bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dámsku blúzku 42 novú

Kategória: Blúzky

Predám krásnu novú šifónovú blúzku ešte s výsačkou. Vpredu je zaujímavo zriasená. Rukávy sú na konci rozšírené. Veľkosť 42 (rozmery na fotkách). Dôvod predaja nesadla veľkosť. Na dobierku neposielam!
Predám dámsku blúzku 42 novú
Podobné inzeráty
Dámske blúzky - dlhý rukáv
Predám: 1.Krásnu bordovú blúzku s krémovými pružkami a golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x,nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Materiál bavlna,tkanina,cena 3€ 2.Krásnu jednofarebnú bordovú blúzku s golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x, nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Zloženie 62% viskóza a 38%polyester,cena 3€ 3.Riflovu blúzku svetlomodrej farby JUST NOW TRUE SENSE, rovný košelovy strih,zapínanie na cviky, bez poškodenia, cena 3€ 4.Veľmi málo používanú krásnu svetlomodru blúzku s golierikom, materiál je bavlna,má škvrnu na golieri preto ju ponúkam za symbolickú cenu 1€, prípadne DARUJEM pri nákupe inej blúzky z môjho bazariku. Na SMS nereagujem,volajte,resp.píste na email.
Predám dámsku tuniku letnú bluzku
Predám dámsku tuniku a blúzku. Nenosené. Treba vidieť naživo vyskúšať. Pošlem aj na adresu domov poštou na dobierku.
Predám dámsku červenú blúzku , kabátik , prehoz
Predám dámsku červenú blúzku, kabátik, prehoz. Treba vidieť naživo vyskúšať minimum nosené. Pošlem aj na adresu domov poštou na dobierku.
Predám dámsku letnú ľahkú bluzku bielu
Predám dámsku ľahkú letnú bielu blúzku. Nenosené. Treba vidieť naživo vyskúšať. Pošlem aj na adresu domov poštou na dobierku. Veľkosť 42 - 44.
Predám dámsku modrú blúzku v. S
Predám dámsku modrú blúzku vo veľkosti S. Osobný odber alebo posielam aj poštou. V prípade dobierky je potrebné zaplatiť aspoň poštovné dopredu. Pri záujme ma kontaktujte na email: mperity160@ alebo volajte
Predám dansku blúzku/Španielku
Predám dámsku blúzku/spanielku, oblečenú raz. Osobný odber Kosice, respektíve plus poštovné. Kontaktovať mailom, Dakujem .