bazár, predaj, inzercia, predám

predám CC vozíky, vaničky, police

Kategória: Ostatné

predám čisto nové vozíky na rastliny. Vozík je identický tvarom, materiálom aj funkciou, bez označenia CC vozík.
cena 135 euro, v cene je vozik plus 4 ks stĺpikov, bez políc. Police sú samostantne na kusy, 1 ks stojí 15 euro, vanička na vozík, pasuje presne na jednu policu, výška cca 8 cm, bez výpustu, cena 11 euro. Na objednávku.
predám CC vozíky, vaničky, police
Podobné inzeráty
Regál, Rôzne regály nove
Materiál Ušľachtilá oceľ Počet políc 5 Nosnosť 750 kg Nosnosť jednej police 150 kg Dĺžka police 122 cm Šírka police 47 cm Rozmery (D x Š x V) 122 x 47 x 183 cm Hmotnosť 24kg cena 270€ Počet políc 4 Nosnosť 600 kg Nosnosť jednej police 150 kg Dĺžka police 120 cm Šírka police 50 cm Rozmery (D x Š x V) 120,00 x 50 x 155,00 cm Hmotnosť 25,80 kg cena :230€ Počet políc 5 Nosnosť 750 kg Nosnosť jednej police 150 kg Dĺžka police 152,5 cm Šírka police 47 cm Rozmery (D x Š x V) 152,5 x 47 x 183 cm Hmotnosť 27,5 kg cena 390€ Celú ponuku nájdete na kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Sprchová vanička rôzne rozmery NOVÉ 2. trieda
Predám sprchovú vaničku do kúpeľne / kúpeľňovú vaničku do sprchového kúta respektíve niekoľko vaničiek z liateho mramoru, ktoré boli vyhodnotené ako druhá trieda. Jedná sa prevažne o výrobky z ktorých zle odteká voda čo sa dá vyriešiť miernym naklonením vaničky počas osádzania tak aby z celej vaničky odtiekla voda. Vaničky majú nosnosť 300kg, farebnú stálosť a povrchovú úpravu GELCOAT, tieto vaničky sú ručne vyrobené priamo na Slovensku. Toto nie je žiadna plastová alebo akrylátová vanička, jedná sa o liaty mramor s povrchom gelcoat. Všetky tieto defekty sú len estetického charakteru a nemajú vplyv na životnosť či funkčnosť vaničiek avšak bránia predaju výrobkov ako nových. Viac informácií o vaničkách nájdete TU: Pri vaničkách nájdete aj video ako sa ručne vyrábajú. Dostupné prevedenia sprchových vaničiek v bielom vyhotovení: Luca obdĺžnik 120x90 - 150€ Linde obdĺžnik 100x90 - 140€ Linde obdĺžnik 120x90 - 150€ SPOLU mám k dispozícii 11 sprchovacích vaničiek v zníženej kvalite alebo vo farebnom vyhotovení, ktorá však nemá žiaden vplyv na funkčnosť výrobku. Uvedené ceny vaničiek sú bez sifónu, bez montážnych nôh v prípade záujmu o tieto doplnky je potrebné prirátať: sifón 90 nízky + 20€, montážne nohy ku vaničke +10€ Možnosť poslať na dobierku, príplatok 15€ za 1ks vaničky alebo osobný odber V prípade záujmu a nutnosti doplnenia informácií o konkrétnych vaničkách ma neváhajte kontaktovať. Výrobky sú podobné ako vaňa, sprchovacia vanička, žľab, vanička do kúpeľne, liaty mramor, kúpeľňa, plechová vanička. POZRI AJ OSTATNÉ MOJE INZERÁTY
Krásne zrenovované záhradné vozíky
Predáme krásne zrenovované vozíky. Sú vhodné do záhrady, napr. ako dekorácia pre kvety. Vozíky sú pojazdné, dá sa s nimi ľahko manipulovať. Vozíky predávame bez kvetináča uprostred (foto). Drevo má pevný materiál + kovania. Veľký vozík (3ks) - 140€ šírka - 60 cm dĺžka - 120 cm výška - 63 cm Malý vozík (1x) - 130€ šírka - 50 cm dĺžka - 100 cm výška - 50 cm Najväčší vozík (1ks) - 150€ šírka - 75 cm dĺžka - 120 cm výška - 70 cm Vozíky LEN OSOBNÝ odber, okres Gelnica. Viac info poskytnem v emailovej správe, tel. číslo je VYMYSLENE!!
Regál závesný / rúrkový
Viac info telefonicky, alebo na webe! Cena je uvedená bez dopravy. Cen je uvedena za regál 1 police! Regál závesný policový- 1 police - 1 ks - 50,- € Regál závesný policový- 2 police - 1 ks - 54,- € Regál závesný policový- 3 police - 1 ks - 61,- € Regál závesný policový- 4 police - 1 ks - 66,- € Regál závesný rúrkový - 1 ks - 67,- € Doprava 25€ Ceny jsou uvedené bez DPH. Faktúru samozrejme vystavíme! Informácie v texte sa môžu rôzniť od presnej špecifikácie, obrázok aj popis je len orientačný, špecifikácia bude preto pred uzavretím zmluvy upresnena.
Detské vaničky a univerzálny stojan na vaničky
Predám veľmi málo používané detské vaničky: a/ 40 x 84 cm - hĺbka 22 cm, b/ 40 x 102 cm - hĺbka 22 cm a univerzálny stojan na tieto vaničky. Výborný stav. Len osobný odber v Bratislave-Lamač.
Sprchová vanička 90x90 farebné vyhotovenie TYRKYSOVÁ-NOVÁ
Predám sprchovú vaničku do kúpeľne / kúpeľňovú vaničku do sprchového kúta vo farebnom vyhotovení TYRKYSOVÁ z liateho mramoru, ktorá bola rezaná na mieru a teda z jednej strany musí byť prisunutá k obkladu - bežná úprava na mieru. Výrobok nemá žiaden defekt Vaničky majú nosnosť 300kg, farebnú stálosť a povrchovú úpravu GELCOAT, tieto vaničky sú ručne vyrobené priamo na Slovensku. Toto nie je žiadna plastová alebo akrylátová vanička, jedná sa o liaty mramor s povrchom gelcoat. Všetky tieto defekty sú len estetického charakteru a nemajú vplyv na životnosť či funkčnosť vaničiek avšak bránia predaju výrobkov ako nových. Viac informácií o vaničkách nájdete TU: Pri vaničkách nájdete aj video ako sa ručne vyrábajú. Dostupné prevedenia sprchových vaničiek v bielom vyhotovení: SPOLU mám k dispozícii 11 sprchovacích vaničiek v zníženej kvalite alebo vo farebnom vyhotovení, ktorá však nemá žiaden vplyv na funkčnosť výrobku. Uvedené ceny vaničiek sú bez sifónu, bez montážnych nôh v prípade záujmu o tieto doplnky je potrebné prirátať: sifón 90 nízky + 20€, montážne nohy ku vaničke +10€ Možnosť poslať na dobierku, príplatok 15€ za 1ks vaničky alebo osobný odber V prípade záujmu a nutnosti doplnenia informácií o konkrétnych vaničkách ma neváhajte kontaktovať. Výrobky sú podobné ako vaňa, sprchovacia vanička, žľab, vanička do kúpeľne, liaty mramor, kúpeľňa, plechová vanička. POZRI AJ OSTATNÉ MOJE INZERÁTY