bazár, predaj, inzercia, predám

Predam batoh Mystery Ranch Front

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam uz nevyrabany batoh Mystery Ranch, model Front, farba foliage green, objem 20L, nastavitelny nosny system. Kvalitne materialy a prevedenie. Je to civilnejsia verzia ich slavneho ASAP.
Batoh je nevyuzity, v super stave, bol na par vyletoch v lese.
Cena 150 eur, osobny odber v BA, alebo packeta po dohode.
Kontakt mailom, cislo je vymyslene.
Predam batoh Mystery Ranch Front
Podobné inzeráty
Vojenský Batoh TT Raid Pack MK III Tasmanian Tiger
Predám nový, zabalený Batoh TT Raid Pack MK III Tasmanian Tiger. objem : 52 l hmotnosť : 2900 g rozmery : 65 x 32 x 24 cm materiál : CORDURA® 700 den IRR nosný systém - V2 Plus-System (TT) Vojenský batoh s nosným systémom V2 Plus. Odnímateľný bedrový pás sa dá použiť aj ako opasok Warrior Belt, zatiaľ čo nastaviteľná dĺžka chrbta ponúka obrovskú flexibilitu. Má výškovo nastaviteľný hrudný pás, bočné kompresné popruhy a rukoväte po stranách. Bočné vrecká sú s externým systémom MOLLE a systém MOLLE je aj vo všetkých dôležitých oblastiach uchytenia. Batoh je kompatibilný s hydratačným systémom. Batoh je vyrobený z materiálu CORDURA® s IRR úpravou, ktorá je vyvinutá špeciálne pre znížený odraz žiarenia v IR spektre. Materiál Cordura a popruhy sa vyrábajú v EÚ.
Ruger Ranch 7,62x39
Predám novú guľovnicu Ruger Ranch,kaliber 7,62x39 "samopal" . Tlmič nieje v cene, v prípade záujmu o tlmič ,treba NP.
RUGER AMERICAN RIFLE RANCH .300BLK
Predám RUGER AMERICAN RIFLE RANCH vo veľmi vyhľadfávanom tichom kalibri .300BLK Popis: Ruger American Rifle® je ľahká, dobre ovládateľná a presná puška s inovatívnym dizajnom, vyrobená s použitím moderných materiálov, určená na použitie do náročných poveternostných podmienok. Ergonomická a ľahká plastová pažba s mäkkou pätkou spája klasický dizajn s moderne tvarovaným predpažbím a vrúbkovaním na miestach úchopu. Zbraň disponuje ručnou poistkou a poistkou spúšte, záver sa vyklápa do 70° uhla a má 3 ozuby. Odpor spúšte je nastaviteľný v rozsahu 1,36 - 2,27 kg (3 - 5 libier). Dĺžka hlavne: 40.9 cm (16.12in) Celková dĺžka: 91.4 cm Kapacita zásobníka: 10 Závit na ústí hlavne: 5/8"-24 Stúpanie vývrtu hlavne: 1:7"RH Picatinny lišta: ano Materiál: Čiernená oceľ Pažba: Syntetická Hmotnosť: 3.1 Kg Zbraň je veľmi málo používaná, nestrieľaná, nutnosť ZP. Záruka je samozrejmosťou.
Ruger Ranch
Predám guľovnicu Ruger ranch kaliber 7,62X39 úplne nová celková dĺžka 91,4cm stúpanie 1:8 dĺžka hlavne 41cm závit 5/8X24 váha 3,1kg posledný kus
Predám batoh a puzdra
Predám raz použité puzdra a batoh, veľkosť je na fotke. pistoľové 10€ Batoh 15€ Puzdro na nohu multicamo 15€ Batoh cez plece Gurkha 16€
Predam armadny takticky batoh Blackhawk
Predam armádny batoh Blackhawk Stomp 2 , povodna cena 430e, necham za 200e. Dobry stav, vyuzity minimalne. Mozna vymena za Savotta Jakaari L s mojim doplatkom. Jedna sa o original batoh pouzivany nielen usa armadou žiadny čínsky šmejd!