bazár, predaj, inzercia, predám

Predám alebo prenajmem stavebné stojky

Kategória: Náradie

Ponukam na predaj alebo prenájom stavebne stojky 30ks šup tyče na šalovanie iba prenajom cca 30ks viac info po telefone
Predám alebo prenajmem stavebné stojky
Podobné inzeráty
Stavebné stojky
Predám stavebné stojky 2-3,5 m ukončené T mám k dispozícii 300ks . 11 eur kus
Stavebné stojky 3 m
Predám stojky výsuvné dĺžka 3 m cca 30 ks
Prenájmem stavebné, fasádne, rámove lešenie široké 1m.
Prenájmem stavebné, fasádne, rámove lešenie široké 1m. Rozmery jednej zloženej klietky sú Š-1m V-2m D-1,8m Mám 18 ks rámov, cca 60 m2, Dve podlažia po 14,5 metra. Dve podlážky s výlezom,dva rebríky,nastaviteľné nohy. Je pevné, rýchlo sa stavia, lešenie si zákazník vie postaviť aj sám po ukážke a neplatí za stavanie. Je to jednoduché. Lešenie umožňuje komfortnú prácu,má dostatok miesta pre manipuláciu. Cena prenájmu kompletného lešenia 60m2 – 8€/deň. Možnosť vyskladať na mieru a m2 podľa potreby.V tom prípade cena dohodou. Všetko je o dohode.Pre viac info volať. Nakládku a odvoz si záujemca musí zabezpečiť.
predám stojky 2,6m
Predám mix kvalitných, certifikovaných, hrubostenných stojek o nosnosti 2 tony značiek Hünnebeck, peri, Pascal. 200ks. Všetky stojky sú vo veľmi dobrom stave /nezničiteľné/ Dĺžka 2,6m vhodne na montáž stropov do výšky 3m. Cena 30€/ks kontakt kľúčové slova: šalunkg, stojka, doka
stojky na betonove stlpy
predám stojky na betonove stlpy, trapezove závity =presné nastavenie, cena / kus 90 eur
stojka Doka 3m
predám kvalitné, hrubostenné, certifikované stojky značky Doka. Výška stojky 3m. Pri najvyššom výsune nosnosť 2tony. Spolu 100ks, Cena za kus 34€ Mob.: