bazár, predaj, inzercia, predám

Predám čerpadlo Ebara JEXM 120

Kategória: Čerpadlá

Predám odbornou firmou zrepasované čerpadlo, vymenená upchávka ložiská, odskúšané. Odber iba osobne, Trnava a okolie, prípadne viem doviezť po dohode na trase Trnava - Skalica/Holíč. Čerpadlo som prevádzkoval iba cca týždeň - prestalo mi ísť, neriešil som, kúpil nové a po rokoch som toto dal zrepasovať. Takže je prakticky ako nové.
Predám čerpadlo Ebara JEXM 120
Podobné inzeráty
Ebara JEXM 120 samonasávacie odstredivé nerezové čerpadlo
Predám samonasávacie odstredivé nerezové čerpadlo Ebara JEXM 120. Čerpadlo je vo výbornom stave. Čerpadlo bolo pravidelne kontrolované a bola vykonávaná pravidelná údržba v autorizovanom centre. Max. pracovný tlak 6 bar Maximálny prietok 70l/min Maximálny výtlak 50m Sacia výška max. 8m Ďalšie informácie na fotografií štítka.
Samo nasávacie čerpadlo EBARA
predám samo nasávacie čerpadlo EBARA typ JEXM/A 120 čerpadlo je ako nové, parametre na foto, cena nového 357 euro.
Čerpadlo ebara
Predám, čerpadlo Ebara ,motor funkčný,čerpadlo pridrete,na repas + nádrž 60l
Predám výkonné vodné čerpadlo EBARA 40m3/h
Predám nepoužívané výkonné celonerezové vodné čerpadlo EBARA vhodné na zavlažovanie, prečerpávanie a pod., výkon motora 5,5kW 400V 2900ot, výkon čerpadla 12-40m3/h, 200-700L/min., váha 52kg,
Predám výkonné čerpadlo EBARA 5,5kW na závlahy a pod.
Predám výkonné vodné NEREZOVÉ čerpadlo EBARA vhodné na zavlažovanie, prečerpávanie, napúštanie a vypúšťanie bazénov, vhodné pri záplavách a pod.,výkon 2100L/min , motor 5,5kW 400V, cena 1000€.
Ebara aga 1.00
Na predaj cerpadlo Ebara 1.00. Cerpadlo mi sluzilo v zahrade na zavlahu. Dovod predaja prechod na ponorne c. Na cerpadle boli meneme tesnenia a doplnene o mosadzny predfilter na necistoty ,tlakomer, a tlakovy spinac - plny automat. Predava sa vsetko spolu.