bazár, predaj, inzercia, predám

Predám bundu Columbia- ascender softshell

Kategória: Bundy a Kabáty

Pánska všestranná softshellová bunda Columbia ASCENDER SOFTSHELL JACKET cena 40 euro. Veľkosť M.cena je pevná.bunda je čistonová.
Predám bundu Columbia- ascender softshell
Podobné inzeráty
Softshell bunda Bjornklader (SVE), vel. M
Predám pánsku softshell bundu Bjornklader (švédska workwear značka), vel. M, barva čierna, material 86%polyester, 14%spandex. Bunda ma silnějši softshell s mikrofleese podšivkou. Má vnutorné vrecko na zips + puzdro na mobil, 4 zevné vrecká, zesílený materiál ramen a laktov, dolné stahovanie + stahovanie manžet. Má nápis zo predu a zozadu - vid. foto. Je ideálna na prácu alebo do tažkých podmínok, velmi kvalitné provedenie, je bez poškodenia alebo vád. Rozmery: šírka 56cm, dlžka rukáva celková 79cm, dlžka chrbta 73cm. Mozny osobny odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informacie e.mail (formulár dole), pozri aj moje ďalšie inzeráty..
Softshell bunda Russell, vodoodolnosť 5000mm, vel. L
Predám pánsku softshell značkovů bundu Russell 140M, vel. L, barva tmavo modra. Material 92% polyester, 8% elastan, trojvrstvový softshell. Zapínanie na zips s vnútornou klopou, bočné vrecká a náprsné vrecko, predlžený zadný diel, vodeodolnosť - 5000 mm vodný stĺpec vetruvzdorný a priedušný materiál. 100%stav - je ako nová. Zo predu má drobnu nášivku - vid. foto. Rozmery: šírka 57cm, dlžka rukáva 66cm, dlžka chrbta 74cm. Mozny osobny odber v Prešove alebo poštou, poštovné a balné dle cenníka SP. Kontakt a informacie e.mail (formulár dole), pozri aj moje ďalšie inzeráty..
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 17 € + poštovné.
Softshell bunda Santino Stockholm
Predám nosenú, ale zachovalú SANTINO SOFTSHELL JACKET STOCKHOLM, stretch regular fit, farba čierna. Mám veľkosti "L" a "M". Na bunde je logo, viď foto. Vhodná na prechodné obdobie. Popis: Softshellová bunda, 94% polyester / 6% elastan, 310 gr/m², 3 vrstvový softshell, polstrovaný, regular fit so stojačikom, rukáv so suchým zipsom nastaviteľnými manžetami a lapačom vetra na vnútornej manžete, 2 bočné vrecká, náprsné vrecko a vrecko na rukáve so zipsom YKK, vetruvzdorné, priedušné, vodoodpudivé, vnútorné vrecko so zipsom a priechodom kábla pre slúchadlá, odnímateľná kapucňa, reflexné lemovanie na hrudi a chrbte, zips na vnútornej a spodnej strane nastaviteľný zátkou. Cenu navrhnite, určite sa dohodneme. Treba písať alebo volať. Prípadne pozrite ďalšie moje inzeráty.
Funkčný kabát - softshell 52 - bonprix - nový
Funkčný kabát - softshell, vhodný na prechod zima/jar, jeseň/zima. Nenosený, zle som objednala veľkosť. Kabát s kapucňou na mnohostranné nosenie, s ochranou brady. Obojsmerný zips s ochranou brady, malé zipsy na stranách, odnímateľná kapucňa Uprednostňujem osobný odber. Cena je vrátane obyčajného poštovného. Poštovné zadarmo Cena 28Eur
Pánska bunda Columbia Omni-tech, 3v1, veľ.M
Rezervovaná! Pánska bunda Columbia Omni-tech, veľ. M, rozmery: dĺžka predného dielu 68cm, zadný má 72cm, pod pazuchami 2x60cm, rukáv od krku 78 cm, od pleca 64 a od pazuchy 58cm. Bunda sa skladá z dvoch spojených búnd, rozdelením získate 2 plnohodnotné bundy. Popis: Pánska bunda Columbia 3v1. Vonkajšia bunda s vodeodolnou a priedušnou membránou Omni-Tech™ 5.000mm a 5.000grúm2. Vnútorná bunda fleece. Akonáhle sa na jeseň začne ochladzovať, táto bunda 3v1 vás udrží v teple a suchu. Jej termoreflexná technológia zadržuje teplo, pritom je však priedušná a vodeodolná, takže ochráni proti dažďu i snehu. Nastaviteľné manžety a zbaliteľná kapucňa umožnia, aby ste si ju upravili ako potrebujete. - vodeodolná / priedušná membrána Omni-Tech™ - termoreflexná podšívka Omni-Heat™ - vpínací 3v1 systém interchange - vrecká na zips Bunda nosená, bežné známky nosenia, nepoškodená. Všetky fotky sú reálne pred vložením inzerátu. Cena + poštovné. PC:150€ 26