bazár, predaj, inzercia, predám

Predám 3 basgitary

Kategória: Strunové nástroje

Sterling Stingray, Fender squier, Harley Benton JBZ Deluxe Series
Výmena možná.
Predám 3 basgitary
Podobné inzeráty
Kúpim basgitary a gitary Jolana
Kúpim staré basgitary a gitary zn. Jolana, prosím kontaktujte ma mailom, akákoľvek lokalita (uvedené tel.číslo neplatné)
Krk Fender Precision Bass 50s
Predám krk z basgitary Fender Precision Bass Classic Series 50's.Krk je v 100% stave rovný, výstuha reaguje výborne,pražce ako nové.Rok výroby 2017.Cena 300€
Predám elektro-akustickú bezpražcovú basgitaru
Elektro-akustická bezpražcová basgitara s aktívnou elektronikou so 4-pásmovým ekvalizérom na úpravu zvuku vďaka ktorej je možné basgitaru pripojiť k reproduktorom.. Je vhodná pre začiatočníkov i pokročilých hráčov. Vyhotovenie basgitary je bez pražcov. Kontakt:
Steeling by Music Man - Sub5
Predám alebo vymením s doplatkom túto 5 strunovú basu od firmy Stearling. Cena novej basgitary je asi 550€
Aguilar DB410
Zdravim priatelia hrubych strun, Predam spolahlivy a skvelo znejuci reprobox Aguilar DB 410 8 ohm vo velmi dobrom stave s coverom a s kolieskami. Bedna bola malo hrana a koncertovana. Vacsinu casu stravila v skusobni. Velmi vysoka spokojnost a nekompromisny zvuk pouzival som to v kombinacii AG700 a TH500. Bez problemov zvlada velke stage. Dovod predaja - kupa novej basgitary Vlastnosti Výkon: 700 W Repro: 4x 10 " Impedancia: 8 Ohm Rozmery: 620 x 630 x 450 mm Hmotnosť: 45 kg Max. SPL: 129 dB Krajina výroby: Spojené štáty americké Na skusanie je k dispozcii v Seredi. With incredible dynamics, full-range frequency response and efficiency, the DB 410 is a sonic powerhouse! With unparalleled tonal versatility and a max SPL of 130 dB this portable cabinet will literally “rock the house”.
KHDK Electronics - Abyss
Predám tento vychýrený basgitarový efekt, Ak hľadáš jedinečný zvuk na basu, tak si tu správne. Toto kreslítko navrhol sám Antonín Salva a vyrobený v AMERIKE. Dobrá alternatíva k darkglassu, ak si už prejedený progresívneho zvuku basgitary. Skvelý efekt na rockandroll, punk a metal. Nestratí sa ľahko v kapele, výrazný charakter. Stav nového kusu. Čekni nejaké videjka na Youtube pre info. info z netu ============= Univerzálny overdrive efektový pedál, ktorý bol navrhnutý pre basgitaristov a je precízne skonštruovaný z tých najkvalitnejších materiálov tak, aby bez problémov pretrval aj časté a divoké koncerty. Na rozdiel od mnohých iných pedálov je vybavený dvomi LED indikátormi, ktoré umocňujú jeho výnimočný vzhľad. Pedál ponúka všetko od jemného overdrive efektu pre zvuk pripomínajúci lampové kombá až po plný zvuk overdrivu pre basové linky, ktoré prerazia aj tú najhustejšiu zvukovú stenu. Pomocou ovládačov gain, clean, dirty a treble je možné zvuk upraviť špeciálne pre potreby skladby, ktorú basgitarista hrá. Pedál je true bypass a ponúka aj lo/hi spínač. Je napájaný pomocou 9V adaptéru (nie je súčasťou balenia). Rozmery: 50 x 60 x 120 mm. Hmotnosť: 200 g.