bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Box veci

Kategória: Fitness, jogging

Predám Box veci malo používané, ako nové
Rukavice Greenpeace Hill-60€ veľkosť 16oz
Suspenzor Paffen Sport-50€ veľkosť S/M
Helma Rival-70€ veľkosť S
Helma Cleto Reyes-50€ veľkosť M-predaná
Box topánky Nike KO-80€ veľkosť US 9 eu 42,5
pošlem aj na dobierku pri zaplatení postovneho vopred
preferujem osobný odber
Predám Box veci
Podobné inzeráty
Kick-Box Náradie
Okrúhla makiwara Katsudo 20€ (pár) Chrániče predlaktia adidas XL 10€ (pár) Chrániče Nôh (Holeň) 10€ (pár) Box r. Spar–Kož-Katsudo Black II 14-OZ 20€ Box r. Spar–Kož-Full Hit 10-OZ 15€ Box r. Insportline červené , veľkosť XS 12€ Chránič pásu 10€ Nunčaky drevené 15€ Popruh na závažie na posilovanie krku 15€ Výborný stav. Nevolať, len E-mail. Ceny sú pevné. Len osobný odber. Inzerát platný do zmazania.
Predam obedar lunch box
Predam obedar LUNCH BOX 1200 ml je vodotesny nic sa nevyleje a pekne si jedlo uložíte cena 12 eu plus pošta
Predam nove rukavice na box za 10€
Predam nove rukavice na box Cena - 10€ Pozri vsetky moje inzeraty
chrániče holeni
Predám úplne nové chrániče holeni na bojové športy. Myslím si že kto pozná tuto značku tak asi vie o aké kvalitne spracované chrániče sa jedna.. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Viac fotiek zašlem na vyžiadanie.. Sú to originálny, žiaden fake z Číny!! -Veľkosť XL -kupované za cca 220€ Predám za 160€+ poštovné alebo osobný odber. myslím si že cena je prijateľná keďže sú nové + rýchle dodanie. Popis : T3 Kanpeki LX je dokonalým stelesnením tradičného a nadčasového štýlu spolu s Najnovšiou technológiou, ktorú sú používané v bojovom športe. Produkty Hayabusa T3 Kanpeki LX ŠÚ individuálne ručne vyrobené z nádhernej prémiovej kože. Retro vzhlad v ktorom sa budete úžasne cítiť kontrast najmodernejších technológií, ktoré ležia pod povrchom každého kusu. Vlastnosti produktu: • Vynikajúca ručná práca - 100% prémiová koža • Navrhnuté pre vsetkych bojovníkov. • Vynikajúca stabilita a nulový posun na nohe. ( box thajský box mma chrániče holeni Twins top king hayabusa ufc sparingy)
Predám box pitel yakimasport 80e
Predám box pitel yakimasport 80e
Predam boty na box zn. Nike
Predam boty na box značky Nike..veĺ 45..mal som ich 2x na nohe...sú ako nové..viď foto....pôvodná cena 105 eur..moja cena 70eur....