bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dámsky suknovy kostým. Biela fialová farba. Kvety.

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám dámsky suknovy kostým. Biela fialová farba. Treba vidieť naživo vyskúšať. Pošlem aj na adresu domov poštou na dobierku.
Predám dámsky suknovy kostým. Biela fialová farba. Kvety.
Podobné inzeráty
Dámsky sukňový kostým
Predám dámsky sukňový kostým užšieho strihu,komplet podšité sako aj sukňa, farba čierna s jemným béžovým prúžkom. Rozmery sukňa: pás 72cm,boky 96cm, dĺžka 51cm. Rozmery saka: prsia 92cm, dĺžka 55cm
Predám dámsky suknovy kostým Dalmantin čierny.
Predám dámsky suknovy kostým Dalmantin čierny. Veľkosť 38. Treba vidieť naživo vyskúšať minimum nosené. Pošlem aj na adresu domov poštou na dobierku.
Damsky sukňový kostým
Predám dámsky sukňový kostým modrý veľkosť 40
Orientálne, fantasy a LARP odevy a kostýmy
Predám kostýmy a doplnky na orientálne brušné tance alebo LARP / fantasy: -Zlatá podprsenka, veľkosť cca M: 10 € - Žiarovo-oranžová sukňa so zlatým lemovaním a 3 prestrihmi, dĺžka 92 cm, veľkosť cca M, na 2-3 miestach chýba pár zlatých flitrov a cca na 20 cm na spodnom leme tiež. Cena: 10 € - Modrý orientálny kostým s kamienkami, šitý v Nemecku a upravený v SR. Má už čo to odtancované a látka okolo krku a na spodnej časti sukne je pri detailnom pohľade opotrebovaná, ale dá sa prípadne jednoducho nahradiť novou. Kamienky na sukni a podprsenke pekne držia. Cca veľkosť M, sukňa má dĺžku 107 cm, podprsenka má košíčky B. Cena: 35 € - Tyrkysový a fialový kostým živôtik + sukienka, veľkosť cca M. Cena spolu 36 € (fialový kostým má vpredu sukňu zdvihnutú pár stehmi dohora, dá sa vypárať do pôvodnej dĺžky) - Čierny orientálny kostým s vyšívaním Galabeya, univerzálna veľkosť: 33 € - Čierny korzet, veľkosť cca M - L, dĺžka pri zapínaní 50 cm: 20 € - Okuliare, využiteľné na steam punk: 2 € za kus - Indický kostým, zložený z čoli (blúzky), sukne a vestičky. Vzadu viazanie, ktoré umožňuje rozšírenie blúzky. Predná časť blúzky ja zahnutá, pôvodne bola šitá do rovna (je možné vypárať do pôvodného vzhľadu). Kostým je nosený. Veľkosť M. Cena: 16 € - pre viac fotiek pozrite samostatný inzerát V prípade záujmu pošlem viac fotiek jednotlivých kostýmov. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :-)
Sukňový kostým mentolový
Predám sukňový kostým mentolový veľkosť L,raz oblečeny ,PC 70€,teraz 20€. Posielam prevodom na učet,alebo osobne.
Sukňový kostým
Predám nový letný sukňový kostým. Veľkosť 38. Cena 11 € plus poštovné.