bazár, predaj, inzercia, predám

Predám

Kategória: Darčekové poukážky

darčekový voucher do Energyland Poľsko 2-dňový vstup dieťa do 140cm a 1 dôchodca nad 65 rokov. Platnosť do 31.10.2023.Bližšie informácie na mobil alebo e-mail.
Predám
Podobné inzeráty
Predam zlavu do invie
Predam zlavu do invie v hodnote 260e predam za 220 vztahuje sa na vsetky zajazdy
Predám voucher do talianskej reštaurácie DA ANDREA
Predám voucher do tal.reštaurácie U TALIANA v Bratislave v hodnote 100€
Predám poukaz na 1 paletu smrekového dreva(1x1x1m)
Predám poukážku,na 1 paletu smrekového dreva (1x1x1m) Štiepaný smrek 25cm/33cm/50cm Podkladová paleta v cene. Palivové štiepané smrekové drevo ukladajú pre Vás do bedničiek na rozdiel od sypaného palivového dreva viete presne koľko dreva kupujete.
predam darcekovu poukazku na vino
Predam darcekovu poukazku v hodnote 40€ na nakup vin v hodnote nad 80 eur na eshope za sumu 15€
Predam vstup do wellnes HORIZONT RESORT
Predam voucher do HORIZONT RESORT **** – VIP SKY LOUNGE PRIVÁTNY WELLNESS Vstup do VIP SKY LOUNGE na 1 hodinu pre 2 až 10 osôb – exkluzívna privátna zóna na streche hotela Horizont Resort ****(jacuzzi pre 5 osôb, fínska sauna, terasa s lehátkami a panoramatickým výhľadom na Vysoké Tatry) Relax, pokoj, oddych a úžasný panoramatický výhľad na štíty Vysokých Tatier si môžete dopriať z vírviky pod hviezdnym nebom. V tejto privátnej zóne je pre vás k dispozícii vonkajšia jacuzzi, samostatná presklená fínska sauna pre 5 osôb, mini bar s ponukou nápojov a terasa s lehátkami. Plati do 12.8.2023 Povodna cena 100€
Predám pobyt poukaz
Dobrý deň predám pobyt pôvodná cena okolo 180eura .Teraz ponúkam za 80 eur.