bazár, predaj, inzercia, predám

Predám biely kryt na Ipad so striebornými kamienkami

Kategória: Ostatné - biela

Nepoškodený, v TOP stave
Predám biely kryt na Ipad so striebornými kamienkami
Podobné inzeráty
Ochladzovač vzduchu Guzzanti GZ 54 čierny/biely
predam 1 pouzivany Ochladzovač vzduchu Guzzanti GZ 54 čierny/biely
Stĺpový ventilátor - 220-240V, 45 W - Čierny / Biely
Noý, nepoužívaný, v originál balení, záruka 2 roky. Funkcia časovača Skryté lopatky Funkcia oscilovania Ovládanie otočným tlačidlom Okamžitý chladivý vánok 3 stupne fúkania Jednoduché používanie Keďže sa blíži leto, urobíme všetko pre to, aby sme mali v byte príjemnú a obývateľnú teplotu. Ľudia citlivý na klimatizáciu radšej využívajú túto formu ochladenia.Ventilátor môže byť ideálnou voľbou do domácnosti alebo do kancelárie. Minimalistický, moderne vyzerajúci stĺpový ventilátor, s ktorým si môžete jednoducho zvýšiť pohodlie. Neexistujú žiadne viditeľné, otáčajúce sa lopatky, ventilátor je možné ovládať bezpečne. Zdroj energie: AC 220 - 240 V - 50/60 Hz Výkon: 45 W Ventilátor: V 3 stupňoch nastaviteľná sila fúkania (max 3,5 m/s) Prietok vzduchu: 25,8 m³ / minúta Časovanie: max. 120 minút Hlasitosť: ~52 dB Dĺžka kábla: 150 cm Rozmer: Ø240 x 770 mm Materiál: Plast Farba: Čierna Hmotnosť: ~2400 g Trieda ochrany: IP20 - Class II Odkaz : Odkaz :
Logitech Folio Touch
Predám veľmi málo použivaný logitech folio touch pre ipad air 10.9” 4/5 generácie. Obal je ako nový. Predávam to lebo to vôbec nevyužívam.
Ipad
Predám alebo vymením -za autoradio android na octavia 2 - malo používaný od starej mamy Je bez ID ITUNES, stačí siho prihlásiť a funguje na 100% Nabíjačka, obal, ochranná folia. - cena 100€ -alebo android radio na octaviu 2 Ale! plne funkčné, preferujem osobný odber alebo výmenu.
Apple ipad mini
na predaj tablet Apple 2012 vo výbornom stave.baterka 75%.Predávam bez nabíjačky.poslem aj na dobierku alebo osobne.Tablet este urcite niekomu poslúži.viac info na email.
Klarstein Skyscraper ochladzovac vzduchu
Predam ochladzovac vzduchu - Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1 biely. Kupeny v Juli 2021 za 149, takmer vobec nepouzivany. Predam za 90 EUR.