10€, baltický jantár prírodný spolu za 18€ a leštené ametisty a tigrie oči spolu za 16€.Achátový prstenec na šály 4x2cm za 20€
Poštové hradí kúpujúci
Posielam poštou po úhrade
Predaj šperkov z polodrahokamov
Podobné inzeráty
náhrdelníky z prírodných polodrahokamov
náhrdelníky a prívesok z prírodných polodrahokamov po 14 eur.
Naramky z polodrahokamov
Rôzne naramky z polodrahokamov Achát 6 Hematit 10 Tyrkys 13 Pyrit 12 Karneol 6
Shamballa náramok ZATI
Nádherný shamballa náramok vyrobený z pravých kvalitných polodrahokamov a minerálov: záhneda, tigrie oko a korálky z ebenového dreva. Kamienky majú priemer 8mm.
Shamballa náramok UNA
Luxusný shamballa náramok vhodný na rôzne príležitosti, ale aj na každodenné nosenie. Je vyskladaný z prírodných kvalitných polodrahokamov a minerálov: unakit, avanturín, jaspis, pyrit a korálka z dračieho stromu. Kamienky majú priemer 8mm.
Náramky z minerálov
Vytvorené z pravých kvalitných polodrahokamov a minerálov. 1. Rodonit, ruženín, jaspis sloní, jaspis obrázkový - 14,50€ 2. Jadeit, jaspis obrázkový - 12,50€ 3. Jaspis mookait, granát, jaspis obrázkový - 15€ 4. Rodonit, ruženín, krištáľ - 13,50€ 5. Amazonit, jaspis oceánový, citrín, jaspis čerešňový, chalcedón, achát - 15,50€
Yves Saint Laurent Mon Paris - toaletná voda
Posúvam krásnu luxusnú toaletnú vodu, ktorá sa mi už žiaľ zunovala. Ide o kúsok menšiu polovicu obsahu veľkého 90 ml flakónika. Kupované vo výhodnejšej cene ako TESTER (preto má aj jednoduchší dizajn bez mašličky a je bez vrchnáčika), samozrejme ale originál. Ideálna pre žienku, ktorá chce vyskúšať drahú vôňu a nechce sa jej kupovať celú ;-) Ovocná, sladká, pižmová, kvetinová vôňa pre ženy: Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Toilette je kúzelný elixír krásy a ženskosti. Táto vôňa osloví aktívnu, zmyselnú ženu, ktorá rada vytvára nezabudnuteľný dojem, prijíma komplimenty a obdivuje. Prvé tóny osviežujúceho bergamotu inšpirujú iskrivé preteky veselosti a dobrej nálady. Šťavnaté škvrny z černíc a malín vytvárajú jasné záblesky optimizmu a ružové korenie dodáva aróme ešte väčšiu plnosť a šarm. Kompozíciu postupne komplikujú iskrivé odtiene pomarančového kvetu, magnetické akordy jazmínu a nebeská, pivonka. Zloženie vône: Hlava bergamot, grapefruit, mandarínka, malina, liči Srdce pomarančový kvet, pivonka, ruža Základ pačuli, kašmír, biele pižmo, ambroxan Spoločnosť Yves Saint Laurent, ktorá bola založená v roku 1961, sa považuje za jeden z najvýznamnejších svetových módnych domov a je známa svojimi modernými a ikonickými kúskami, ako sú napríklad smokingy pre ženy. Saint Laurent dnes predáva širokú škálu dámskych a pánskych konfekčných výrobkov, koženého tovaru, obuvi a šperkov. Yves Saint Laurent Beauté má tiež zastúpenie na trhu s luxusnými kozmetickými výrobkami a vôňami. Plus poštovné podľa cenníka Slov. pošty.