bazár, predaj, inzercia, predám

Predám darčekovú kartu do predajne Mobelix

Kategória: Ostatné

Predám darčekovú kartu do predajne Mobelix v hodnote 139€. Karta platí až do 28.7.2025 a to v ktorejkoľvek pobočke Mobelix. Kartou je možné platiť aj čiastkovo (v menších hodnotách) a je možné ju aj dobiť.
Predám darčekovú kartu do predajne Mobelix
Podobné inzeráty
Poukážka do predajne COS v Bratislave
Predám darčekovu kartu do predajne COS v Bratislave Eurovei v hodnote 89€.
Hra v kocke vesmír
Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí z oblasti Vesmíru. Dozviete se viac o planétach, súhvezdiach aj o kozmonautike. Cieľom hry je nazbierať za desať minút čo najviac kariet. Pravidlá: Začína najmladší hráč, ktorý si vezme kartu zo škatule a otočí presýpacie hodiny. 1. Počas presýpania hodín, t. j. za desať sekúnd, sa snaží dôkladne si prezrieť obrázok. 2. Potom podá kartu ďalšiemu hráčovi a hodí kockou. Musí odpovedať na otázku s rovnakým číslom, aké padlo na kocke. Ak napríklad hodil dvojku, odpovedá na otázku číslo dva. 3. Ďalší hráč prečíta otázku a podľa obrázku na karte skontroluje odpoveď. 4. Ak hráč odpovie správne, kartu si ponechá. Ak odpoveď nebola správna, kartu vráti do škatule a na rade je ďalší hráč, ktorý si vyberie kartu. 5. Ten, kto za desať minút nazbiera najviac kariet, vyhráva! Čas si môžete merať sami na hodinách alebo môžete hru ukončiť po vopred dohodnutom počte kôl. Hra vo veľmi dobrom stave.
Hra v kocke mestá
Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a vedomostí. Čaká na vás 70 zaujímavých miest sveta. Cieľom hry je nazbierať za desať minút čo najviac kariet.Pravidla:Začína najmladší hráč, ktorý si vezme kartu zo škatule a otočí presýpacie hodiny. 1. Počas presýpania hodín, t. j. za desať sekúnd, sa snaží dôkladne si prezrieť obrázok. 2. Potom podá kartu ďalšiemu hráčovi a hodí kockou. Musí odpovedať na otázku s rovnakým číslom, aké padlo na kocke. Ak napríklad hodil dvojku, odpovedá na otázku číslo dva. 3. Ďalší hráč prečíta otázku a podľa obrázka na karte skontroluje odpoveď. 4. Ak hráč odpovie správne, kartu si ponechá. Ak odpoveď nebola správna, kartu vráti do škatule a na rade je ďalší hráč, ktorý si vyberie kartu. 5. Ten, kto za desať minút nazbiera najviac kariet, vyhráva! Čas si môžete merať sami na hodinách alebo môžete hru ukončiť po vopred dohodnutom počte kôl. Hra vo veľmi dobrom stave.
MÖBELIX EMMA - posteľná bielizeň
!! PREDÁM !! 9,00 € !! . Stav: Nepoužívané, ešte originál zabalené v obale . Materiál: 100% polyester . Rozmery: 70 x 90 cm (na vankúš) a 140 x 200 cm (na paplón) . Popis: MÖBELIX EMMA - posteľná bielizeň je v staroružovej farbe s geometrickým vzorom hviezd. Je z veľmi kvalitného materiálu príjemného na dotyk (ako taký ľahučký padavý zamat). . Spôsob doručenia a platba: - Slovenská pošta s platbou vopred na bankový účet - Slovenská pošta s dobierkou (len po úhrade 50% zálohy z ceny, kvôli nepreberačom, prípadne po dohode) - Slovenská pošta do zahraničia s platbou vopred na bankový účet - Zásielkovňa - Osobný odber v Malackách alebo v Kostolišti . Cena za dopravu sa uvádza podľa hmotnosti a tiež podľa aktuálnych taríf prepravnej spoločnosti. . V prípade väčšieho záujmu veľmi rada poskytnem podrobnejšie informácie alebo aj viac detailnejších fotiek. :)
Predám darčekovú sadu na víno.
Predám darčekovú sadu na víno. Súčasťou je skladacia vývrtka s nožíkom, zátka, krúžok na obrúsok, lievik a teplomer.Najlepšie osobný odber.
Darujem Darčekovu kartu Orsay
Darujem kartu je tam hodnota 4€ darujem ju za niečo čo poteší. Len osobný odber. Kontaktujte ma na mail. Alebo na Instagram ninajarosova09. Ďakujem