bazár, predaj, inzercia, predám

Predám 350L akváriu.

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám 350L akvárium bez stojanu.
140×50×50
Akvarium ma pár miernych škrabancov.Inac žiadne poškodenie,netečie.
Predám tak ako na foto-komplet prislusenstvo,ohrievac,led osvetlenie,externy filter eheim.
V akva sa nachadzaju skalare,neonky,sumceky sklovite,prisavniky,L066 a zopar slimakov.Mali prist este rastliny no plany sa zmenili.Viac info sms.
Predstava o cene 300-pevná cena.
Predám 350L akváriu.
Podobné inzeráty
80l akvárium + 15l akvárium a výbava
Predám založené 80l akvárium 80x30x35. K tomu cca 15l akvárium. Vo veľkom akváriu sa nachádza 2x prísavník 6-7cm, 2x mini krevetka, 7x gupka samica, 3x tetra neonová a jeden slimák helena. V malom akváriu je 5x gupka samec. Výbava obsahuje teplomer, filtráciu Aquael, akváriové čerpadlo TetraTec, vzduchovú hadičku 3m, vzduchové kamienky, automatickú krmičku, Tropical Aqua care na úpravu vody, Tropical Aqua care na výživu rastlín, čierny štrk ktorý je využitý aj v akváriu, prírodný substrát JBL Manado a všetky kamene čo sú na foto.
Clam BOOSTER - Tekuté krmivo pre mušle 30ml
Pomocou NatureHolic Clam BOOSTER môžete nielen podporiť tvorbu mikrofauny v akváriu, ale zároveň ponúknete mušliam vo vašom akváriu absolútne druhovo vhodné krmivo. Tekuté krmivo pre mušle sa dostane na všetky miesta v akváriu a vytvorí film na ktorom sa mušle pasú. NatureHolic Clam BOOSTER pušliam kvalitnú potravu. Tri krát bolo z neho použite. Iba osobný odber.
Jelšové šišky - pre krevetky, rybky
ususene jelsove sisky v krabicke (cca. 100 ks) - obsahuju triesloviny, huminove latky, ktore zlepsuju zdravie zivocichov v akvariu - zlepsuju kvalitu vody v akvariu - potrava pre krevetky - spestrenie dekoracii v akvariu
Predám 350l akvárium
Predám 350l akvárium aj s príslušenstvom. Komplet vybavenie filter, LED svetelná rampa, teplomer a všetky doplnky (sieťka, pribalim krmivo a všetko súvisiace). Rozmery akvária sú: 140 cm × 50 cm x 50 cm. Len osobne Ba.
Predam Interiérové aqarium 350L
Predam velké interierové Aqárium,350L rozmery: š2000cm x v73cm x h24cm/0,10cm hrúbka skla stien aqaria Vhodné pre chov rýb v interiéri.Cena 750,-€ foto zaslem na požiadanie.
Akvárium 350l
Predám akvárium (130x60x45cm)dxvxš 350l s 3d pozadím a vnútorným filtrom, ohrievač, prúdové čerpadlo Bez osvetlenia Pre viac informácií ma kontaktujte na tel.č Bez rýb Akvárium ryby filter cichlidy ohrievač akváriové ryby