bazár, predaj, inzercia, predám

Predam dámske oblecenie značkové 17 ks

Kategória: Ostatné

Predám aj znackove kusy dámskeho oblecenia Posielam kuriérom Rozmery na poslednej fotke Cena dohodou prosim volat
Predam dámske oblecenie značkové 17 ks
Podobné inzeráty
Dámske/dievčenské oblečenie XS mix
Na predaj za symbolickú cenu dámske/dievčenské oblečenie XS. Značkové (Desigual, George, Zara, Mango). Niektoré veci ešte s visačkami. Cena prevažne 3€/ks alebo dohodou podľa nákupu.
Rozpredám oblečenie
Dobrý deň, rozpredávam oblečenie po ukončení dodávania do obchodov. Jedná sa o značkové oblečenie. Všetky veci sú nové a majú visačku. Nepredávam po kusoch, len väčší odber. Cena za džínsy a nohavice 10 EUR a tričká 5 EUR. Mám cca 300ks rôzneho obelečenia Prosím zavolajte mi v prípade záujmu.
Značkové púzdro Polaroid na okuliare
Predám nové, nepoužité značkové púzdro na okuliare. Je to pevné, kvalitné značkové púzdro spolu s čistiacim sprayom a čistiacej handričky z mikrovlákna. V prípade záujmu kontaktujte na . V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Značkové púzdro Mania na okuliare
Predám nové, nepoužité značkové púzdro Mania na okuliare. Je to pevné, kvalitné značkové púzdro spolu s čistiacim sprayom a čistiacej handričky z mikrovlákna. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
dámske oblečenie S/M
Predám nenosené dámske oblečenie. Pridám aj detské oblečenie pre chlapca 4r.
Dámske oblečenie S
Predám rôzne dámske oblečenie veľkosť 36/S. Niektoré majú známky nosenia. V prípade záujmu o všetko oblečenie je cena 6€. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms, v práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Sivé tričko- cena 0,50€ 2. Žlté tričko - cena 1€ 3. Biele šaty - cena 2€ 4. Krémový sveter- cena 2€ 5. Tmavosivé tričko- cena 0,50€ 6. Sivá mikina - veľkosť S/M, cena 2€ 7. Červená károvaná košeľa - cena 4€ 8. Bordová blúzka- obchod Camieu, cena 1€ 9. Bledé nohavice - cena 2€ 10. Bordový sveter - cena 2€ 11. Športová podprsenka - cena 0,50€