bazár, predaj, inzercia, predám

Predám detský bicykel BTWIN 16´ a odrážadlo Kinderkraft

Kategória: Bicykle

Predám detský bicykel BTWIN Dark Hero 500 - 16palcový pre deti od 4 do 6 rokov s výškou od 105-120cm, značka Decathlon. Po jednom dieťati, používaný 1,5 sezóny. Veľmi dobrý stav. Cena 95Eur.
Zároveň predáme odrážadlo Kinderkraft. Po jednom dieťati. Materiál - oceľový rám a riadidlá, kolesá EVA, prvky z plastu. Hmotnosť užívateľa do 35kg a hmotnosť odrážadla 3,1kg.
Cena 20Eur.
Možný predaj samostatne, prípadne spolu, pri rýchlom jednaní možná zľava.

Predám detský bicykel BTWIN 16´  a odrážadlo Kinderkraft
Podobné inzeráty
Bicykel Dema FUNNY 12 blue
, Btwin bicykel 16'
Predám detský bicykel značky Dema , používaný minimálne, stav ako novy . Cena nového bola 169 eur , tiež predávam detsky bicykel Btwin 16 ' cena 55 eur
Odrazadlo
Predam uplne nove rozbalene, zložené, nepouzite odrazadlo Kinderkraft Uniq. Vid detail produktu na: Cena 20 €. Osobny odber v Banskej Bysteici, pripadne poslem postou + poštovné.
Detsky bicykel BTWIN 20
Predam detsky horsky bicykel BTWIN kupovany v Decathlone minulu sezonu, 20-palcovy. Vyskovo nastavitelne sedadlo, predna vidlica je odpruzena, ma zadnu prehadzovacku. Bicykel je vo vybornom stave. PC noveho je v obchode 280eur.
Detský bicykel Hello kitty,kolobežka Spider Man, Odrážadlo
Ponúkam krásne veci po 1dietati-bicykel- velkosť 16,kovovy rám, predná a zadná čeľustná brzda,nafukovacie kolesá, pomocné kolieska....kolobežku- Kolesá sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVC materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkká a príjemná na dotyk. Jednoduchým spôsobom sa dajú výškovo nastaviť riadítka do 3 úrovní a to 59 cm, 74 cm a 79 cm a odrážadlo Nemeckej výroby Detské odrážadlo PUKY Learner Bike Standard LR 1L je vhodný pre deti od 3 rokov a výšky 90 cm a umožňuje počas jazdy umiestniť nohy na plošinu medzi riadidlami a sedadlom, takže dieťa môže plne napodobňovať jazdu na bicykli. V cene bicykel 70e,kolobežka 20e,odražadlo 50e.
BTWIN 14-palcový bicykel pre deti od 3 do 5 rokov 500 robot
Predam detsky bicykel BTWIN 14-palcový bicykel pre deti od 3 do 5 rokov 500 robot. Plne funckny bez vad a poskodeni. Sucastou su aj pomocne kolieska Presny popis:
Detske odrazadlo BTWIN
Predam detske odrazadlo BTWIN. Bezne znamky pouzivania.