bazár, predaj, inzercia, predám

Predám čierneho levika

Kategória: Králiky

Predam 2r levika
S klietkou + miskami


!Písať e-mail!
Predám čierneho levika
Podobné inzeráty
Kúpim samičku zakrsleho levíka
Kúpim malého, zakrslého - trpasličieho zajačika "levík" - samičku, po malých rodičoch levíkoch. Farba: čisto biela (nie červené oči), alebo biela striekaná (ako strakáč). Nevolať, len písať mail. Inzerát platný do vymazania, ak ho čítate, je aktuálny.
Predám
Predám čierneho zajačika s bielym fliacikom na nose a modrými očami .s klietkou podstielkou a vreckom papania.
Český strakoš čierny a čierno žltý
Predám králiky českého strakoša čierneho a čierno žltého.
Rex čierny
Predám mladé zajace čierneho rexa poprípade vymením pre zmenu krvi alebo za niečo iné
Zakrslý králik - baranček - minilop
Minilopkovia z hobbychovu Dandelion Minis si hľadajú svoje nové milujúce domovy. Sú každý deň nosení na rukách, naučení na prítomnosť psíkov a bežný ruch okolia. Chodia do výbehu a majú pestrú stravu v podobe rôznych tráv, byliniek a konárikov z ovocných stromov. Preventívne sú preliečení proti kokcidióze. Učia sa hygiene na záchodík, aby mohli byť v budúcnosti voľne pustení a chodili špiniť len do záchodíka. Do nového domova si sebou odnesú rady na starostlivosť a krmivko na prvé dni, po dohode aj výpis predkov. Cena je od 30 eur za čierneho králička. Mláďatká sú k odberu od 8. týždňa svojho veku, možnosť zľavy, ak si vezmete súrodencov. IG: dandelion.minis
Predam mlade zajačiky 5ks
Predam celé hniezdo mladych zajačikov 5ks.Uz začinaju papat.Su krmene aj s matkou seno voda ovos suchy chlieb ovsene vlocky.Predam o 2 tyzdne!!Cena 35eur.Pevná!