bazár, predaj, inzercia, predám

Predám 2 knižnice TIROL

Kategória: Knižnice

Predám 2 knižnice TIROL vhodné do kancelárie i obývačky. Pár odrenín z prepravy.Možné natrieť aj inou farbou. Pevný stabilný materiál. Fotka totožná s originálom, len farba je tmavšia- schoko. (tmavá hnedá) Aj po 1ks. Cena za ks 110€ za obe naraz 200€.
Predám 2 knižnice TIROL
Podobné inzeráty
Dizajnová knižnica - AKO NOVÁ - Komplet
Predám dve elegantné policové knižnice, ideálne pre knihomolov. Prvá knižnica je osadená v mohutnom kovovom ráme a má tri rady na usporiadanie kníh. Druhá knižnica je rovnakého dizajnu, ale disponuje až piatimi poschodiami, čím ponúka ešte viac miesta na uloženie vášho literárneho pokladu. Obidve knižnice majú výnimočný drevený povrch a sú osadené v elegantnom čiernom kovovom ráme. Tieto knižnice spolu tvoria skvelú kombináciu a sú ideálnym doplnkom pre váš domov alebo kanceláriu. Knižnice boli zakúpene pred rokom a môžete ich nájsť na týchto stránkach : a . Knižnice ponúkam len spolu. Viac informácií cez SMS, zavolám. Len osobný odber v Miloslavove. Pri rýchlom jednaní sa vieme na cene dohodnúť.
TIROL vitrína
TIROL vitrína Predám vitrinu TIROL 197x60x42, vnútro sklenené police s LED osvetlením
Predám knižnicu
Predám zachovalú knižnicu bez poškodenia. Možno použiť aj ako policový regál. Rozmery knižnice sú: výška 182cm, dĺžka 67cm a šírka 31cm. Pripájam link na predstavenie si farby a vzhľadu, ale rozmery knižnice sú v popise inzerátu: Len osobný odber.
Knižnice lacno
Predám lacno dve knižnice vid foto cena za kus je 8 eur Rozmery sú - výska 110 cm, šírka 73,5 cm, hĺbka 16 cm Obe knižnice majú rovnaké rozmery Je nutné si zabezpečiť odvoz, iba osobný odber Cena len 7 eur za kus Kontakt: najlepšie cez email, alebo mi zanechajte SMS správu. Ďakujem Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Masivne kniznice
Predam masivne kniznice robene na mieru v rozmeroch: - v 240cm, s 270cm, h 27cm Cena: 60 EUR - v 278cm, s 75cm, h 31cm - 2 ks Cena: 30 EUR / ks Osobny odber Pezinok, cast Kucisdorfska dolina.
Knižnice
Predám knižnice z salónu , 5 kusov, dostupné budú od 30.8 , cena 1 k 20 eur,osobný odber na adrese v Sásová