bazár, predaj, inzercia, predám

Predám detské okuliarové rámy

Kategória: Ostatné

Predám používané ale zachovalé detské okuliarové rámy, šírka 11 -12 cm, 1x kovový, 1x plastový, kus 10€
Predám detské okuliarové rámy
Podobné inzeráty
Okuliarové rámy Gucci CUF 150 - originál
Okuliarové rámy Gucci, model GG2232 CUF - originál. Okuliare rámy sú celkom nové, v originálnom obale, so známkou originality a handričkou na čistenie. Sú v nich obyčajné sklá, stačí si dať vložiť v optike sklá podľa potreby. Sú ľahučké. Rozmery: 58-17-150 Nakoľko nie sú lacné, ak sa vám páčia a kúpite si ich, v prípade že nesadnú môžete mi ich vrátiť a ja vám vrátim peniažky, ale bez môjho poštovného. Cena je spolu s doporučeným poštovným. 454
Detské okuliare / okuliarové rámy Hello Kitty | HK AA019
Predám detské dioptrické okuliarové rámy značky Hello Kitty. Boli minimálne nosené a preto nemajú žiadne viditeľné známky nosenia a sú aki nové. V prípade záujmu, predám aj v ich pôvodnom ochrannom púzdre (je v horšom stave, nakoľko jeho materiál je nejaká brúsená koža, ktorá sa začala po čase droliť). Na internete ich nájdete poďla názvu HK AA019. Tu sú rozmery : Šírka šošovky : 49 mm Výška šošovky : 27 mm Šírka nosníka : 16 mm Dĺžka bočnice : 130 mm V prípade záujmu, prosím kontaktujte ma na mail, nakoľko nemám doma dobrý signál. Okuliare zasielam až po zaplatení sumy a poštovného predom prevodom na bankový účet. Cena je uvedená bez poštovného.
Detské okuliarové rámy GUESS
Predám krásne nové, zabalené, dievčenské okuliarové rámy GUESS s puzdrom a handričkou na čistenie okuliarov. Sú oranžovo-medenej farby. Sú vhodné aj pre ženy s menším rozmerom hlavy. Veľkosti na foto.
Okuliarové rámy GUESS
Predám tieto krásne dievčenské nové okuliarové rámy GUESS spolu s puzdrom. Veľkosť 48-14-130/mládežnícke. Nevyužili sme ich, tak ich rada posuniem za dobrú cenu. Pôvodná cena 125€, predám za 40€, pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Nano detské okuliarové rámiky, centrostyle
Predám Nano detské okuliarové rámiky 4 ks, Centrostyke 1 ks (18-40€,podľa typu) + 4ks originálnych puzdier Nano Vista (1ks 2,5€)
Predam okuliarove ramy
Predam okuliare 11ks.aj zvlast .Kovove ramy su za 15€ a plastove za 5eur.