bazár, predaj, inzercia, predám

predám dievčenskú cyklistickú prilbu

Kategória: Športové potreby

predám dievčenskú cyklistickú prilbu
predám dievčenskú cyklistickú prilbu
Podobné inzeráty
Dievčenská cyklistická prilba
Zdravim, ponukam na predaj dievcensku cyklisticku prilbu - velkost nastavitelna 49 - 54 cm. Na zadnej casti ma vystrazne svetlo. Helma je takmer nepouzita a nenesie ani znamky opotrebenia. Cena je 5 eur, odber v BA - Petrzalka. V pripade zaujmu, piste / volajte.
Predám Cyklistickú bundu Klimatex veľ. 158
Predám Cyklistickú bundu Klimatex veľ. 158. Nová nepoužitá.
Detské prilby
Predám detskú cyklistickú prilbu zn. Kellys a zn. Longus a jednu lyžiarsku prilbu zn. Blizzard veľ. S. - prilba zn. Kellys a zn. Longus spolu za 8€ - lyžiarska prilba zn. Blizzard - predaná Iba osobný odber.
Detská cyklistická prilba uvex kid 2 dolly
Ponúkam na predaj detskú cyklistickú prilbu značky uvex, model kid 2 dolly. Ide o veľmi ľahkú prilbu (185g) s nastaviteľnou veľkosťou v rozmedzí 46 - 52 cm cez IAS systém. Prilba má 8 vetracích otvorov (v predných je sieťka proti hmyzu) a tiež otvor na pripevnenie LED svetielka triangle (doplnkové príslušenstvo, ktoré je potrebné dokúpiť). Prilba je používaná, ale vo veľmi dobrom stave.
Predam detsku prilbu na bicykel XXS (44-50cm) - ako NOVA
Predam detsku dievcensku prilbu na bicykel XXS (44-50cm). Prilba je ako nova, pouzita mozno raz.
Detská cyklistická prilba + cyklistické rukavice
Predám detskú cyklistickú prilbu veľkosť "S" (52-56 cm), málo používaná + detské cyklistické rukavice značky Author, veľkosť "S", predávam spolu, iba osobný odber