bazár, predaj, inzercia, predám

predám auto radio peugeot s CD meničom

Kategória: Autorádiá

Predám autorádio Peugeot Clarion RD3-01 aj s CD menicom Blaupunkt CDCF-00 viz foto , rádio treba niečo opraviť po 3 minútach prestane ísť a nepodarilo sa mi spustiť cd menič , CD menič dom nemal možnosť odskúšať ,
predám auto radio peugeot s CD meničom
Podobné inzeráty
Autoradio BMW Professional s bluetooth a USB
Predam nove radio BMW Professional so zabudovanym bluetooth pre handsfree telefonovanie a moznostou pripojenia USB pre prehravanie hudby format MP3/WMA. Jedna sa o original BMW OEM radio pre neskorsie modely BMW E90/E84, Z4, s prehravacom CD/MP3 a kvalitnym tunerom, umoznuje ovladanie nezavislej ventilacie, nezavisleho kurenia (ak je nim vozidlo vybavene), zobrazenie dat z palubneho pocitaca.... Da sa namontovat do kazdeho rocnika 3er E90/E91/E9X, 1er E87, E89 Z4, pripadne 1er cabrio (vyzaduje dokupit odlisny mikrofon ktory sa montuje pod volant) - idealne ako vymena za zakladne radio Business, resp. za starsie Radio Professional s rozsypanym displejom - alebo v pripade dorabky bluetooth/usb. Ma ovela kvalitnejsi zvuk a aj tuner ako Radio Business, umoznuje sparovanie s vasim telefonom, vratane zobrazenia telefonneho zoznamu na displeji radia, a plne ovladanie telefonnych funkcii z multifunkcneho volantu vozidla, ak je nim vybavene, vratane hlasoveho ovladania (v ENG/DE jazyku). Dalsou moznostou je pripojenie USB a prehravanie hudby vo formate MP3. Idealne pre ludi ktori chcu zachovat povodny stav vozidla. Radio je nove, nepouzivane a dodava sa s komplet potrebnym prislusenstvom: - samotne radio - bmw mikrofon (montuje sa do stresneho panelu s osvetlenim, kde je pre neho miesto, len sa nacvakne) - kabel pre prepojenie mikrofonu s radiom (s prislusnymi konektormi, ktore sa len zapoja do povodneho konektoru radia na urcene piny - panel s USB/AUX konektorom (vymeni povodny panel s AUX) - prepajaci kabel z USB/AUX panelu do radia Pred odoslanim radio nakodujem pre vase vozidlo, aby bolo vsetko funkcne ako ma byt. V pripade upgrade reproduktorov ci uz fabrickym systemom alebo od inych vyrobcov je moznost pre lepsi zvuk radio nakodovat pre vybavu HIFI (SA676). Pre starsie vozidla s vystraznym gongom produkovanym cez budiky, novy styl vystrazneho gongu cez repro, je vsak nutne prepisat jeden kodovaci parameter v budikoch programom NCS. POZNAMKA: bluetooth je len pre funkcu telefonovania, prehravanie hudby cez bluetooth nie je podporovane. Radio nie je kompatibilne so systemom TOP-HIFI (SA677), ani s OEM CD menicom (nema opticky vystup). V pripade zaujmu alebo otazok, prosim piste email. Uvedte prosim VIN vozidla. Opdoviem co najskor ako to bude mozne. Kvoli praci v hlucnom prostredi nemozem cez den velmi telefonovat. Pripadne poslite spravu cez whatssap/viber. Skladom mam aj radia s optickym vystupom, bez BT/USB, pripadne aj zgeneralkovane radia professional starsej generacie (ALPINE CD73).
BMW Radio Professional E90 E91 E92 E93 E87 E89 E84
Predám Radio Professional CD/MP3 (CD83) pre vozidlá BMW E90 E91 E92 E93 E87 E89 E84 - novší model 2. generácie, výrobca CONTINENTAL. Rádio bolo vymontované z málo jazdeného vozidla kvôli inštalácií iného - bezchybný stav, 100% funkčné. Len minimálne známky používania, opticky ako nové. Pasuje do všetkých horeuvedených modelov, aj predfaceliftov. Tak isto je možné ho namontovať namiesto základného Rádia BUSINESS - má oveľa lepší zvuk a kvalitnejší tuner - ideálne aj pri upgrade reproduktorov - je možné ho nakódovať aj ako HIFI pre lepší zvuk v prípade upgrade repro. Tak isto vhodné ako náhrada za staršie rádio od výrobcu ALPINE, na ktorých časom vypadáva displej. Toto rádio je bez MOST konektoru (pripojenie pre optické káble), nie je vhodné do vozidiel s CD meničom (SA672), výbavou telefónu (SA644/SA633) a vozidiel s TOP HIFI (SA677). V prípade záujmu mi prosím pošlite VIN, overím či je vhodné pre vaše vozidlo. Rádio pred odoslaním nakódujem pre Vaše vozidlo. Cena rádia vrátane nakódovania pre Vaše vozidlo - 250eur. Mám aj rádia s optikou (zgeneralkované), úplne nové nepouživané rádia s funkciou bluetooth/USB a príslušenstvom (handsfree telefonovanie, prehrávanie hudby z USB), a prípadne na objednávku aj komplet zgeneralkované rádia CD73 ALPINE ekvivalentné novému dielu (na výmenu za vaše nefunčkné). V prípad záujmu prosím píšte email, odpíšem vám hneď ako to bude možné. Prosím nevolať, počas dňa som v zamestnaní a nemám čas na telefonovanie.
Android rádio X-trail T31 (2007-14)
Predám Androidové rádio s veľkým 10.1 palcovým displejom vhodné pre Nissan X-Trail T31. Rádio obsahuje výkonný 4-jadrový procesor, ktorý je doplnený o 2gb pamäť RAM a 32gb pamäť ROM. Veľkou výhodou konkrétne TOHOTO rádia je podpora 4G SIM a prednej kamery so systémom ADAS. Autorádio ďalej disponuje funkciou Wifi, je možné ho pripojiť na Vašu domácu sieť, či hotspot telefónu (podporuje aj Android aj iOS). Funkcia Bluetooth spolu so vstavaným mikrofónom zaisťujú podporu handsfree počas šoférovania. Dvojica konektorov USB 2.0 zaisťuje konektivitu pre rôzne zariadenia, ktoré je možné do rádia zapojiť, napr. USB kľuč s hudbou alebo iným mediálnym obsahom, systém TPMS a iné. Vďaka externej anténe GPS rádio dokáže určovať svoju polohu veľmi rýchlo a presne, podpora navigácie je samozrejmosťou. Je možné používať navigáciu Google maps, Sygic, IGO, Waze, resp. Vašu obľúbenú. Operačný systém Android funguje rovnako ako ste zvyknutý na telefóne, a teda poskytuje prakticky neobmedzené možnosti, pokiaľ ide o multimédiá, správy a komunikáciu, všetky aplikácie ako je Messenger, Spotify, Netflix a ďalšie sú dostupné z Obchodu Play. Rádio sa inštaluje do klasickej 2din diery pomocou konzoly, ktorá je súčasťou. Kvalitný kapacitný displej poskytuje dobrú čitateľnosť aj na priamom slnku. Rádio obsahuje aj vstavaný zosilňovač o výkone 4x 45w. Parametre: -4G, WIFI, Bluetooth, -Mirror link - prenos obrazovky z telefónu do rádia ( podporovaný je telefón s Androidom aj IOS) -GPS tester - funkcia, ktorá pomáha zistiť kde je najvhodnejšie umiestniť GPS anténu -Možnosť pripojiť cúvaciu kameru - keď zaradíte spiatočku na dispeji sa automaticky zobrazí prenos -Prepojenie s telefónom cez Bluetooth -2x USB konektory - umožňuje prehliadať súbory na USB kľučoch -Podpora ovládania tlačidlami na volante s možnosťou premapovania -FM rádio s automatickým vyhľadávaním a ukladaním staníc -Zmena jazyka (keďže je to Android tak aj na slovenčinu) -Mnoho ďalších Dodávka obsahuje všetku potrebnú kabeláž na inštaláciu, stredový panel, ADAS prednú kameru a rádio. V prípade záujmu môžem pribaliť cúvaciu kameru s nočným prisvietením a potrebnou kabelážou len za 10€, prípadne kameru v rámiku na ŠPZ za 25€. Je možné zaslať poštou.
Alpine. Pioneer. Kenwood. JVC …. Autorádia
Predam autoradio ALPINE CDE-112Ri (USB, AUX, CD mp3, Radio). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 60€. Predam autoradio JVC KD-R992BT (Bluetooth, USB, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 65€. Predam autoradio Kenwood KDC-BT52U (Bluetooth, USB, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 70€. Predam autoradio Kenwood KDC-BT8041U (USB, AUX, CD mp3, Radio). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 55€. Predam autoradio Pioneer DEH-5200SD (USB, SD, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Graficky displej. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 65€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Chyba dekoračný rámček. Cena: 40€. Predam autoradio Kenwood KDC-5751SD (USB, SD, AUX, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, stave. !!! CD nefunguje !!! Cena: 50€. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno.
Apple Carplay 2/32 Gb Univerzalne autorádio ANDROID 11 + GPS
Predam v 2DIN autoradio v zabalenom stave, odskušané. AK ČíTATE TENTO INZERAT TAK JE AKUTALNY ! ZABALENE V PUZDRE VHODNE AJ AKO VIANOCNY DARCEK V krabici ! BUDE MI RADIO PASOVAŤ ? Najlepšie spravite ked si premeriate rozmery otvoru na radio vo vašom aute a porovnate s rozmermi radia. K rádiu existujú rámiky pre rôzne tipy aut. K radiu je univerzalny ramik vid. foto. Iný typ ramika nemám MOZEM RADIO VRATIT ? Áno, môžete rádio do 1 mesiaca v prípade nespokojnosti V POVODNOM STAVE S KRABICOU vrátiť. To je zároveň odpoveď na otázku či poskytujem záruku. Parametre : 2GB RAM + 32GB ROM System: Android 11 Jazyk : Slovencina, Cestina atd... Mirror link: Android/IOS Wifi 2x USB kábel pre vivedenie USB portu Display : 2.5D 7palcovy kapacitný dotykový display s rozlíšením 1024*600 Bluetooth 4.0 Podpora GPS : Sygic, iGO... jednoducho si stiahnete cez googlePay Podpora ovládania cez volant. Možnosť pripojenia prednej kameri. (nieje súčasťou balenia) Zabudovaný mikrofón, možnosť volania cez bluetooth. FM/AM Radio Prehrávanie mnohých : Audio format:APE/FLAC/WAV/MP3/WMA etc Video format:MKV/RMVB/AVI/MP4/MDV etc Výkon výstupu na reproduktory : 4x 45 W ROZMERY : 178 mm x 102 mm (výška) x 45 mm hrúbka. VONKAJSIE ROZMERY RÁMIKA : 18.8 CM X 11.5 CM Rádio pasuje do všetkých aút ktorým vyhovujú rozmery rádia ! Kabeláž je možné prispôsobiť podla potreby. MONTÁž RADIA NEROBIM. PROSIM KONTAKTOVAť MA IBA SERIOZNY ZAUJEMCOVIA CENA JE PEVNÁ DAKUJEM ZA POCHOPENIE. Balenie obsahuje : 1 x rádio 1 x GPS Anténa 1 x Napájací kábel 2 x USB Adaptér 1 x RCA vstupný and výstupný kábel 1 x vstupný kábel pre kameru 2 x Instalačné úchytky. PODPORA ZADNEJ KAMERY.(Automaticke prepinanie pri zaradeni spiatocky) Cuvacia Kmera - 10 € Externy mikrofon : 4 eur
Autoradio Android 2DIN Ford/Connect/Fiesta/Transit/Focus
MOZEM RADIO VRATIT ? Áno, môžete rádio do 1 mesiaca v prípade nespokojnosti V POVODNOM STAVE S KRABICOU vrátiť. To je zároveň odpoveď na otázku či poskytujem záruku. Čip zosilnovaca: TDA7388 Systém : Android 10 RAM: 1GB ROM: 16GB Rozlisenie: 1024*600 Radio: RDS Radio frekvencia: 87.5~108MHz Maximum výkon: 4*45W (Max) Radio ma wifi, bluetooth 5.0,/hands free, zoznam ulozenych kontaktov, podpora prehravania hudby cez bluetooth, Podpora mirronLink, 2. Vstavaný BT 5.0 s A2DP/Hands Free/Telefónny zoznam Podpora BT hands-free hovorov BT hudobný prehrávač Automatické načítanie telefónnych zoznamov 3. Vstavané WIFI 4.Podpora ovladania cez volant: Prostredníctvom neho môžete ovládať funkcie, ktoré potrebujete, pomocou volantu, čo je pohodlnejšie 5. Vstavaný prijímač GPS, kompatibilný s Waze/Navfree/Google Map atď.: 6. Vysoké rozlíšenie: 1024P Full HD vám poskytne fantastický zážitok zo sledovania HD videa 7. Podpora cuvacej kamery 8.Podpora nastavenie loga obrazovky, rozne druhy loga auta si môžete upraviť sami 9. Rôzny výber scény zvukových efektov EQ Cuvacia kamera 10 € externy mikrofon : 4 € PROSIM KONTAKTOVAť MA IBA SERIOZNY ZAUJEMCOVIA CENA JE PEVNÁ DAKUJEM ZA POCHOPENIE. MONTÁž RADIA NEROBIM. DOBIERKA ZDARMA Balenie obsahje : 1 x Android radio pre Ford 1 x GPS Antena 2 x napajaci ISO kabel pre FORD 1 x Manual 2 x USB kable 1 x RCA kabel 1 x Radio Antena 1 x kabel pre kameru Dobierka zdarma