bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dámske náramkové hodinky Q+Q,Marina-Japan,Chaika USSR

Kategória: Ostatné

Predám dámske náramkové hodinky Q+Q -Japan movt, teraz neidú. Water resistant, mikrónové pozlátenie, zlatistá patina, s "remienkom". Marina Japan Quartz, teraz neidú, water resistant, s remienkom, Chaika 17 jewels, bez remienka made in USSR. V kolonke cena je 12 eur za všetky troje hodinky, teraz znížená cena.
Predám dámske náramkové hodinky Q+Q,Marina-Japan,Chaika USSR
Podobné inzeráty
Predám dámske náramkové hodinky Marina -Japan Quartz
Predám dámske náramkové hodinky Marina -Japan Quartz, teraz neidú. Water resistant, zlatistá platina, s "remienkom". Teraz znížená cena. Aj dohodou. (aj iné hodinky, pozri moje iné inzeráty).
Predám dámske náramkové hodinky Q+Q -Japan movt, teraz neidú
Predám dámske náramkové hodinky Q+Q -Japan movt, teraz neidú. Water resistant, mikrónové pozlátenie, zlatistá patina, s "remienkom". Teraz znížená cena. Aj dohodou. (aj iné hodinky, pozri moje iné inzeráty).
hodinky Chaika
Predám staré dámske hodinky CHAIKA ,funkčné,cenu navrhnite.
Adaptéry Tamron Adaptall 2
Predám Adaptéry Tamron Adaptall 2 pre: - Minolta MD s originál krytkou vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 5€. - Olympus OM s oboma originál krytkami vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 7€. - Contax vo výbornom stave. Pozor ide o Tamron Adaptall, teda nie 2. Made in Japan. Cena 5€. - Rollei SL v dobrom stave. Pozor ide o Tamron Adaptall, teda nie 2. Made in Japan. Cena 5€. - Konica AR s krytkou vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 5€. - Canon FD s krytkou vo veľmi dobrom stave. Made in Japan. Cena 5€.
Apartmán, štúdio Sunny beach Bulharsko 35m2
Ponúkam na predaj štúdio, apartmán ktoré sa nachádza na 2. poschodí vo vile Marina, Sveti Vlas. Komplex má pokojnú polohu 450 metrov od pláže a prístavu Marina Dinevi Yacht. Dĺžka pláže je 1000 metrov s niekoľkými malými zátokami. Villa Marina je v klasickom stredomorskom štýle a má peknú veľkú terasu na streche s ležadlami, jacuzzi a fantastickým výhľadom na more. Garsónka má celkovú rozlohu 36 m2. a pozostáva z veľkej obývacej izby s kuchynským kútom, jedálenskou časťou a spálňou, kúpeľňa s vaňou, WC a umývadlom, balkón. Byt sa predáva zariadený. Vybavenie vily Marina, Sveti Vlas: - Strešná terasa s jacuzzi, ležadlami a výhľadom na more - Celoročná bezpečnosť - Riadený prístup - Pláž - 450 metrov - Autobusová zastávka - 50 metrov Kontakt, Lebó Zsolt 0 Celková rozloha: 35m²
Krém Phytanola a Marína
Predám krémy Phytanola a Marína 17 ks Phytanola s aloe Vera a olivovým olejom. 11 ks Phytanola s včelím voskom . 10 ks Phytanola s mandľovým olejom. 4 ks Phytanola s nechtíkovým extraktom. 13 ks Lux Marína . Všetko spolu 50€ .