bazár, predaj, inzercia, predám

Predám čistiace kefy 3ks pre aku vrtačku

Kategória: Vybavenie dielne

Predám 3ks čistiace kefy pre aku vrtačku
Používa sa na čistenie umývadiel, čistenie a odstraňovanie prachu,škárovacie malty, povrch kúpeľne, podlahy, dlaždice, sprchy, toalety a koberce atď.

Obsah balenia: 3 x Čistiace kefy (5cm,9cm,10cm)

Cena 17€

Kontaktovať cez mail alebo na tomto telefónnom čísle
Predám čistiace kefy 3ks pre aku vrtačku
Podobné inzeráty
Profesionálny nitovací adaptér na AKU uťahovák, trhacie nity
Profesionálny celokovový nitovací adaptér pre AKU uťahovák pre ľahkú a rýchlu prácu s trhacími (slepými) nitmi. Premení každú ručnú vŕtačku na nitovacie kliešte. - veľmi rýchle a jednoduché nastavenie trhacích nitov - kompatibilný so všetkými aku vŕtačkami a vŕtačkami - čeľuste z kalenej legovanej ocele (+ náhradné) - vhodné pre všetky nitovacie materiály - kvalitné profi celokovové prevedenie - rukoväť pre lepšiu manipuláciu - príslušenstvo uložené v rukoväti pre hliníkové nity - 2,4 až 4,8 mm pre oceľové nity - 2,4 až 4,0 mm pre nerezové nity - 2,4 až 4,0 mm vymeniteľné klieštiny - 2.4, 3.2, 4.0, 4,8 mm Balenie : nitovacia hlavica, rukoväť, 4ks klieštiny, 3ks náhradné čeľuste, vidlicový kľúč, návod v SK Možnosť dokúpiť náhradné čelusťe, balenie 3ks - 5€ Ak máte záujem, píšte cez kontaktný formulár, prípadne volajte alebo SMS Cena 39€ + poštovné, alebo osobne v ZH
-bosch-gsr-12v-15-fc náhradní sklíčidlo
ponúkam uhlový adaptér excentrický nadstavec pre aku vŕtačku bosch, v dobrom stave málo použité (zhorel mi motor pri vŕtačke a oprava sa neoplatí, možno aj vŕtačku bez baterky a skľučovadlo - 19 euro točí sa ale fajčí) ponúkam ako celok - 46 e doprava 6 e
akú vŕtačky
predám staršiu ale funkčnú malo používanú akú vŕtačku, doma mi stojí a nevyužívam ju.
Aku vrtačka 2ks aku
Predám vrtačku, nova, plne funkčná, stojí nrvyužitá, ponúknite cenu no ideálne až po osobnom vyskúšaní nakoĺko ide dobre, ľahko. Treba skúsiť a nie mať reči. Nie je to Makyta, no na hobby plne stačí, do dreva ako do masla, viď photo. Chcem aby niekomu dobre poslúžila, nie stála v garáži. Ponúknite rozumnú cenu.
BOSCH GSR 18V-28 aku vrtacka
Predam nepouzitu aku vrtacku, skrutkovac BOSCH Professional GSR 18V-28 v L-boxxe. Zaruka do 05/2025
Aku skrutkovac vrtacka Bosch professional GSR 18V-21
Predam nepouzitu aku utahovacku, skrutkovac, vrtacku, Bosch professional GSR 18V-21 v zaruke do 11/2025. Je to solo naradie bez nabijacky a akumulatora.