bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dámsku červenú kabelku (tašku)

Kategória: Kabelky

Predám dámsku kabelku červenej farby, málo nosenú. Je priestranná, vo vnútri 2 vrecká na zips a 2 vrecká na drobnosti bez zapnutia. Do ruky aj cez plece. Šírka 40cm, výška 32cm (bez popruhov), hĺbka 17cm. Drobná oškreninka na spodu. Reálne fotky bez úpravy farieb. Cena 15€ + poštovné, príp. dohodou. Píšte email.
Predám dámsku červenú kabelku (tašku)
Podobné inzeráty
Predám modro - červenú kabelku.
Predám modro - červenú kabelku. Predám modro - červenú kabelku.
Desigual kabelky
Predám kabelku a kozmetickú tašku značky Desigual, sú bez poškodení, čisté, kabelka takmer nenosená, kozmetická taška úplne nová, cena za kabelku je 30 eur, cena za kozmetickú tašku je 20 eur. Vrch kabelky sa da vymeniť, buď ju budete nosiť ako žltú alebo ako červenú (prikladám oba vrchy), takze to máte ako dve kabelky :) Rozmery kabelky su 30x25.
Predám nepožívanú  veľmi peknú červenú kabelku
Predám nepoužívanú veľmi peknú červenú kabelku
Predam novu cervenu listovu kabelku
Predam cervenu listovu kabelku. Kabelka je uplne nova-nepouzita, bez visaciek.Vzhlad akoby hadia ,mierne leskla,klasicka pekna cervena farba,s efektnou striebornou ruckou.Ku kabelke je dlhy popruh na plece-125cm. Miery:30,5x20x4cm Cena:17+posta /pri rychlom jednani dohoda mozna/
Predám malú tmavo červenú disney kabelku
Predám malú kabelku tmavo červenú cez rameno, kupovanú v HOUSE (disney). Kabelka nie je poškodená, bola málo nosená. Na poslednej fotke ju mám prevesenú cez rameno aby bolo vidno veľkosť. Cena je 15eur pri osobnom odbere v Banskej Bystrici, inak posielam len cez zasielkovňu (packeta) na výdajné miesto a to na dobierku +5eur k cene, alebo bez dobierky ale platba vopred +3,50 k cene.
Predám červenú kabelku Guess
Predám červenú kabelku Guess. Cena je 30€ pri platbe vopred. V ponuke mám viac šiat, tričiek, kabeliek, topánok, pozrite všetky moje inzeráty, pri odbere viac kusov je dohoda na cene možná.