bazár, predaj, inzercia, predám

Predam digitalny teplomer

Kategória: Zdravie a krása

Predám digitalny teplomer. Malo používaný. Pôvodná cena 49e teraz 15e
Predam digitalny teplomer
Podobné inzeráty
Bezkontaktný teplomer detský
Bezkontaktný teplomer Predám bezkontaktný teplomer na meranie teploty pre dospelých aj deti. Teplomer iba vybalený a nepoužívaný. Vhodný do vnútorných priestorov na rýchle meranie teploty, výsledok do 1 sekundy. Detský teplomer, teplomer pre dospelých. Možný osobný odber v BA
Teplomer - klasický a digitálny
Ponúkam na predaj nový vodeodolný digitálny teplomer zn. Geratherm digital cena 3,-€ a klasický teplomer bez ortute s ekologickou modrú naplňou cena 5,-€.
Digitálny teplomer
Predám nový kombinovaný digitálny teplomer na meranie teploty na čele bezdotykovo, alebo v uchu vhodný aj pre malé deti. Farebné podsvietenie podľa nameranej teploty a pamäť na 12 meraní. Len poštou (+ cena poštovného prípadne dobierky). Cena pevná.
THERMOVAL baby digitálny teplomer
Ponúkam na predaj úplne nový nerozbalený THERMOVAL baby digitálny teplomer určený na bezdotykové meranie teploty tela, predmetov i teploty okolia. Osobný odber v Nitre alebo po dohode pošlem na dobierku. cena 25€
Digitálny teplomer
Nový digitálny teplomer talianskej značky GIMA.
Bezkontaktný teplomer s meracím rozsahom 32℃- 42.5℃
Bezdotykový infračervený teplomer ideálny na bezdotykové a rýchle meranie telesnej teploty v rozbedzí 32-42,5℃. Na displeji sa vám ukáže farebne oddelená vyššej nameranej teploty. Pre správne nameranie teploty namierte teplomer na čelo vo vzdialenosti 1- 15 cm. Hodnota nameranej teploty sa vám ukáže okamžite. ŠPECIFIKÁCIA: Názov produktu: Infračervený teplomer Model: IM-9001 Farba: Fialová Režim merania: Bezkontaktné Meranie vzdialenosti: 1 cm - 15 cm Rozsah merania telesnej teploty: 32 ℃ - 42. 5℃ Napájanie: 2 * AAA batérie (nie sú súčasťou balenia ) Veľkosť produktu: 150 x 95 x 44 mm (DxŠxV) Hmotnosť prístroja: 150 g Materiál: plast, kov Farebné odlíšenie teploty: 36 - 37 - normálna teplota - zelená farba 37 - 38 - zvýšená teplota / horúčka - oranžová farba 38 + - vysoká horúčka - červená farba Cena teplomera je 12€. Preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+3,50€)