bazár, predaj, inzercia, predám

Predám digitálne hodiny s teplomerom a vlhkomerom

Kategória: Ostatné drobné

Predám digitálne hodiny s dátumom, s teplomerom a vlhkomerom, napájanie na gombíkové batérie.
Predám digitálne hodiny s teplomerom a vlhkomerom
Podobné inzeráty
Digitálny vlhkomer s teplomerom
Okrúhly elektronický vlhkomer s teplomerom 100% úplne nový a vysoko kvalitný Typ: Okrúhly elektronický vlhkomer s teplomerom Materiál: plast Rozmer: 41 x 16 mm Farba:Čierna, biela Napájanie: LR 44, (nie je súčasťou balenia) Jednoduchých, elegantný, zabudovaných LCD panelový, odolných voči vlhkosť, Použitie: Chladiace skrinky, Terária, skladové priestory, odchovne hydiny, rôzne zariadenia. Rozsah teploty: -50 ~ 70 ℃ Rozsah vlhkosti: 10% ~ 99% Presnosť teploty: ± 1 ℃ Presnosť vlhkosti: ± 5% Obdobie odberu vzoriek vlhkosti: 10 s Rozlíšenie vlhkosti: 1% Mám aj obdĺžníkový teplomer s vlhkomerom, dlžka čidla 1m
LED digitálne nástenné hodiny s kalendárom a teplomerom
Ponúkam na predaj nové veľké LED digitálne nástenné hodiny 3615 s kalendárom a teplomerom - viď. obrázky. Video: Velké nástěnné hodiny. Aktuální čas, datum, teplota a den v týdnu - kalendář. Budík. Rozměr 35,8cm x 15cm. Tloušťka 2,8cm. Bílo podsvícené. Lze zavěsit na zeď nebo volně postavit. Velmi praktické i jako hezký dárek. Ideální pro provozovny, bary, kanceláře... Viem priniest aj do BA - Mlynské Nivy č.42, pripadne poslat cez Poštu alebo Packetu na dobierku kde uctujem k cene tovaru aj postovne, balne a poistenie v sume cca 5€. Je mozne tiez zrealizovat platbu vopred cez ucet a v tom pripade je doprava lacnejsia.
Predám nové drevené digitálne hodiny s budíkom
Predám úplne nové, nepoužívané, zabalené drevenné digitálne LED hodiny s budíkom a teplomerom a funkciou bezdrôtového nabíjania mobilného telefónu. Cena 20€ + poštovné. Možný je aj osobný odber.
Digitálne stolné hodiny
ponukam digitálne stolné hodiny s teplomerom nepouzivane, vo vybornom stave plne funkčne osobný odber alebo posielam Paketou
Hodiny pre výrobné haly so zvukovou signalizáciou
Ponúkam hodiny so zvukovou signalizáciou pre výrobné haly a prevádzky. Hodiny signalizujú začiatok a koniec pracovnej zmeny, začiatky a konce pracovných prestávok. Umožňujú naprogramovať rôzne režimy pracovných zmien. V hlučných prevádzkach je možné pripojiť externý zosilňovač a reproduktor, prípadne rôzne druhy sirén. Hodiny je možné doplniť aj o svetelnú signalizáciu prestávok. K dispozícii sú hodiny so zobrazením času z obidvoch strán. Hodiny vyrábame s číslicami o výške 100mm, 125mm a 200mm. Taktiež dodávame hodiny zobrazujúce čas, dátum a teplotu.
Predám nové LED hodiny
Predám úplne nové, nepoužívané, zabalené digitálne drevenné LED hodiny s budíkom,dátumom, teplomerom a funkciou bezdrôtového nabíjania. V balení USB kábel bez adaptéra. Napájanie: batérie 4x AAA nie sú súčasťou balenia. Materiál:MDF drevo,plášť. Cena 23€ + poštovné. Možný je aj osobný odber.