bazár, predaj, inzercia, predám

Predám 3ks solária

Kategória: Ostatné - biela

Predám 3 profi solária funkčné. Dve sú ležate a jedno stojaté.
Predám 3ks solária
Podobné inzeráty
Predám solárium značky ERGOLINE
Predám solárium značky ERGOLINE - plne funkčná Cena nového solária bola 3.500 EUR, cena teraz: 990 EUR
Rýchlovarné konvice 3ks
Predám 3ks rýchlovarných konvíc na foto. Všetky sú funkčné ale majú malé poruchy -> 1-ORAVA 1,7l / 2200W. Funkčná ale trochu slzí pri používaní, kontrolku má prelepenú páskou - viď. foto. 2-SENCOR 1,5l / 2000W. Funkčná ale má vymenený obyčajný vypínač - nevypína teda sama po zovretí vody - viď. foto. 3-ZELMER 1,7l / 2000-2400W. Funkčná ale trochu slzí pri používaní - a zospodu má odlomenú páčku na zapínanie, ale dá sa zapnúť aj takto - viď foto. Čo sa týka toho slzenia, nie je to nič strašné, väčšinou sa jedná o pár kvapiek vody... vhodné napr. do dielne/garáže/dielenskej kuchynky/...proste niekam kde to obmedzenie nevadí. Je ich podľa mňa škoda vyhodiť keď niekomu ešte môžu poslúžiť - cena je symbolická - 2€/ks alebo spolu za 5€ všetky 3ks. Kontaktovať prosím na mail - ruzobiela@ (tel. č. je nefunkčné)prípadne nechajte kontakt a ozvem sa. Občas viem zabezpečiť dovoz na rôzne miesta(KE,RV,ZV,RS,LC,BB,LV) - treba sa dopytovať.
Zepter filtracia vody
Predám filtráciu pitnej vody od firmy Zepter. Bližší popis na stránke: K zariadeniu pridám 3ks filter a hadičky k pripojeniu. Zariadenie je plne funkčné a zachovalé. Len osobný odber Prievidza.
Radiator
Elektrické olejové radiátory na kolieskach, možnosť zavesiť aj na stenu 3ks 400w, 600w, 1000w. Nachádzajú sa v DS môžem po dohode doviesť do Bratislavy
Predám multifunkčný robot 8 v 1 Gourmetmaxx
Predám multifunkčný robot 8 v 1 Gourmetmaxx Kuchynský robot s mnohými funkciami: mixovanie, varenie, sekanie, varenie v pare, pyré, sekanie, šľahanie a drvenie ľadu 60 minútový časovač pre presné varenie Nádoba z nehrdzavejúcej ocele: kapacita cca. 1,5 litra So 4-cestnou čepeľou z nehrdzavejúcej ocele. Kompaktný, užívateľsky príjemný dizajn 5 nastavení teploty: 40, 60, 80, 100 a 120 °C Pôvodná cena 100€, predám za 50€ Osobný odber, prípadne dohoda. Inzerát platný do zmazania
Predám čističku vzduchu Winix Zero
Predám čističku vzduchu Winix Zero, ktorá odstraňuje zo vzduchu vírusy, baktérie, peľ, častice jemného prachu, spóry plesní, zvieracie chlpy, prchavé organické látky, zápach a cigaretový dym, čistí vzduch pomocou umývateľného predfiltra, HEPA filtra, uhlíkového filtra a ionizačnej technológie Winix PlasmaWave. Je vhodná do miestností s veľkosťou až 99 m². Má automatický režim, s prispením inteligentnej senzorovej technológie upravuje otáčky ventilátora automaticky, aby bola vždy zaistená najlepšia kvalita vzduchu. V tme sa prepína do nočného režimu. K čističke pridávam úplne novú sadu náhradných filtrov. Predám len osobne v BA, poštou len v prípade vopred zaplatenia sumy na účet. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.