bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dámsky prechodný plášť

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám nepoškodený, nepotrhaný, 3x oblečený dámsky prechodný plášť svetloolivovej farby, A strih, veľkosť XL, maxi dĺžka. Cena 35,- € plus poštovné. Kontakt len mailom.
Predám dámsky prechodný plášť
Podobné inzeráty
Prechodný kabat dámsky, nenosený, veľkosť 12
Prechodný kabat dámsky, nenosený Cena: 10 EUR + poštovné Prechodný dámsky kabát: - skoro nenosený - farba béžová - veľkosť 12 (zodpovedá veľkosti M)
Dámsky prechodný plášť
Dámsky (dievčenský) prechodný plášť, tmavomodry, lemovanie a gombíky mosadz farba. Možnosť zapnúť aj ku krku. Veľkosť L. Párkrát oblečený, bez akéhokoľvek poškodenia, žiadne vyblednutie. Tel.
Dámsky plášť + páperka + bunda + sako
Predám: - prechodný plášť s kapucňou, veľ.40-42, bez futrovania, farba: piesková / biela káva, má voľný strih, 2 predné vrecká a po bokoch rozparky na zips. Plášť je ako nový - TOP stav, minimálne nosený, skoro vôbec. Cena 10€. - páperovú vetrovku, veľ.M - hrubá, fajnová, teplučká, tehlovej farby, kapucňa s kožušinkou, zapínanie na zips a gombíkovú légu, sťahovanie na šnúrku v páse a na spodnom okraji. Je máličko nosená, veľmi pekná - akurát gumičky na rukávoch sú slabé. Cena 30€. - horčicová bunda s odnímateľnou kapucňou s kožušinkou, veľ.M (40-42) zapínanie na zips a gombíkovú légu, sťahovanie šnúrkami v páse a v kapucni - bez chýb, ako nová. Cena 15€. + 2x dámske sako: sivé kostýmové, veľ.S a pepitové na zips (PREDANÉ) - obe kvalitne spracované, podšité.....cena 8€/ks. V BA možný osobný odber, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty aj hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno :)
Dámsky jarný plášť Pietro Filipi - veľkosť 36
Predám tento velmi pekný prechodný plášť značky Pietro Filipi. Veľkosť 36. Oblečený som ho mala snáď iba 5x. Dĺžka je tesne nad kolená, zapínanie na patenty. V tomto mladistvom kúsku budete neprehliadnuteľná vďaka jeho velmi peknej, jemnej zelenej farbe a zaujímavo riešeným 3/4 rukávom. Farbu som sa snažila čo najlepšie zachytiť, aj keď nie úplne sa to dá. Najreálnejšia je na štvrtej fotografii s detailom na patent. Ženskú silietu si zvýrazníte opaskom rovnakej latky ako je plášť. Samozrejmosťou sú bočné vrecká. Tel číslo je vymyslené. Cena plus poštovné
Dámsky plášť Gate
Dámsky prechodný plášť, zn. Gate, zapínanie je dvojradové, má opasok na previazanie v páse. Dĺžka je ku kolenám (pri výške cca 165cm). Farba je oranžová, najpodobnejšia asi na poslednej fotke. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte e-mailom.
Čierny prechodný plášť
Predám čierny prechodný plášť s opaskom veľkosť 36. Cena 10€ plus poštovné