bazár, predaj, inzercia, predám

Predam bycikle a odrazadlo

Kategória: Cestné bicykle

Ponúkam na predaj detske bycikle a odrážadlo.
Cena bieleho bycikla 100euro
Cena modrého bycikla 30euro
Cena odrážadla 25euro
Predam bycikle a odrazadlo
Podobné inzeráty
Predam 2ks detske bycikle Dema
Napredaj detske dievcenske bycikle Dema Melody,veklost kolies 20x1,50. Bycikle su plne funkcne,packkove brzdy ,prehadzovacka. Cena 60€ za 1kus
3 bycikle +2ramy na koleso a jedna guma
Bycikle sú v zachovalom stave.Treba ich len opraviť.Pri rýchlom jednaní som ochotný bycikle predať za 30€.LEN OSOBNY ODBER.
Top Detské odrážadlo Racer s brzdou
Štýlové detské odrážadlo značky Racer s ľahkým hliníkovým rámom s prednou brzdou a zvončekom. Je ideálnym nástrojom pre rozvíjanie pohybovej zručnosti a koordinácie. Naučí udržiavať rovnováhu, ktorá je tak potrebná pre zvládnutie jazdy na ozajstnom bicykli. Odrážadlo má ľahký a pevný rám z hliníkovej zliatiny, nastaviteľné riadidlá a sedlo, ktoré umožňuje prispôsobiť odrážadlo výške dieťaťa. 12″ kolesá a balónové nafukovacie plášte tlmia nárazy a jazda je tak komfortnejšia, protišmykový dezén plášťov bezpečne zdolá každý terén. Odrážadlo Racer spĺňa prísne bezpečnostné kritériá a je certifikované podľa európskej normy EN-71. Vlastnosti: - Ľahký hliníkový rám - Výškovo nastaviteľné riadidlá - Výškovo nastaviteľné sedlo - Nafukovacie 12 palcové kolesá s hustejším dezénom - hmotnosť cca 4 kg Stav: rukoväte na riadidlách sú odreté (výmena za nové stojí 2,7 eur + sedadlo 5 eur) a sedačka taktiež. Pozri fotky. Ináč je plne pojazdné stačí nasadnú a ísť. Pri osobnom prevzatí možno si vyskúšať. Žiadna záruka od nefajčiarskej domácnosti bez domácich zvierat. Budem rád ak niekomu ešte poslúži. Pozrite si aj ďalšie moje ponuky. Píšte a volajte ak máte otázky, , každému odpoviem. Prípadne na požiadanie pridám fotky.
Detské bycikle
Predám dva dievčenské bycikle v zachovalom stave cena za kus je 40€ predám aj samostatné.
Bycikle
Predám bycikle, cena na foto.
Predám bycikle
Dobrý den ponúkam na predaj 3 detské bycikle cena dohodou