bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj včiel.

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám včelstvá 15-20 Kontakt
Včelstvá sú na rámikovej miere čechoslovák ,5 km od Levoče.
Predaj včiel.
Podobné inzeráty
Predaj včiel
Ponúkam na predaj liečivá pre včely: kyselinu mravčiu 85% čistú, kyselinu šťavelovú čistú, Ekovartin - ekologický slovenský schválený liek pre včely. V septembri predám 10 rodín včiel RM "B", po klinickej prehliadke na MVP. Cena 125€ za rodinu.
Nadstavba na prevoz včiel
Predám nadstavbu na prívesný vozík na prevoz včiel (kočovanie). Rozmer 150x260cm na 8 rodín.
Varroa Termo podstavec pre vcely
Varroa Termo podstavec pre včely Varroa Termo podstavec je zariadenie schopné účinne prehriať plodisko s celým jeho obsahom a tak hypertermicky liečiť včely proti klieštikovi bez použitia chémie v jarnych mesiacoch pri slnecnych dnoch. Princíp fungovania zariadenia Varroa podstavcu je postavený na splnení 2 zásad pre efektívnu liečbu použitím hypertermie. 1 Pri slnecnom svite zvýši úľovú teplotu z 34-35°C na viac ako 40°C Počas slnecnych dni Varroa Termo podstavec prehreje celý obsah plodiska na cca 42°C 2 Liečba je cielena na klieštika hlavne na plod a zároveň na čo najväčší počet včiel v úli Liečenie včiel Varroa Termo podstavec prebieha priamo v plodisku a likviduje klieštiky nielen na plode ale aj na všetkých včelách prítomných v plodisku.
predaj včiel
Predám včely na rámikových mierach B a LG 2/3 do prinesených úľov. B rodiny sú na preloženie vo dvoch nástavkoch, LG v troch. Včely sú pokojné, veľmi dobre sedia na plástoch, dobré medárky - línia Sklenár. Zakrmené, a preliečené v súlade s aktuálnym termínom. Cena 120 EUR za jedno včelstvo.
Predaj včiel
Predám 14 včelstiev v nízko nadstavkových Bečkach. Cena dohodou V prípade záujmu prosím kontaktujte telefonicky. Tel.číslo:
PREDAJ VČIEL
Predám 15-20 včelstiev. Kontakt Včelstvá sú na rámikovej miere čechoslovák,5 km od Levoče.