bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dámsku prešívanu vestu veľ 46

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám dámsku prešívanu vestu vo veľkosti 46 kupovaný v Takko. Veľmi málo nosené, top stav ako nová, kohúti vzor. Nosila som ju v 9.mesiaci tehotenstva, asi Max mesiac, nič iné som nezapla ????. Cena 15€.

V prípade záujmu píšte maily, telefón je vymyslený. Pošlem aj poštoví, plus 3€.
Predám dámsku prešívanu vestu veľ 46
Podobné inzeráty
Prešívaná dámska vesta s kožušinou
Predám dámsku prešívanú vestu s kapucňou a odopínacou kožušinkou na kapucni. Vnútorná strana je umelá kožušina -plyš. Vesta je zelenej farby, veľkosť S, dlhá pod zadok. Cena 15€ plus poštovné. Dohoda možná.
Dámska prešívaná  vesta veľkosť 36
Predám dámsku prešívanú vestu veľkosť 36. Dĺžka vesty je 58cm, šírka v ramenách 32cm. Vesta bola 2x oblečená, top stav.
Predám lacno dámsku vestu bielej farby z umelej kožušiny
Predám veľmi lacno dámsku zimnú/prechodnú vestu bielej farby z umelej kožušiny. Veľkosť č. 36. Cena 10,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám lacno dámsku zimnú / prechodnú vestu bielej farby
Predám veľmi lacno dámsku zimnú/prechodnú vestu bielej farby. Je príjemne zateplená, s pekným prešívaním, vonkajšie vrecká na zips, vnútorné vrecko na zips, golier je možné stiahnuť. Veľkosť č. 36. Cena 10,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám lacno dámsku zimnú/prechodnú vestu
Predám veľmi lacno dámsku zimnú/prechodnú vestu béžovej farby (nesadla mi veľkosť). Veľkosť č. 38. Cena 7,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám dámsku vestu Bushman veľkosť L
Predám dámsku vestu Bushman veľkosť L, s oddeliteľnou kapucňou na zips, farba slonovinová. 100% bavlna. Ako nová, málo nosená.