bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Armani AR2448

Kategória: Hodinky

Predám pánske náramkové hodinky Emporio Armani AR2448. Hodinky sú zánovné, minimálne nosené, zachovalé. Aktuálne po výmene batérie, vrátane tlakovej skúšky. K hodinkám je pôvodné balenie, vrátane manuálov.
Predám Armani AR2448
Podobné inzeráty
ARMANI MECCANICO, QUARTZ
PREDAM EMPORIO ARMANI MECCANICO, ZAUJÍMAVÉ MECHANICKE HODINKY, DALEJ HODINKY ARMANI QUARTZ. DOBIERKA MOŽNÁ. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
Predám pánske Emporio Armani hodinky s koženým náramkom
Predám výnimočné oceľové Emporio Armani hodinky s koženým náramkom. TOP stav, bez jediného škrabanca. Nutná výmena baterky. Vrátane puzdra, návodu na použitie a potvrdenia o pôvode a pravosti hodiniek. Pôvodná cena 299 €.
Predám hodiny Emporio Armani
Predám hodiny Emporio armani viď foto
Predam nove Armani Exchange hodinky 2022
Predam nove hodinky Armani Exchange kupene v maji 2022, zarucny list, neposkriabane, nosene asi tyzden, povodne stali cez 200,-eur, pripadne aj s dovozom BA, TT, SC, NM, PB, LM,...
Predám Emporio Armani hodinky
Predám svoje Emporio Armani hodinky vo velmi dobrom stave. Minimálne škrabančeky na remienku ale na sklíčku žiadne (viď foto). Komplet balenie + certifikát originality. Kupované za 207€ mám aj original faktúru k nim. Dôvod predaja: mám iné. CENA DOHODOU
Predam hodinky ARMANI čierne spolu
Predám nenosené čierne elegantné hodinky ARMANI