bazár, predaj, inzercia, predám

Predam cestovnu postielku G-Mini Sleepy

Kategória: Ostatné

Predam cestovnu postielku G-Mini Sleepy s motivom ovecky, rozmer 120 × 60 cm, nosnosť do 15 kg, malo pouzivanu, s 2 kolieskami, so zipsom na jednej strane, so zakladnym matracom a s puzdrom, cena 30e mozna dohoda, uprednostnujem osobny odber
Predam cestovnu postielku G-Mini Sleepy
Podobné inzeráty
HomeLife Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER KLW-007A
Ponúkam na predaj HomeLife Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER KLW-007A. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER zaistí teplo v celej Vašej izbe počas chvíle – doma, v garáži, kancelárii alebo na chate či chalupe. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER vyhreje celú miestnosť, zapája sa priamo do zásuvky v stene a nezaberá miesto. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER je veľmi výkonný, premení chladné a nehostinné miestnosti na teplé a príjemné priestory. Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER – výhody: Stačí len zapojiť do akejkoľvek zásuvky a zapnúť – nie sú potrebné žiadne káble ani miesto na podlahe Okamžité teplo – na termostate si nastavíte presnú teplotu a vyberiete jednu z dvoch rýchlostí Vykúrite akúkoľvek miestnosť doma alebo v zamestnaní Bezpečné keramické výhrevné teleso, plastový kryt zostáva chladný Funkcia automatického vypnutia Tichá prevádzka Teplovzdušný ventilátor MINI HEATER – parametre: Príkon max. 400 W Napájanie 230V AC 50Hz Hlučnosť 50 – 55 dB 2 rýchlosti Až do cca 20 m2 Rozsah nastavenia termostatu 15–32 ° C Digitálny LED displej Časovač (max. 12 hodín) Keramické výhrevné teliesko Čierna farba (hodí sa do každého interiéru) Rozmer 9 x16 × 10 cm Nie je vhodný do kúpelní Je to tento model:
Predam detsku cestovnu postielku
Predam detsku cestovnu postielku. Postielka je po jednom dietati.Nie je poskodena a bola malo pouzivana.Ma dve vyskove polohy. Rychlo rozoberatelna aj skladatelna, zaberie malo miesta a je lahka. K postielke je aj matrac.
Predám detskú cestovnú postielku aj s matracom
Predám detskú cestovnú postielku aj s matracom.
Predám cestovnú detskú postielku
Predám cestovnú detskú postieľku použitú 2x. K postieľke prikladám skladací matrac a detské perinky. Osobný odber LH,LM,RK.
Predám cestovnú postieľku
Predám cestovnú postieľku, plne funkčnú. Na jednom mieste som prešíval párajúci sa lem zipsu (viď. foto).
KINDERKRAFT Postieľka detská 3 v 1 Lovi Gray
predame Praktickú postieľku Lovi 3v1 možno použiť ako kolísku, cestovnú postieľku a domácu postieľku. Ideálny doma aj na cesty. pre deti od narodenia do 9 kg stabilná oceľová konštrukcia jednoduchý systém skladania rýchla úprava na kolísku 2x sieťované okienko pre lepšiu kontrolu dieťaťa polohovateľná strieška sieťka proti hmyzu integrovaná v strieške komfortný matrac s bavlneným poťahom 2x závesná hračka prepravná taška my sme ju pouzili asi 3x je uplne nova neposkodena je nam uz zbytocna piste prosim na mail dakujem