bazár, predaj, inzercia, predám

Predám boiler Tatramat EOV 150l

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám 5 ročný elektrický bezproblémový, funkčný boiler Tatramat EOV150.
Predám boiler Tatramat EOV 150l
Podobné inzeráty
Predám Boiler Tatramat 150L
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento Boiler značky TATRAMAT,presne ako je vidieťž na foto.Boiler je na komplet čistý a pripravený na jeho okamžité použitie.Celková jeho kapacita je 150 Litrov. --------------------------------------------------------------- Cena je 119 euro+Seriózná Dohoda!!! --------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo formou SMS,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Bojler tatramat eov 82
Predam elektricky bojler Tatramat eov 82 (80 litrov) 2kw,Doteraz pouzivany,funkcny, treba si ho len odvapnit. (+Dohoda)(šoporňa)
Elektrický bojler Tatramat EOV 82
Predám použitý elektrický 80-litrový bojler Tatramat EOV 82 vo vynikajúcom stave (nie je poškrabaný ani otlčený). Smaltované vnútro, rozteč na uchytenie 35 cm. Je potrebné iba dokúpiť si novú špirálu (alebo si odvápniť tú doterajšiu), všetky ostatné komponenty vrátane nádrže a termostatu sú plne funkčné a vyčistené. Vhodný do malého rodinného domu, chaty alebo chalupy. Osobný odber v obci Tupá, okres Levice.
Tatramat EOV 82
Elektrický závesný ohrievač vody 80l Tatramat EOV 82 2kW. Plne funkčný. Použivaný na chalupe. Pri plánovanej rekonštrukcií bol demontovaný a pripravený na odvoz v mesiaci JUN.
Kotol Tatramat
Predám vynikajúci kotol značky Tatramat, ideálny na účinné a spoľahlivé vykurovanie vášho domova! Na predaj mám kotol značky Tatramat, ktorý vám poskytne spoľahlivé a účinné vykurovanie pre váš domov. Tatramat je uznávaná značka so skúsenosťami v oblasti vykurovacích systémov, a tento kotol je zárukou kvality a výkonu. Tento kotol značky Tatramat je ideálny pre rodinné domy, byty alebo menšie komerčné objekty. Jeho kondenzačná technológia umožňuje účinnejšie využitie paliva, čo vedie k nižším nákladom na vykurovanie a zároveň k ochrane životného prostredia. Kotol bol starostlivo udržiavaný a je vo vynikajúcom technickom stave. Môžete si byť istí, že poskytne spoľahlivú prevádzku a komfortné vykurovanie pre váš domov. Treba si prísť odmontovať a zobrať. KOMUNIKÁCIA IBA CEZ MAIL
Koupím dobový návod na bojler EO 918.1 Tatramat
Dobrý den, koupím dobový návod v papírové podobě na akumulační ohřívač vody s kombinovaným ohřevem typ EO 918.1 (později OVK 120 nebo OVK 150) a dále návody na elektrické ohřívače typu EO 935/EOV 80, EO 936/EO 120, EO 937/150 l, vše do roku cca 1993. Také koupím návod na ohřívač EO 948.1/2 (červené provedení). Pouze kompletní stav. Prosím nabídněte, poštovné uhradím. Fotku návodu zašlete do e-mailu: jakub10004@, nevolejte, telefon smyšlený. Pokud náhodou má někdo ohřívač EO 918.1 ještě zabalený v krabici (uloženka), tak taky rád koupím a dobře zaplatím, dopravu do ČR si zajistím přes Toptrans. Fota návodů či bojleru pošlete do mailu. Z bojleru EO 918.1 koupím i funkční teploměr na 0-120 C Metra Blansko, délka zadní sondy 16 cm. Moc předem děkuji za nabídky. Děkuji předem za nabídky. Tatramat, Tamat, Tatrasmalt, elektrický bojler, kombinovaný bojler koupím retro, kupim retro, retro bojler, boiler, ohrievač vody, stiebel eltron