bazár, predaj, inzercia, predám

Predam damske hodinky Emporio Armani

Kategória: Hodinky

Hodinky su original kupovane v zlatnictve vo Zvolene su v top stave. PC 360€. Malo nosene. Dovod predaja nevhodny darcek. Blizsie info mailom alebo telefonicky. Osobny odber mozny ZH, ZV, BB a okolie. Inzerat platny do zmazania.
Predam damske hodinky Emporio Armani
Podobné inzeráty
Dámske hodinky Emporio Armani
Predám nové nenosené dámske hodinky Emporio Armani (ešte s vysačkou a fóliou) v originál balení spolu s návodom. Cena: 110€ + poštovné (možný aj osobný odber v Bratislave). Pôvodná cena: 409€ Parametre Pohon: Quartz (batéria) Rozmer ciferníka: 32 mm Hrúbka puzdra: 10 mm Materiál púzdra: ušľachtilá oceľ Materiál remienka: ušľachtilá oceľ
Pánske hodinky Emporio Armani
Predám málo nosené pánske hodinky Emporio Armani. Hodinky sú vo výbornom stave. Poštou na dobierku alebo osobný odber v BA.
Pánske hodinky Emporio Armani
Predám pánske hodinky Emporio Armani. Cena je 35€ + poštovné. Pôvodná cena okolo 100€. Hodinky sú malo používané.
Predám pánske Emporio Armani hodinky s koženým náramkom
Predám výnimočné oceľové Emporio Armani hodinky s koženým náramkom. TOP stav, bez jediného škrabanca. Nutná výmena baterky. Vrátane puzdra, návodu na použitie a potvrdenia o pôvode a pravosti hodiniek. Pôvodná cena 299 €.
Predám Emporio Armani hodinky
Predám svoje Emporio Armani hodinky vo velmi dobrom stave. Minimálne škrabančeky na remienku ale na sklíčku žiadne (viď foto). Komplet balenie + certifikát originality. Kupované za 207€ mám aj original faktúru k nim. Dôvod predaja: mám iné. CENA DOHODOU
Emporio Armani pánske hodinky
Predám tieto krásne Emporio Armani pánske hodinky. Zabalené, nepoužívané. Všetky fotky mnou fotené. Posielam dobierkou (stačí napísať adresu +tel. číslo+ o ktoré mate zaujem, dole cez formulár alebo na sms a odosielam ihneď) alebo osobný odber v Žiline, Považskej Bystrici a okolí- doveziem osobne. Kontaktovať ma môžete dole cez uvedené tel. číslo (kedykoľvek), radsej zavolajte ako SMS. Na email odpovedám ihneď. Inzerát platný do zmazania. Pozrite všetky inzeraty.