bazár, predaj, inzercia, predám

Predám bezpečnostný zámok Construct pre Octaviu 3 DSG

Kategória: Príslušenstvo

Zámok riadiacej páky bol vymontovaný z auta Octavia 3 combi s DSG prevodovkou (2015) kvôli oprave automatickej prevodovky. Keďže je to už druhá závada a pri oprave bolo treba Construct vybrať na auto sa bude montovať už iné bezpečnostné zariadenie ak by sa to zopakovalo - iba demontáž v autorizovanom servise stála 125 eur. Viem doložiť aj faktúrou.
Skrutky bolo potrebné odvŕtať takže na jednej strane je mierne poškodenie, na funkciu to nemá vplyv.
Súčasťou sú 2 kľúče a kartička s kódom pre prípad straty kľúčov.
Predám bezpečnostný zámok Construct pre Octaviu 3 DSG
Podobné inzeráty
CONSTRUCT ŠKODA OCTAVIA 2 , Yeti
Predám mechanické zabezpečenie Construct , originálny diel Skoda , úplne nové, nepoužité , aj z montážnou sadou a sadou vrtákov, čiže nič netreba kúpiť, len namontovať . Podľa katalógu je to na všetky modely Skoda Octavia 2 a Skoda Yeti ale vraj len Automat , DSG. predám komplet za zlomok pôvodnej ceny cena za všetko je 70€
Construct Octavia
Novy originalny diel , Construct Oct2 FL , Yeti Dsg
Bezpečnostný zámok, volant- pedále
Predám mechanický zámok upevnený pedálom a volant zamknutý kľúčom. Vyrobený z ocele. Pevný zámok pedálov – volant ochráni vozidlo proti krádeži. znemožňuje riadenie vozidla a znižuje tak riziko krádeže. Má nastaviteľný výsuvný horný diel. Zámok je ako nový vo veľmi dobrom stave a samozrejme funkčný. Cena 15e + poštovné alebo osobne v Bratislave. Komunikácia mailom, tel.číslo je vymyslené.
Zabezpečovacie zariadenie Construct
Predám zabezpečovacie zariadenie radiacej páky Construct. Pošlem aj na dobierku. Cena: 50€
Octavia 3 - Construct
Predám nový ešte zabalený Construct CF 028 H na Škoda octavia 3 manuál ( zhora )
Zamok spiatočky octavia 1
Predam zamok spiatočky,mechanicke zabezpečenie,construct mam 1kluč jednoducha montaz pouzivane,stav ako novy po dohode pridam aj plast s vyrezom.