bazár, predaj, inzercia, predám

Predám bateriu Exide Premium 100 Ah

Kategória: Príslušenstvo

Autobatéria, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Model Premium s technológiou Carbon Boost 2.0 vás nenechá v štichu, ako je rok dlhý. Ponúka nielen rýchlejšie nabíjanie než konkurenčné batérie, ale skvele obstojí aj v extrémnych klimatických podmienkach a v intenzívnej mestskej premávke.
Špeciálna technológia
Technológia Carbon Boost 2.0 uľahčuje tok prúdu v batérii a tým umožňuje až 2× rýchlejšie dobíjanie v porovnaní s ostatnými konvenčnými batériami. Ako je to možné? Špeciálna aplikácia aditív uhlíka na záporných doskách batérie v kombinácii s optimalizovanou povrchovou štruktúrou zlepšuje vodivosť a pomáha rozpúšťať usadeniny síranu olovnatého, ktorý znižuje schopnosť opätovného nabíjania.
Špeciálna technológia
Obstojí aj v extrémnych podmienkach
Nezáleží na tom, ako je vonku. Či už je krutý mráz alebo extrémne horúco, batéria Exide Premium bude vždy v kondícii. Neohrozí ju premávka v meste ani každodenné vyťaženie. A navyše – je skvelou voľbou aj pre automobily s vysokou úrovňou elektrovýbavy a doplnkov.
Predám bateriu Exide Premium 100 Ah
Podobné inzeráty
Predám kvalitnú autobatériu EXIDE AGM START STOP 80Ah 800A
Predám kvalitnú autobatériu, akumulátor do auta, baterku do auta EXIDE 80Ah 800 A EN 12V EK800. START STOP SYSTEM. Rozmer : VxSxH 190mm x 315mm x 175mm. Autobatérie EXIDE sa dávajú do prvovýroby v automobilkách : BMW, MERCEDES, AUDI a iné… Odber možný IHNEĎ. Pri veľmi rýchlom jednaní zľava. Telefón : .
Autobatériu Exide Premium EA601
Predám novú autobatériu Exide Premium EA601 kupovaná 24.8.2022 používaná max 15 dni. Kupovaná bola z dôvodu podozrenia starej že je zlá čo sa nepotvrdilo. Cena 60€
Autobateria Exide 95Ah
Predam dva krat zalozenu auto bateriu zn. Exide kupovanu vo Svajciarsku pred pol rokom.plne funkcna.cena pri kupe v 30 percentnej zlave na znameho bola okolo 270fr.cena 100e plus dohoda.zabera mi miesto
Autobatéria Exide
Predám novú nepoužitú autobatériu Exide 80 A 800A,Vhodné do vozidiel so Start-stop…..cena 120 eu,póvodná cena 150 eu
akumulátor
predám úplne novú autobatériu Exide 140ah 800A vhodná do traktora
Autobateria Exide
Predam raz použitú autobateriu zakúpenú v stave núdze. Viac info po telefone. Všetky potrebné doklady priložím.