bazár, predaj, inzercia, predám

Predajca v pojazdnej predajni

Kategória: Obchod a predaj

Firma GB FAMILY SLOVENSKO s.r.o spúšťa ďalšiu pojazdnú predajňu a hľadáme práve teba!

Máš rád prácu s ľuďmi, baví ťa šoférovanie? Tak si to práve ty, koho hľadáme do tímu.

Práca od Po- Pia

Náplň práce:
-jazdenie po okolitých obciach a mestách spojené s predajom priamo z auta

Požiadavky:
-vodičský preukaz skupiny B
- práca s mobilom
-komunikatívnosť

Nástupný plat: 1400 € brutto

V prípade záujmu napíšte niečo o sebe na email:
gbfamily@

Poprosíme Vás nekontaktuje nás telefonicky, vybraným uchádzačom sa ozveme za účelom pracovného pohovoru.
Predajca v pojazdnej predajni
Podobné inzeráty
Práca v predajni s Chovateľskými potrebami
Hľadáme posilu do predajne s chovateľskými potrebami ZTS Hafo v Považskej Bystrici na Štúrovej ulici. Práca podľa dohody predbežne na krátky/dlhý týždeň pondelok/piatok a utorok/streda/štvrtok. (2dni,3dni,2dni...). Práca od 9:00-18:00 Náplň práce: Obsluha a starostlivosť o zákazníkov v predajni Práca s pokladňou a skladovým programom Dokladanie tovaru (max 15kg. vrecia) Udržanie čistoty a poriadku na predajni a v skladových priestoroch Osobnostné predpoklady a zručnosti: Bežné užívateľské znalosti v práci s PC Ochota učiť sa nové veci Príjemné vystupovanie Vzťah ku zvieratám a chovateľstvu Flexibilita Predchádzajúce skúsenosti s obsluhou zákazníkov v predajni a skúsenosti so zvieratami sú viac ako vítané. Odmena 45€/deň.
Umiestnenie Pojazdnej,Mobilnej kaviarne Prešov.
Hľadám priestor na umiestnenie mobilnej kaviarne. Na podmienkach spolupráce sa určite dohodneme. 431 169.
predajca drevostavieb
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Predaj drevostavieb, v kamennom (drevenom) obchode, komunikácia so zákazníkmi telefonicky, mailom, vypracúvanie cenových ponúk, administratíva Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti asistent, predajca Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Osobnostné predpoklady a zručnosti obchodný duch, dobré komunikačné schopnosti, obchodnícke zručnosti Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť FABROS drevostavby a.s. sa zaoberá výrobou, predajom a montážou stavieb z dreva. Záhradné chaty, drevodomy, pergoly, altánky
Predajca/nákupca motorových vozidiel
Do našej firmy prijmeme nového zamestnanca na pozíciu predajca/nákupca motorových vozidiel. Tvoja náplň práce bude: - predaj vozidiel - nákup vozidiel po celom Slovensku - fotenie áut na inzerát - jednoduché administratívne veci okolo zmlúv a pod. - hľadanie áut na nákup za zaujímavé ceny (inzertné portály) Požiadavky: - komunikačné schopnosti, jednanie so zákazníkmi - vodičský preukaz skup.B - spoľahlivosť, zodpovednosť - vedieť zvládať stresové situácie Veľmi zaujímavé finančné ohodnotenie skladajúce sa zo základnej mzdy ktorá je 700€ + bonus 50€ za každé nájdené auto + bonus 50€ za predaj auta, možnosť privyrobenia si v rámci nadčasov. V priemere sa dá vyjsť na 1500€ a viac. Obsadzovaná pozícia je vhodná skôr pre mužov. Miesto výkonu práce je v Malom Záluží. Ak ste sa našli v tejto pracovnej ponuke kontaktujte nás na tel.
Pracovná ponuka -PREDAJCA-  SKLADNÍK
Pracovná ponuka - PREDAJCA-SKLADNÍK Stavebniny F.Š.MONT s.r.o., Košovská cesta 65-1, Prievidza, stavebniny@, Predaj stavebného materiálu Maloobchod Skladník – nakladanie a vykladanie tovar, rozvoz Nástup ihneď Pracovný pomer – doba neurčitá Zmennosť – jednozmenná Základná mzda – 1000€ +osobne ohodnotenie Vodičský preukaz – skupina B , vzv Meno: Karol Telefón: 090... zobraz číslo Lokalita: Mapa 971 01 Prievidza Videlo: 101 ľudí Mzda/plat: V texte
Predajca vozidiel zn. SUBARU a  ISUZU  v Prešove
Do našej firmy prijmeme nového zamestnanca na pozíciu predajca motorových vozidiel SUBARU a ISUZU . Náplň práce bude: - predaj vozidiel - Predaj ND a doplnkov - komunikácia s klientmi - fotenie áut na inzerát - vypracovávanie ponúk - starostlivosť o autosalón - jednoduché administratívne veci okolo zmlúv a pod. Požiadavky: - komunikačné schopnosti, jednanie so zákazníkmi - vodičský preukaz skup.B - spoľahlivosť, zodpovednosť - vedieť zvládať stresové situácie Ponúkame : Zaujímavé finančné ohodnotenie skladajúce sa zo základnej mzdy ktorá je 700€ + % zo zisku za každé predané vozidlo.V priemere sa dá vyjsť na 1350€ a viac Všetko zaleží len od Vašej šikovnosti. Obsadzovaná pozícia je vhodná rovnako pre mužov ako aj pre ženy. Ak ste sa našli v tejto pracovnej ponuke pošlite životopis s fotografiou na subaru@ a my Vás budeme kontaktovať.