bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Amfora nádobu

Kategória: Ostatné

Predám Amfora nádobu šedy plast na zber dažďovej vody 200l cena 70eur a 350l cena 85eur. Volať
Predám Amfora nádobu
Podobné inzeráty
Tupperware sada nádob Mini Max 2ks
Ponúkam novú a zabalenú sadu moni max s objemom 700ml & 1,5l & 950 ml a 2l Mini Max predstavuje nový rozmer pri uskladňovaní potravín. Je ideálny na uskladňovanie v chladničke a výborný na cesty. Nádobu Mini Max musí mať každý!!! Nádoba má vodotesné veko, vyrobené z jemného plastu. Prstami prejdite po okraji veka a nádobu jednoducho uzavrite. Veko má uško, za ktoré zatiahnite keď chcete nádobu otvoriť. Nádoba sa jednoducho skladá a rozkladá, keď zatlačíte na jednotlivé vrstvy. Ďalšia možnosť, ako nádobu zväčšiť, je, položiť ju hore dnom na pevný pohár alebo na nejakú nádobu a tlačiť na ušká smerom dolu. Nádoba je vyrobená z dvoch druhov plastu. Okraje, rukoväte a spodná časť sú z pevnejšieho materiálu, strany sú z flexibilného priehľadného plastu. Plochý povrch veka umožňuje položiť ďalšiu nádobu na vrchnú časť. Mini Max môžete prispôsobiť množstvu jedla, ktoré sa v nádobe nachádza. Je ideálna na skladovanie a uchovávanie nespotrebovaného jedla. Nádoba sa môže umývať v umývačke riadu i zložená. Nedávajte do misky vriace jedlo. Nepoužívajte v mikrovlnnej rúre. Tip: 5 zložených nádob Mini Max s viekom sa vojde do Držiaku na pokrievky. Rozmery - objem - 2L - 28cm priemer 7,5cm výška
Kvetinače Amfory
Kvetináče, Amfóry Predám keramické kvetináče: amfóra ležiacá veľká:v.28,5cm ,d.39cm 15eur amfóra ležiacá stredná:v.26,5cm ,d.27cm 13eur amfóra ležiacá malá:v.21cm , d.25cm 11eur+ poštovné Pozri moje ďaľšie inzeráty.
Predam nadobu na vodu s ventilom
Predam tuto nadobu 8L nadobu na vodu aj so zasobnikom na lad. Nadoba tesni,ma cca 2 mesiace.
Predám celonerezovú nádobu na med
Dobrý deň, predám celonerezovú zbernú nádobu (potravinársky nerez) na 700 kg medu, značky Logar. V cene je aj príslušenstvo: kovový podstavec, celonerezový kryt na nádobu, uhelónové sito na cedenie medu, kovový výpustný ventil, drevené schodíky.
PREDAM NEVYUZITU NADOBU NA ROZNE CAJE
PREDAM NEVYUZITU DREVENU NADOBU NA CAJE, MAM 3 KS, PREDAM JEDNOTLIVO, 1 KS ZA 7 €. PREDAVAM ICH BEZ OBSAHU CAJOV, TIE SOM MINULA. KONTAKT: , PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA 5, VECI NEPOSIELAM POSTOU, ANI KURIEROM!
Predám hliníkovú nádobu
Predám hliníkovú nádobu na rôzne účely.