bazár, predaj, inzercia, predám

Predám akvarijné rastliny Rožkatec

Kategória: Akvarijné rybičky

Sú to nenáročné a pekne vyzerajúce akvarijne rastlinky.

20-30cm=60 c
Predám akvarijné rastliny Rožkatec
Podobné inzeráty
Rožkatec - Rastlina do akvária
Predám plávajúce rastliny Rožkatec (Ceratophyllum demersum). Stonka za 1€. Len osobný odber - Žilina-Hájik. Rožkatec je rýchlo rastúca stonková rastlina, niekedy plávajúca, dosahuje dĺžku 40 až 70 cm.
Predám AKVARIJNÉ RASTLINY
Predám akvarijné rastliny Jávsky mach a Taxiphyllium Rožkatec ponorený Limnobium Vallisneria Gigantea Kontaktujte ma - E-mail : adammerasicky@ Mob.číslo : ( Ak nedvíham, zanechajte SMS ) :) :)
SERA Florena - hnojivo pre vodné rastliny
Tekutá starostlivosť o rastliny pre nádherné vodné rastliny. Sera Florena je ideálna starostlivosť pre všetky vodné rastliny, ktoré výživu prijímajú prevažne cez listy. Vodné rastliny hrajú v akváriu centrálnu úlohu, lebo odčerpávajú z vody škodlivé látky a výživu rias. Aby mohli vodné rastliny tieto dôležité úlohy plniť, zásobuje sera Florena rastliny všetkými dôležitými minerálmi a stopovými prvkami, ktoré rastliny pre zdravý rast a krásne vyfarbenie potrebujú. Nevzniknú takto nedostatky a pritom nie je voda zbytočne zaťažovaná nepotrebnými prebytkami. Okrem toho obsahuje nová vylepšená formula inovatívne, obzvlášť stabilné komplexy železa, ktoré zostanú stabilné po mnoho dní aj pri použití UV-C-lampy. Tento výrobok neobsahuje nitrát a fosfát. Bezstavovce ho dobre znášajú. Kombinácia sera Florena a sera florenette ich navzájom bezchybne zladia a splnia všetky potreby najrôznejších druhov vodných rastlín. Dávkujte 5ml na každých 20l raz týždenne alebo podľa potreby.
Rastlina Rožkatec ponorený - Ceratophyllum demersum 1€
Predám nádherný Rožkatec ponorený(Ceratophyllum demersum).Nenáročnú a rýchlo rastúcu rastlinu,v ktorej sa ukryjú mladé rybky pred predátormi. Rastlina vhodná aj v boji proti riasam. Podhladinové rastliny odoberajú pri svojom raste veľké množstvo živín priamo z vody a tým zamedzujú rozširovaniu rias.Tieto rastliny majú tiež veľkú okysličovaciu funkciu, keďže svojimi listami spotrebúvajú tiež fosfát a produkujú veľké množstvo kyslíku. Tým výrazne upravujú celkovú kvalitu vody. Podhladinové rastliny by nemali chýbať v žiadnom biobazéne.1€/ks.
Rožkatec Ponorený-(Ceratophyllum Demersum)-Velké množstvo
Predám veľké množstvo tejto nenáročnej rastlinky za 5e Odčerpáva nadvytočné živiny z vody spôsobené výkalmi rybičiek, vhodný do akvaria aj jazierka. Ak má jazierko aspoň 30-50cm hlbky tak aj prezimuje Rožkatec ponorený-----/-/-/-/CERATOPHYLLUM Nenáročná -Rýchlo rastúca -Stonkovka -Jednoduché množenie -Vhodná do jazierka -Vhodná do akvária -Vhodná do krevetkária -Odbúrava no2,no3 splodiny výkalov rýb -Pomáha zamedziť rastu rias vďaka rýchlemu rastu odčerpáva z vody nadbytočné živiny ktoré spôsobujú nadmerný rast rias. -Poskytuje úkryt malým rybkám,krevetkám pred väčšími rybami alebo predátorom. Cena 5e/plný sáčok v ktorom je xzy stoniek. Veľmi pekné a kvalitné, zelené rastliny plné života, čerstvo vyberiem pred odberom. Bratislava-Osobný odber v Ba-Rača-Rendez Pošlem poštou po celej SR po úhrade vopred. Poprosim kontaktovať iba e-mailom, som zaneprazdnený a nemožem volať a pisať sms počas dňa ohladom inzercie. Najviac času na tieto veci mám cez Víkend... Dakujem
Akvárijné Rastliny
Predám akvárijné rastliny vallisneria spiralis 1€, microsorium 1.5 €, plavajuca rastlina ceratophyllum 1,5€ .