bazár, predaj, inzercia, predám

Predam cisto nove satelitne konvertory SINGLE

Kategória: Ostatné audio video

Predam cisto nove satelitne konvertory SINGLE
5€/ks pripadne dohoda
Predam cisto nove satelitne konvertory SINGLE
Podobné inzeráty
Nove konvertory - "AB LNB01 Twin" a "AB LNB01 MTwin"
Ponukam na predaj nove konvertory "AB LNB01 Twin" a "AB LNB01 MTwin" (Slim / Tenky) - su nepouzivane a zabalene na krabickach : 3ks - AB LNB01 Twin - 9€ / 1ks -Je určený pre príjem z jednej satelitnej družice vhodný pre pripojenie dvoch satelitných prijímačov. Má 2x výstup pre satelitné prijímače Šumové čislo 0,1 dB Dĺžka úchytu pre parabolu - 45 mm HD Ready, 3D Ready Frekvencia : 10.7 – 12.75 GHz 1Ks - AB LNB01 MTwin (Slim / Tenky) - 9€ -Je určený pre príjem z jednej satelitnej družice vhodný pre pripojenie dvoch satelitných prijímačov. Má 2x výstup pre satelitné prijímače Šumové čislo 0,1 dB Dĺžka úchytu s redukciou pre parabolu - 60 mm HD Ready, 3D Ready Frekvencia : 10.7 – 12.75 GHz Vhodný pre toroidné alebo multifokálne paraboly. Na dobierku k cene tovaru uctujem aj postovne v sume 5€.
Satelitne LNB konvertory 4/8 výstupov
Predám tieto úplne nové LNB konvertory na satelitnú parabolickú anténu. 4 výstupový (na 4 TV prijímače) - 15,-€ 8 výstupový (na 8 TV prijímačov) - 20,-€ mám viac kusov, pri väčšom množstve zľava Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.Na SMS nereagujem, píšte e-mail, alebo volajte.
LNB konvertory
Predam nove, nepouzite LNB konvertory/rozbocovace. Cena za kus 3x Amiko D-401 - 4e
Predám parabolu Gibertini OP 85XP profi + 3x Twin LNB
Parabola Gibertini OP 85XP červená profi Atraktívny dizajn , vysoká stabilita , extrémna korózii schopnosti a najvyššiu citlivosť charakterizujú túto sériu paraboly . V Gibertini X - linkové parabolických antén zaručuje , za predpokladu riadne a správnu montáž , vždy najlepší obraz a vysokú stabilitu , a to aj v nepriaznivom počasí. Parabola plne funkcna, aj s uchytmi a 3 konvertormi. 3x Kovertor: Smart Titanium Universal satelitný konvertor Twin-LNBf Twin konvertory Umoznuju sledovat cez dva satelitne prijmace naraz. Univerzálny dvojitý LNB: Na priame pripojenie dvoch SAT prijímačov. LNB má dva výstupy, na ktoré sú prítomné signály horizontálne, vertikálne, nízke a vysoké pásmo. Pásma sa prepínajú cez signál 22 kHz z prijímača a úrovne signálu cez napájacie napätie LNB (14 V / 18 V). LNB nie je vhodný pre multi-switche. Cena: Parabola + original multifeed drziak 20€ Konvertor 3x5€ Cena spolu: 35€ Plne funkcne, osobny odber Nitra / Beladice / Zl.Moravce.
Predám AB LNB01 Twin konvertor a AB LNB01 Single konvertor
Predám AB LNB01 Twin satelitný konvertor - možnosť napojiť 2 satelitné prijímače. + AB LNB01 Single satelitný konvertor - možnosť napojiť 1 satelitný prijímač. V prípade záujmu píšte nižšie na e-mail...
Predám nové digitálne satelitné receivery
Predám nové digitálne satelitné receivery Silver Crest , Neotionbox , Digital 600 , Micromaxx . Cena za všetky 40€.