bazár, predaj, inzercia, predám

Predám chladničku s mrazničkou HISENSE- (K)

Kategória: Kuchyne

Dobrý deň, predávam firemnú chladničku spojenú s mrazničkou HISENSE- rok používané. Odvoz a výnos z kancelárie neposkytujem = je na vlastné náklady záujemcu. Rozmer je 55 šírka x 55 hĺbka x 180 cm výška. Má malé priehlbinky na predných dvierkach viditeľné na fotkách, inak je plne funkčná a nepoškodená. DOHODA NA CENE MOŽNÁ.
Chladnička sa nachádza na adrese: Hurbanovo námestie 6 - 811 03 Bratislava.
Prosím záujemcov aby ma kontaktovali na čísle - po-pia 9:00-15:00
Predám chladničku s mrazničkou HISENSE- (K)
Podobné inzeráty
Chladnička s mrazničkou
Predám funkčnú, zachovalu chladničku s mrazničkou značky Whirpool
Uplne nova vstavana chladnicka/ladnicka Siemens
Predam vstavanu chladnicku/ladnicku Siemens Ki41radd0-je uplne nova, nikdy nepouzita. Kupili sme novu kuchynu aj so spotrebicmi a nechali si povodnu volne stojacu chladnicku. Tu su parametre: osobny odber. Cena 520€—(sucasna cena v obchode 910€) osobny odber. Cena 520€—pozri aj moje ostatne inzeraty kliknutim na meno
Predávam málo používanú kuchynskú linku - Žilina
Predávam kuchynskú linku, ktorá je málo používaná. Táto kuchynská linka je vo výbornom stave a vyzerá takmer ako nová. (Vlastník sa na byte vôbec nezdržiaval). Kuchynská linka je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej trvanlivosť a odolnosť. Skladá sa z viacerých skriniek a zásuviek, čo poskytuje dostatok úložného priestoru pre kuchynské potreby. Má pekný dizajn a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych štýlov interiéru. Rozmery kuchynskej linky sú štandardné a prispôsobiteľné väčšine kuchýň. Linka obsahuje pracovnú dosku, umývadlo, digestor a viem k tomu ponuknúť aj plynova varna doska + (100 EUR), ktoré sú všetky funkčné a v dobrom stave. Ak hľadáte kvalitnú kuchynskú linku za výhodnú cenu, táto je skvelou voľbou. Vzhľadom k tomu, že bola málo používaná, ponúkam ju za zvýhodnenú cenu oproti novej linke rovnakého typu. Táto linka je vhodná pre rodiny, páry alebo jednotlivcov, ktorí chcú mať funkčnú a atraktívnu kuchyňu. Ak máte záujem o túto kuchynskú linku, neváhajte ma kontaktovať. Rád zodpoviem vaše otázky a dohodneme sa na ďalších detailoch. ROZMERY podla čísel na obrázku: 1., Výška = 46 cm, Dĺžka = 62 cm, Šírka = 32 cm, 2., Výška = 37 cm, Dĺžka = 94 cm, Šírka = 45 cm, 3., Výška = 37 cm, Dĺžka = 94 cm, Šírka = 45 cm, 4., Výška = 86 cm, Dĺžka = 62 cm, Šírka = 60 cm, 5., Výška = 86 cm, Predná Dĺžka = 99 cm, Lava Šírka = 87 cm, Zadná Dĺžka = 93 cm, Pravá Šírka = 55 cm, 6., Výška = 86 cm, Dĺžka = 94 cm, Šírka = 58 cm. BONUS: Skriňa na chladničku v cene. ROZEMRY: Výška = 188 cm, Dĺžka = 60 cm, Šírka 58 cm. V skriny je zabudovaná aj polička (28 cm na výšku). Možnosť odstranenia. Ak by ste si poličku ponechali v tejto skriňy, tak zmestíte tam chladničku do výšky 158 cm, dlžkou 58 cm šírkou 56 cm. Prosím len vážny záujem. Osobný odber, Žilina
Kuchynská zostava (linka)
Dobrý deň, predám kuchynskú linku používanú, no vo veľmi zachovalom stave, vrátane vstavaných spotrebičov Whirlpool (elektrická rúra, plynová varná doska, odsávač), drez s batériou. Kuchynská linka má aj spodné rohové dvierka, no je potrebná výmena pántov. Pri sporáku je na skrinke odlepená fólia, mám ju k dispozícii. V tejto skrinke je tiež 1 polica. Drezová skrinka nemá police. Šírka spodnej časti KL pod oknom je 285cm a pravej časti 190cm. Šírka horných skriniek napravo od okna je 175cm. Kuchynská zostava je variabilná, môžete si ju zostaviť podľa Vašich potrieb. K dispozícii je IHNEĎ, všetky skrinky OKREM spodnej drezovej časti a elektrickej rúry s varnou doskou, ktorá bude k dispozícii až po namontovaní novej KL koncom augusta. V prípade kúpy KL ponúkam chladničku s mrazničkou Electrolux za 100€. V cene nie je zahrnutá mikrovlnná rúra (má veľa funkcií), v prípade záujmu ju predám za 100€. V ponuke budeme mať aj jedálenskú zostavu, stôl + 6 stoličiek v rovnakej farbe za 160€ (k dispozícii v priebehu septembra, resp. dohodou). Skrinky demontujeme zo steny, nakládku a dopravu si musíte zabezpečiť. Darček pri kúpe: nová 18 dielna porcelánová kávová súprava. Ak máte ďalšie otázky, kľudne ma kontaktujte.
Kuchynská linka
Predám komplet kuchynskú linku so zástenou, s kuchynskou doskou, drezom aj batériou, bez spotrebičov. Kuchyňa má samozatváracie kovania. Používaná je 10 rokov. Kuchynská linka je dlhá 2,98 m, hlboká 0,6 m, vysoká 2,15 m. Obsahuje skrinky na zabudovanú: chladničku s mrazničkou, dve rúry a umývačku riadu. Poloostrovček je dlhý 1,80 m, hlboký 0,8 m a vysoký 0,86 m. Zástena je sklenená šírka 1,70 m a výška 0,55 m. Cena 450 Eur.
Predam kuchynsku linku
Predam kuchynsku linku tvar U vo veľmi zachovalom stave , rozmery na obr. Farba seda vysoky lesk pouzivana cca 3 roky. Ulozne systemy + priestor pre vstavanu chladnicku + spotrebice vstavany digestor Bosch, varna doska Bosch . cena 1600 eur / prip. dohoda ako bonus: sklenene zasteny a drez Franke Volat len po 18:00 , mail / sms cely den. Podvodnici s kurierom a pod ani neskusajte!