bazár, predaj, inzercia, predám

Predám africké slimáky - najmä dospelé, veľké

Kategória: Terárijné zvieratá

Predám niekoľko veľkých - dospelých afrických slimákov Lissachatina immaculata - Zambia, Mozambik, Madagaskar. Slimáky pekné, pre šťastie. Vek tak do roka. Veľkosť ulity 10 až 15 cm - ako na obrázkoch v cene 10 eur za kus.
Ale ponúkam aj polročné - veľkosť ulity 5 až 7 cm - za 5 eur kus. Zašlem aj poštou. Sú to veľmi nenáročné, milé a prítulné zvieratká, nevšedný domáci miláčikovia prinášajúci ŠŤASTIE, HOJNOSŤ, PLODNOSŤ pre celú rodinu.
Všetky tieto africké slimáky chované v Európe pochádzajú zo štyroch dovezených slimákov - sú veľmi plodné. Dožívajú sa okolo desať rokov, dorastajú až 30 cm - telo plus ulita. Vhodné aj na relaxáciu, terapiu - hyperaktívne deti, problémy so sústredením, zajakavosť, nespavosť, celkové uvoľnenie psychiky. A ako nedávno veľmi múdro poznamenal u mňa jeden pán učiteľ, ktorý ich nakupoval do školského MINIZOO u mňa - žiaci pri nich získajú sústredenie. Rovnako výborné aj proti kožným ochoreniam, akné - alergici, liečenie jaziev, koža po popáleninách, nádory, fľaky, vysušená pokožka, kozmetické masky pre krásky. Slimačí malý zázrak prírody, ich liečiteľské účinky využíva už aj známa pražská klinika dermatológie
Predám africké slimáky - najmä dospelé, veľké
Podobné inzeráty
Africké slimáky PLEURODONTE EXELLENS
Zdravím, mám na predaj mladé, skoro dospelé africké slimáky pleurodonte exellens z dvoch znášok. Slimáky sú po dvoch prebierkach a ich rodičia nie sú príbuzní. Papajú šalát a uhorky sem tam pre spestrenie im dávam batat, šampiňon alebo mrkvu. Sépiová kosť im nesmie chýbať. Sú to stromové druhy, potrebujú konáre nejedovatých drevín na lozenie. #osobný odber v Hurbanovej Vsi, po dohode v Senci alebo Zlatých Klasoch #2+1 zadarmo
Africké slimáky
Predám Africké slimáky. Majú 1 rok. Toto zvieratko je nenáročné na chov. Vhodné aj pre malé deti. Cena za jedného slimáka 2€. Preferujme osobný odber.
Africke slimáky s terariom
Predám dva africke slimaky aj s terariom, nie su príbuzné druhy, nerozmnozujú sa. Kompletne s terariom.
Africké slimáky
Darujem africké slimáky do dobrých rúk. Na foto je väčší aj menší slimák, obaja z rovnakého vrhu, (majú cca trištvrte roka) ale tí menší hibernovali niekoľko mesiacov. Prosím písať SMS alebo mail. Ďakujem.
Africké slimáky
Darujem africké slimáky a pridám cokoladu
Achatinské africké slimáky
Rozmnožili sa nám achatiny a miesta už všetkým nestačí. Preto darujem jedného veľkého, má cca 4 roky, a 3 menšie (majú takmer rok a pol) africké slimáky karamelovej farby. Sú veľmi nenáročné, starať sa zvládne aj dieťa, info ohľadom chovu poskytnem.