bazár, predaj, inzercia, predám

predam chov amadin

Kategória: Vtáctvo

všetko spolu 16ks amadin / 4pary ostatne mlade 2023, 4x chovná klietka 58x30x38, 1x preletovacka 92x44x42, plus k tomu veľa doplnkov, vrece krmiva, vaječná zmes a pod…
len spolu a vážnym záujemcom. som z MT.
predam chov amadin
Podobné inzeráty
Predám celý chov
Predám celý chov, chovné páry aj chovateľské zariadenie z rodinných dôvodov: - Kakadu ružový Lutino, rok 2019 - Kakadu ružový, rok 2009/2010 - 2 páry Ara žltokrká rok 2019-2020 - Eklektus, rok 2013/2014 - Kakadu alba, rok 2018 (rezervovaný) - Amazoňan modročelý xanthopterix rok 2009/2008 - Alexandre malé mutácie: 2 páry violet hch, modrý hch, ... Viac informácií telefonicky, na sms neodpovedám!
Predam holuby
Rusim chov.Pozri 5 foto,predam tychto velkych holubov,aj Moravskych pstrosov,su dobry na chov aj na maso,cena 10 eur/kus.Pri odbere viac kusov je cena 8/kus.V pripade zaujmu neodpisujte na tento inzerat,ale mi len volajte a neposielajte SMS.... Košúty (okr Galanta)
Žako kongo - krotké, ručne dokŕmené mláďatá
Predám mladé, krotké, ručne dokŕmené, papagáje Žako Kongo z vlastného chovu od viacero párov. Odber postupne od 24. augusta. Možnosť záväznej rezervácie. Papagáje sú pri odbere dobre socializované a vycvičené. Idú prirodzene na ruku a sú vycvičené byť na stojane. Papagáje majú spravené testy DNA na pohlavie, PBFD, APV a majú doklad CITES I A. Bližšie informácie a telefónny kontakt mailom (telefón v inzeráte je vymyslený) Môj chov si môžete pozrieť na Dôležité rady si môžete pozrieť na Inzerát platí do zmazania Chov: Žako kongo, Ara Ararauna, Amazoňan modročelý, Kakadu Eleonora, Alexander veľký. Veverička Kanadská (Čikari černený)
Holuby -celý chov
Rozhodol som sa predať celý chov holubov. Jedna sa asi o 30 kusov. Sú tam asi 4 páry poštových línia Wanbregeden kruzkovane aj s rodokmenmi(+výlety 6 ks), Moravské pštrosi šupinate 2ks, Polsky rys, Anglické Modeny 5 párov, krížence a ich vyletky. Predám iba spolu!!! Cena za všetky 130e PEVNA!!! NADROBNO PODĽA KONKRETNEHO HOLUBA DOHODOU. CHYNORANY
Predám holuba Moravský pštros červený
Predáme celý chov po dedovi asi 50ks. Sú krásne a zdravé. Dedko chodil aj po výstavách vid. foto.Chov pána Ing. Fandla. ZMENA KONTAKTU!!!
Eklektus
Predám Eklektus polychloros, posledny kus,samec 2018 cena 200 bol ručné chovaný, nie je plachý ale je už vo voliere, tak už nieje taky mazlik., iba keby sa mu bol čas sa venovať, alebo na chov samicu nemal bol doma. rušil som cely chov. cena som dal dole kvôli chýbajúcim letkam, trhá si ich. nevidno to. Rozpráva. Cites krúžok.