bazár, predaj, inzercia, predám

Predám 1 nástennú a 2 podstropné lampy

Kategória: Svietidlá, Lampy

Ponúkam na predaj nasledovné svietidlá:

- malú nástennú lampu na 2 žiarovky s päticou G9 (5 Euro)
- podstropnú lampu na 4 žiarovky s päticou G9 (10 Euro)
- visiacu lampu na žiarovky s päticou R7 (10 Euro)

Predané spolu sú za 20 Euro.
Predám 1 nástennú a 2 podstropné lampy
Podobné inzeráty
Industriálne lampy - reťaze
Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. Štýlové ručne robené INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampy zaujmú svojím vzhľadom či už sú zapnuté alebo vypnuté. Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Drevo väčšinou opálené a okefované-upravené voskom alebo lakom. Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
LED lampy + led žiarovky
Predám LED lampy so žiarovkami, vhodné do hál, garáží na osvetlenie priestorov. Zabalené LED lampy za 10 EUR / ks Odbalené LED lampy za 5 EUR / ks Samostatné LED žiarovky 3 EUR / ks Počet kusov je obmedzený, viď. na fotkách. Trnava.
predám stropné svietidlá
Predám nerezové nástenné dvojsvietidlo a stropnú lampu s priemerom 30 cmm, obe staré pol roka. Lampy sú max. zachovalé - ako nové, żial pri zmene interieru stratili u nás využitie. Ceny R14 15€ a R20 5€ tags: chromovú nerezovú nástennu nastene lampy chromové bodové svetlo bodovú interierové nastaviteľné.
Predám nástennú lampu Eglo
Predám nástennú lampu Eglo dĺžka 45 cm, hlbka 10 cm, výška 5 cm. Osobný odber Tn-Ba
Predám nastennu lampu
Predám nástennu lampu plne funkčnú v dobrom stave
Predam lampy
Predam lampy na stenu ci strop 2 vacsie/12 euro /ks a 3 mensie 9 euro/ks . Lampy su vo vybornom stave s komplet vybavenim / žiarovky a prichytne skrutky/Stabilne.